- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruarua
tag
válasz Jack Oneill #4159 üzenetére
A Google álláspontja jobban érdekelne. Eddig folyamatosan arról volt szó, hogy “régi” szankció előtti telefonokat nem érint. Most meg cikkeznek, hogy bizonytalan a jövője azoknak is... már lassan két éves lesz a telcsim, nem is nagyon szokott eddig megmaradni nálam egy mobil, meg voltam vele elégedve. Viszont kb ajándékozni tudom családban, mert amit kapnék érte, az egy alsó kategóriás kaka...
Komolyan pixel lesz a biztonsági telefon, ha nem akarok rettegni, hogy Amerika tönkre vágja a kínai gyártókat? Mi jön ezután? Nem lehet venni csak amerikai autót? -
ruarua
tag
Ez mondjuk para:
https://m.origo.hu/techbazis/20200816-huawei-honor-okostelefon-regebbi-keszulek-google-android-frissites.html -
ruarua
tag
Én már most elkezdtem vadászni, hogy milyen android alternatívák vannak mate 20 után, ami nem öli meg a szemem. PWM - amoled.
Nem nagyon találni felső kategóriás mobilt sima LCD IPS panellel. Még felső közép kategóriát se tudnék. Apple ugyanez. Kifut a sima 11, 12-be meg már kiégeti az agyam az oled. Tudom, hogy egyéni probléma, hogy fáj a szemem, fejem tőle, de nem nagyon javul ez a vonal. -
ruarua
tag
A galéria albumon belül van olyan hogy tíltott albumok. Oda hogy kerülnek be a mappák? Ill. hogyehet kivenni onnan?
-
ruarua
tag
válasz CyberNetik #3357 üzenetére
Ennyiért még húsvéti is lehet. Ugyanilyen konstrukcióval gyári tokokkal nem akart elmenni 85ér. Szóval egy darabig még árulni fogod. Sajnos valami miatt nem jó vétel ez az embereknek. Pedig fullos telcsi!
-
ruarua
tag
válasz Jack Oneill #3065 üzenetére
Detto
-
ruarua
tag
Egyetértek. Általában évente szoktam telcsit váltani, de így valóban csúnya veszteség. Marad a családban öröklés. Majd azért utána olvasok, mert az android ilyen szintű elvesztése szerintem gáz felhasználói szempontból, és gondolom a telefonra kifizetett költségből google is részesül, mégha nem is direkt módon. Viszont a kifizetett szolgáltatást nem kapom meg...
-
ruarua
tag
válasz Jack Oneill #1724 üzenetére
Én gyári szilikont vettem hozzá, és a gesztus vezérlés szörnyű (bal oldal-vissza)
És amit nem értek, a tok felső részein elkezdett kékülni a tok, mintha tinta folyt volna rá. Neoprém tokban tartom szilikonon felül, nem szeretem zsebre vágni csak úgy. -
ruarua
tag
Nekem is jött frissítés. Vele egy wallet app. Huhu, pont ez hiányzott
-
ruarua
tag
válasz Jack Oneill #1064 üzenetére
Én iPhone mellett használom a mate 20-at. Beállítottam gesztusra, hogy milyen jó lesz mindkettőn. Hát nagyon gyenge ez a huawei koppintás. A balról való vissza gesztus 10ből 6x szar. Úgyhogy maradt az eltűnő navigációs billentyűzet.
-
ruarua
tag
válasz Jack Oneill #931 üzenetére
Szerintem meg teljesen más.
-
ruarua
tag
Na nekem is megérkezett a Mate 20. Szép nagy telefon!
Nem szívesen vennék rá tokot. Egyenlőre bújtatható tok védi ha nem használom. -
ruarua
tag
válasz Tempus_fugit #751 üzenetére
Tudom, hogy van benne digitális rásegítés. Szerintem kompromisszumos, de nem rossz. Csúcsnak nem mondanám, ugyanakkor rossznak sem.
-
ruarua
tag
A héten beszállok én is egy sima mate 20-al. Picit már hányok az oled kijelzőktől. Ezért választottam inkább ezt és nem egy pro-t vagy samsungot. Médiában szegény pro-ba olyan szépen beégett a huawei logó