- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Crypto Trade
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Hogy lehet beállítani a nagy látószögű kamerát? A továbbiaknál nincs ilyen lehetőség… nekem meg fontos lenne, hogy több dolog férjen a képre…
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
rafis83
tag
válasz MikeWazowski #195 üzenetére
Nyisd le a Hardvernél, ott kell lennie a kijelzőnek.
A frissítés a szolgáltatókon múlik, itt is eltérés lesz, hogy a Telekomos, Vodás, Telenoros mikor kapja meg. Bár ahogy nézem, a Vodásnál egyáltalán nem nyúltak bele a romba, se egy boot animáció, se egy előretelepített alkalmazás.[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz MikeWazowski #195 üzenetére
Milyen telefonod van?
Nálam - LG - "kijelző" címszó alatt fut.. (akkumulátor használata menüpont alatt, akkumulátor használat részletei)
-
atike
nagyúr
válasz MikeWazowski #193 üzenetére
Akkumulátor használatnál...
-
MikeWazowski
veterán
Hogy tudom megnézni a képernyőidőt? SOT-ot.
Valamint amikor telefonálok és felveszik rezeg a telefon. Ez kikapcsolható?Egyébként ez a frissítés kicsit @#&ssza a csőröm... zsír új top telefon, de nem jön a frissítés? Szeptemberi a bizt. szint? 2 éves Sony-om októberi volt....
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Bowser
aktív tag
Kinézetre szvsz jobb mint a Pro...
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
baga5
csendes tag
Én Nov. 5-én hoztam el az edigitalból, és az első bekapcsolás után le is frissítette 122-re.
-
Bossp
addikt
A szolgáltatósok ugye eleve más szoftvert kapnak, ami annyiabn különbözik hogy pl gyárilag rajta van a telekom app vagy legalábbis opcionális. De frissítésnél ugyanúgy megkell csinálniuk a huwaeinek azt a verzsönt is így az mindig csúszik :_(
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
thompherkins
tag
válasz Tempus_fugit #186 üzenetére
Szerintem csak a szolgáltatós telefonok nem kapták meg. A nem szolgáltató vásárlók készülékei meg ige (habár nekem is edigitalos van és én is a bekapcsolás napján megkaptam a frissítést)
-
H2o-pok
senior tag
válasz Tempus_fugit #186 üzenetére
Mázlista. És milyen változásokat látsz?
-
Luser2000
addikt
Az a fura, hogy pár itthon értékesített készülékre már hetekkel ezelőtt kijött a .122-es FW. Mivel már időben ez olyan "rég"volt, így az IMEI alapján történő terjesztést sem érzem magyarázatnak. (Egész egyszerűen nem lehet még annyira sok aktivált készülék. Másfelől meg feltételezem, hogy hazánkba az első szállítmányban vélhetően egymáshoz hasonló tartományba tartozó készülékek jöhettek).
Én is várom már az új videós effektek, és a használatot monitorozó feauture miatt.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
schumi
aktív tag
félig off : [link] óra kijelzővédőről majdnem megfeledkeztem / hátha másnak is jól jön
Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
Technoman
őstag
Köszi srácok
-
thompherkins
tag
válasz MikeWazowski #178 üzenetére
Nem találtam hogy ki lehetne. Másik launcher a megoldás csak
-
H2o-pok
senior tag
Ez mikor jön már nekünk?
[link] -
MikeWazowski
veterán
válasz thompherkins #177 üzenetére
Köszönöm, akkor ha jól értem, nem lehet kikapcsolni ezt a keresést...?
-
thompherkins
tag
válasz MikeWazowski #174 üzenetére
Alap beállítás a lehúzására. Egyébként ha megszokod hasznos is lehet. Ilyen ios szerű, mindenben keres névjegyzék appok levelek naptár. Gyorsabban elérek bármit én pl.
A minta szerintem nincs a telefonban. Nem tudom android 9 vagy emui miatt, de én sem találom.
Helyette arcfelismerés és Smart lock van használva -
H2o-pok
senior tag
válasz Motion_Blur #175 üzenetére
Ja bocs.
[link]
UM34 es a sima, UM34C bluetuuth os. A sima alin olcsóbb, 3500ft. Micro, és type-C csatis. -
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Hogy lehet kikapcsolni, vagy megváltoztatni azt, hogy ha a feloldott kijelzőn lefele húzom az ujjam ne a hisearch jöjjön fel? Elég idegesítő...
Ja meg még annyi, hogy be lehet azt állítani, hogyha nem ujjlenyomattal oldom fel a telefont, ne PIN-t kérjen, hanem mintát?
Luser2000 - Köszönet a tokért!
[ Szerkesztve ]
-
-
Luser2000
addikt
Aki tokot keres, ez a gyári szilikon tok is opció lehet, 1.330,- Ft, Budapesten a speedshopban vettem pár napja.
Ha jól látom most éppen késztelen is van.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
thompherkins
tag
válasz thompherkins #168 üzenetére
Nem csökkene. A Huawei saját gyorstöltést használ. A link alatt ott van a quickcharge kompatibilis telefonok listája
-
Technoman
őstag
válasz Technoman #166 üzenetére
+ egy újabb kérdésem is lenne:
Ugye ez egy gyorstöltős teló. Sokat szoktam kirándulni/túrázni. Ilyenkor egy power bankot szoktam vinni, amivel a jelenlegi telómatt (LG G4) cca 2 óra alatt tudom feltölteni.
Ha ilyet vennék, ezzel jelentősen lecsökkenne a töltési időm? (kicsit unom már, hogy hegymászás közben, egy USB zsinór lóg ki a zsebemből)
thx[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Tegnap én is megnéztem ezt a telót, a Mammutban.
Speckó kérdéseim lennének, amire a promóteres srác sajnálatos módon nem igazán tudott válaszolni (?)
1. Mit jelent a Dual Band-os GPS? Tudom, azt hogy 2 csatornás, de a gyakorlatban mit jelent?
2. Van-e benne a Samsungok által használt tekintés követés (amíg bámulom a telefont, nem kapcsol ki képernyő)?
A készülék egyébként, ezzel a szinte 0 kávával, gyönyörű (a Mate 20 Pro egy rút kiskacsa mellette). Perverz módon, ez a csepp nocs még talán dob is rajta (pedig lelkem rajta, uuuuuúúútálom ez a szenzorszigetes őrületet)
Néztem még a Samsung S9+t is, de kinézetben az sem rug labdába (ez az Edge, nem az én világom) -
-
komarci
tag
Speedshop-ban vettem gyári flip tokot, nagyon jó minőségű 5000ft, ebay Kínából drágább lett volna, októberben rendeltem ebay Kínából (6000ft) gyári fekete soft silikon tokot nagyon jó minőségű, pénteken kaptam meg, speedshop-ban olcsóbb lett volna szeptemberben, de akkor már úton volt Kínából...... Egyébként a Speedshop-ban több féle tok van korrekt áron, házhozszállítással.
-
Solten
őstag
Kivalo cucc.
Saor Alba
-
zenwalk
senior tag
válasz Tempus_fugit #158 üzenetére
A szegedi boltban én meg nem láttam múlthéten, + a weboldalon se.
-
Carline
őstag
Rendeltem már én is párat, bár még a telefon sincs nálam.
Azért kérdeztem, hátha valakinek már van kézzel fogható tapasztalata tokkal.
Itthon egyébként nem veszek sem tokot sem képernyő védőt semmire. Ha valami gyorsan kell akkor német ebay. Honor View 10-hez pénteken reggel rendeltem, hétfőn már ki is hozta a postás a tokot Berlinből és még így is félár volt az itthonihoz képest.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Esetleg tudtok már rá valami passzentos tokot? Vagy olyan screen protectort ami jól is áll rajta?
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Zolaa95
csendes tag
Sziasztok,
Néztem Huawei fb oldalán egy bemutatót a telefonról,ott említik a MI Mozi módot, ezt hogy érem el? -
juarez21
csendes tag
válasz thompherkins #149 üzenetére
Ezt a futó alkalmazásos dolgot nem értem, mit kell lehúzni meg hol, hogy ott legyen a lakat? Mert nekem ilyen sehol nem jön össze.
-
thompherkins
tag
válasz MikeWazowski #148 üzenetére
Akkumulátor menüben vedd ki az automatikus kezelést.
Futó alkalmazásoknál a vibert meg a másikat is húzd lefelé hogy egy lakat jelenjen meg felettük. -
MikeWazowski
veterán
Help!
Hol tudom beállítani hogy mely alkalmazások mehetnek folyton? Néha nem jelez a viber, telegram csak ha megnyitom...Valamint létezik hogy minden alkalmazásnak külön kell beállítanom, hogy rejtse el a bizalmas tartalmat? Tehát lezártképernyőn ne lássam hogy ki, mit írt....
-
MikeWazowski
veterán
válasz thompherkins #144 üzenetére
Köszönöm szépen!
schumi - köszönjük az infót!
[ Szerkesztve ]
-
schumi
aktív tag
Én írtam telekomnak, azt mondták huawei tud felvilágosítást a frissítésről. Írtam huaweinek, ők azt mondták, IMEI szám alapján küldik a frissítéseket és nem tudják Telekomosok mikor kapják
Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
-
juarez21
csendes tag
Tokot én sem kaptam hozzá, vodafone előrendelésben.
Viszont aqua-nál rendeltem hozzá gyári flip tokot, ami meg is jött, 5 ezer körül van, ami piszok jó szerintem, meg a telefont is imádom. Digitális ellenőrzést én sem találom, meg még pár dolgot amit a tesztben leírtak, de gondolom az olvasottak alapján, ez a szoftververzió miatt van, mert még nekem sem a 122-es van rajta. -
thompherkins
tag
válasz MikeWazowski #141 üzenetére
Duppla gombos ébresztés és alvás nincs.
Ébresztés mozgásra (felemelés).
Alvásra meg 1x1-es Widget.
Ujjlenyomat funkciók: biztonság és adatvédelem és azon belül ujjlenyomat azonosító. Itt van értesítési sáv lehúzása, fotózás, hívásfogadás, ébresztés leállítása és a fotók között lapozás.
Ha a menüs elrendezésnél arra gondolsz hogy van külön alkalmazás lista és mén minden ikon az asztalon, akkor ott nem lehet felfelé ujjhúzással előhívni, dedikált gombot kell nyomni -
Carline
őstag
válasz MikeWazowski #141 üzenetére
Folyamatban van a Telekomnál a szállítás (de a Telekom topikban pont a írták más megrendelésekre, hogy szállítják de aztán napok óta semmi).
Majd csak ideér. Redmi Note 5 teleonom van jelenleg, szeretem is, szóval ha várni kell nem -olyan nagy- gond.Év elején mikor megjelent volt Honor View 10 telóm és ott is a frissítés kiadásával voltak problémák. Pont a C432-eseket nem akarták frissíteni, ellenben a C635 jellemzően Ázsiai régióhoz többet is kiadtak.
Miután kiadták a C432-re akkor meg akárhogy is akartam bármilyen sim kártyát tettem bele, nem akarta az istennek sem feldobni a frissítést. Akkor megoldás volt a frissítés Firmware Finder proxys módszerrel történő megkeresése és felrakása, de ha jól olvastam ezt az utat is zárta a Huawei/ Honor (akárcsak a BL unlock kód kérést és ezáltal a TWRP-t, rootot is )˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
MikeWazowski
veterán
Te is megvetted végül?
Ám korábban kérdeztem, hogy lehet valahol olvasni huawei frissítési híreket stb? Honnan lehet tudni,hogy megjelent új frissítés? ANno sony-m volt és erre a célra ott volt az Xperiablog meg a check
Ja, meg azt be lehet állítani, hogy ha a menüs elrendezést választom, akkor a kijelzőt felfele húzva jön elő a menü? Tehát a menü gombot eltüntetve.
Valamint olvastam, hogy több dolgot be lehet állítani az ujjlenyomatolvasóra. Pl. értesítési sávot lehúzza. Ezt hol tudom beállítani?Ja,meg dupla koppos alvás és ébresztés nincs?
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
Most hogy írjátok, hogy Telekomos vétel meg másnak pl. Edigi vétel a régiókódok hogy alakulnak?
HMA-L29 C432 mindkét féle? Elvileg ez lenne az Eu-s.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Ryder1
senior tag
válasz MikeWazowski #135 üzenetére
Nekem első bekapcsolás utáni egy órán belül jelezte nagyjából a 122-est. Telekom és Telenor sim van benne.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Valakinek jelzett már a telefon frissítést? Nekem 108 van fent és nem talál semmit, pedig van 122 is ami elvileg javítja a kamerát.
Ám hol szoktatok huawei híreket olvasni, valamint hol tudom nézni a frissítéseket? Honnan tudom, hogy megjelent egy új?
-
vwpolopg
őstag
Pont a frissítés kornyeken cseréltem le a Mate 9-et, de ez így jó hír, hogy nem a teló a ludas, köszi
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok, a messenger másnak is dobál órákkal korábbi ertesiteseket teljesen random?
-
veterán
-
-
Crafter32
őstag
A Sony kiadhatna egy ilyen telefont 140mm alatt Compact néven.
-
veterán
Egyszerűen nem tudok betelni a látványával annyira gyönyörű ez a telefon.A pro elbújhat mögötte a ronda notchal.Az egész teló egy hatalmas kijelző extra vékony kávákkal.Nem tudom a gyakorlatban mennyi hátránya lehet a gyengébb ip védelemnek,-2 giga ramnak és ips kijelzőnek de hogy 100 ezer forint előnyt biztos nem jelenthetnek ezek az extrák a pro esetében az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
válasz HeadHunter98 #120 üzenetére
Egyetlen szívfájdalmam az, hogy sajnos BL nyitás nélkül root nem lesz már sem Honor sem Huawei telefonra. Pedig a hosts fájl és a titanium backup alap művek nálam is.
Infrára S5, Mate 8 és most Redmi Note 5 alatt is egy régebbi reklám és sallangmentes Peel Smart Remote-t használok. Így a bővülő adatbázisával minden újabb dolgot el lehet vezérelni amin van infra.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
H2o-pok
senior tag
Lenne valakiben végre 1 kis segitőkészség, vagy belakta mindenki a 128gigát, vagy nincs 2 perce? Mert mindenki csak kér, kérdez, de "adni" senki nem akar. Vagy tud.
Valaki megtenné nekem hogy marketből felteszi a FilmoraGo alkalmazást.? Rögtön az alején ahol a videokat kell kiválasztani szerkesztésre, nem adja hozzá, újraindul. Csak a fotókat hagyja. Mate 9 en működik. Régebbi verziókat is próbáltam, azok sem jók.
Köszi újra.[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
"Ugy látom elég sokaknak nem tetszik ez a lekerekitett kijelző. Hát nem is tudom a gyártók miért álltak rá erre."
Mert gondolom csak a hangos kisebbségnek van vele baja, épp úgy, mint a kis méretű telefonoknál.
Mióta megjelent az első edge kijelző, kereken 1 embertől hallottam, hogy nem nagyon jön be neki.
A többinek vagy nagyon tetszett, vagy nem is érdekelte, hogy le van kerekítve. -
HeadHunter98
tag
Tetszetős telefon!
Rengeteg igényt kielégít, ráadásul az árral sem szálltak el. Pár kérdésem viszont felmerült a témával kapcsolatban:
1. Lehet-e rootolni a Huawei telefonokat azóta, hogy a bootloader nyitásának lehetőségét hivatalosan is visszavonták? A romolgatást és a TWRP hiányát még talán el tudnám nézni, de a root nálam alapvető.
2. A DAC és a hangszóró tekintetében a tapasztaltak alapján hogy szerepel a telefon? U11 óta kicsit magasan van a mérce bár a jacket gyakran hiányolom.
3. Az infra portra is kíváncsi lennék, mert bár így kollégiumban kevesebb hasznát veszem, de azért jól jönne és jó lenne tudni, hogy egy G4-hez képest mennyi mindent ismer.Ha nem lenne ekkora a mérete (bár a mate névhez méltóan nem okozott csalódást), valamint telefon vásárlása előtt állnék, akkor tuti, hogy a kiválasztottak között szerepelne. Mondjuk ki tudja, mit hoz még a jövő.
-
rolandrepasi
tag
Így van. A mellékelt töltőt használták. Iphone-ék pedig nem azt adtak hozzá... Egyébként brutális az akkumulátorja! Most 2 nap 21 óra után 20%-on vagyok 8 óra 2 perc kijelző idővel. Ilyet egy telefonom sem tudott eddig. Pedig volt iphone 7 plus, mate10 pro, xiaomi redmi note4 pro...ezek sem voltak rosszak, de ez a Máté brutális.
-
félisten
Pontosan így gondolom én is!
Az optikai képstabilizálás rossz fényviszonyok között elképesztően sokat tud dobni a képminőségen -- ennyi pénzért szerintem már elvárható lenne.
Amúgy nagyon tetszene ez a telefon, de OIS nélkül nem kerülhet fel a potenciálisan megvásárolandő készülékek listájára.
A teszt meg szokás szerint kiváló Alicewake-től!
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Spark_777
tag
válasz thompherkins #76 üzenetére
Igen tudjuk a Samsung az új Iphone....elvakultságban mindkét brigád kimagasló
"Ha a kenyér beszél, a morzsák hallgatnak."
-
Spark_777
tag
válasz MikeWazowski #106 üzenetére
Bőven elegendő,és így 18:9-ben fotózok,tehát lefedi a teljes kijelzőt a kép....nem kiállításra mennek
-
zazenke
őstag
220 ezerért nincs OIS viccesek . egy s9+ jobb ajánlat
[ Szerkesztve ]
-
bedibazsa
senior tag
válasz MikeWazowski #104 üzenetére
Az iPhone-ok töltési idejei nem semmik.
-
komarci
tag
válasz MikeWazowski #104 üzenetére
Durva ez az akku üzemidő. Nálam elsődleges, nem hiába a harmadik Mate-m. Nekem átlagban 8-9 óra Sot hétvégén 10 óra Sot. 2-3 órát ver a Mate 9-re. ( 2-3 óra telefonálás, gps, böngészés, videó. Játék nincs) A kijelző gyönyörű, nagyon prémium.
-
H2o-pok
senior tag
Srácok. Valaki megtenné nekem hogy marketből felteszi a FilmoraGo alkalmazást.? Rögtön az alején ahol a videokat kell kiválasztani szerkesztésre, nem adja hozzá, újraindul. Csak a fotókat hagyja. Mate 9 en működik. Régebbi verziókat is próbáltam, azok sem jók.
Köszi -
csapoze
csendes tag
válasz MikeWazowski #106 üzenetére
Szerintem azért, mert a 12MP 4:3-as képarány, a 8MP pedig 18:9
-
Spark_777
tag
Anno a választásom két okból esett a sima Mate 20-ra: Hátsó ujjlenyomat olvasó,és nagyobb kijelző....
Ez az arcfeloldásos megoldás,és az elöl lévő ujjlenyomat érzékelő nekem nagyon nem jött be a P20 Pro-ban sem.Amoled nem hiányzik,kamerafelbontást úgyis max 8 Megapixelen használom....szóval nem igazán volt olyan tulajdonsága a Prónak ami rávett volna a plusz százasra...
-
MikeWazowski
veterán
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Ez nagyon jó lett! Bár így indulóáron még drága nekem, tény...
-
MikeWazowski
veterán
Én is szeretem a nagyobb telefonokat, de azért ennél nagyobb már nem nagyon kéne. Így is beleraktam egy annyira nem vékony tokba, így már nagyon határ nekem.
Fizikailag mennyivel nagyobb a sima m20-nál?Másfél centivel hosszabb, és 1-gyel szélesebb... még arra egy tok...
[ Szerkesztve ]
-
mpireb
csendes tag
válasz Kamikaze75 #59 üzenetére
Beesik
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Opel topik
- Xbox Series X|S
- AliExpress tapasztalatok