- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTibxx
aktív tag
válasz csapoze #3660 üzenetére
Szia! Helyhozzáférés-hely menüben tudod beállítani hogy "mindíg, vagy használat közben vagy elutasítva" legyen az adott app, bizonyára erre gondolsz.
Amúgy app függő is lehet mire engedi módosítani.
Érdemes még Nikaré tanácsát megfogadni,valóban hátha használja valaki azt az app-ot.[ Szerkesztve ]
-
-
Anonymus95
senior tag
válasz csapoze #2648 üzenetére
Szerintem csak hír hajhászásrol van szó. Már nagyon unom. most kapott újabb 90 nap haladékot a Huawei, miért ne tehetnének rá androidot? A magyar sajtóban pedig már megszokhattuk, hogy mindig feldobnak valami hírt, és az összes szájt követi, majd írják az ellen hírt, hogy jaj,.mégsem lesz semmi. Majd ha konkrétum lesz és ténylegesen ott leszünk a változás kapujában, majd beszélünk róla.
-
persil
nagyúr
válasz csapoze #2517 üzenetére
A bluetooth-os megoldas jo lehet, de a fostos magyar webshopokon alig lehet kiszurni, hogy melyik igazi bluetooth-os, nem csak vezeteknelkuli usb-s vevovel :/
Az a hub, meg azert nem jo, mert akkor oda a type c csati es nem tudom a tv-re kotni a telot. A vezetekmentes megoldas nagyon gaz, akadozik, kb hasznalhatatlan.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz csapoze #2261 üzenetére
Koszonom szepen, en is talaltam sokat, de a kerdes inkabb az, hogy kabelen is olyan szanalmas e az egesz, mint vezetekmentesen.(mert, ha igen, akkor inkabb ne rekelamozzak az emui desktopot... )
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
MikeWazowski
veterán
Köszi szépen a képeket!
csapoze - ezt honnan tudod? És lesz nillkin frosted shield? Amiről tettek fel képeket? Egyébként miért van ilyen kevés tok? Nagyon új lenne a telefon, és pár nap múlva lesz több is?
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Paff... annyit nem akarok várni. Egyébként nekem is olyan tok kell majd, az a kedvencem. Remélem lassan kapható lesz majd máshol is...
Egyébként milyen? Csinálnál egy képet szemből úgy, hogy a telefonon rajta van? 2-3 szögből.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Luser2000
addikt
Akik eddig hozzá jutottunk (mind 3 szolgáltatótól vagy függetlenül) főként az elővételes, ajándékórás akcióban mi még nem találkoztunk a csomagban gyári tokkal.
Lehet, hogy a normál értékesítés indításával ez változik és "ajándék" óra helyett "ajándék" tok van hozzá?
Nem világos nekem sem.
---
AliceWake!
Ez a "digitális egyenleg" hol érhető el? Én a Telekomos (most még .108-as FW-t futtató készüléken) sehogy nem találom?
A teszt készüléken milyen FW futott? Azért is kérdezem, mert a küszöbüön álló 122-es (vagy 126-os) FW a video képességek terén új funkciót hoz majd be (vélhetően AI movie elnevezéssel).Köszi.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gran Turismo
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- PlayStation 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...