- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Microsoft Excel topic
- eBay
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Crypto Trade
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
Új hozzászólás Aktív témák
-
juarez21
csendes tag
Sziasztok! Mate 20-on működik az új huawei assistant? Bóklászok a neten ezer helyen, de nem találok semmit. Elvileg kell lenni, de nekem emui frissítéssel nem jött fel hogy engedélyezzem. Ha valaki képben van írjon már legyen szíves és magyarázza el.
-
juarez21
csendes tag
válasz juarez21 #867 üzenetére
Ilyet
https://www.ebay.com/itm/For-Huawei-Mate-20-20X-9H-Tempered-Glass-clean-Guard-Film-Screen-cover-Protector/202492869045?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=502527567650&_trksid=p2060353.m2749.l2649
meg egy ilyen tokot
https://www.ebay.com/itm/For-Huawei-Mate-20X-20-Pro-Lite-Ultra-Thin-Silicone-TPU-Frosted-Back-Cover-Case/332844125274?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=541967299476&_trksid=p2060353.m2749.l2649
hamarosan érkeznie kell.
-
juarez21
csendes tag
válasz thompherkins #226 üzenetére
Én htc one m8-ról váltottam, azon is a dot view tokot használtam és nagyon szerettem, igaz ez kicsit más, de hasonló a lényege, meg így a fólia sem karcosodik a zsebemben.
-
juarez21
csendes tag
válasz thompherkins #223 üzenetére
Igen, ébreszti. Jön hívás ki sem kell nyitni, fel tudod venni a tok "kijelzőjén".
-
juarez21
csendes tag
-
juarez21
csendes tag
válasz thompherkins #151 üzenetére
Ahha, így már értem, köszi.
-
juarez21
csendes tag
válasz thompherkins #149 üzenetére
Ezt a futó alkalmazásos dolgot nem értem, mit kell lehúzni meg hol, hogy ott legyen a lakat? Mert nekem ilyen sehol nem jön össze.
-
juarez21
csendes tag
Tokot én sem kaptam hozzá, vodafone előrendelésben.
Viszont aqua-nál rendeltem hozzá gyári flip tokot, ami meg is jött, 5 ezer körül van, ami piszok jó szerintem, meg a telefont is imádom. Digitális ellenőrzést én sem találom, meg még pár dolgot amit a tesztben leírtak, de gondolom az olvasottak alapján, ez a szoftververzió miatt van, mert még nekem sem a 122-es van rajta.