Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

LOGOUT blog

válasz waithEard #128 üzenetére

Köszönöm szépen a vádakat, hogy én személyeskedem és sértegetőzöm, miközben épp nemes egyszerűséggel "szipus"-nak tituláltál, amiért nem értünk egyet bizonyos kérdésekben.

Ez az állításom továbbra is áll.
    Egy olyan kérdésben hozol végtelenül drasztikus és végleges döntést (jelen esetben ugye azonnali halálbüntetést), amit meg sem próbálsz átlátni, csak előítéletekből építkezel.

Én jobban félek az ilyen emberektől, mint egy kábítószer kereskedőtől. Tőle ha akarok veszek valamit, ha nem, akkor nem. Ha akarom elfogyasztom, ha akarom lehúzom a WC-n. Csakis rajtam áll, hogy tönkreteszem-e vele az életem, vagy sem.

Viszont, ha egyszer bármiféle nézeteltérésbe kerülök veled, amiben te kerekedsz felül, akkor már csak Isten kegyelmében bízhatom, a te józan megítélésedben nem. Te nem fogsz visszariadni semmitől, azt teszed majd, amit valamilyen előítéleted diktál, ami pedig nem mentes a végletes szélsőségektől sem. (Nem azt mondom, hogy te minden kérdésben ilyen vagy, de egy ilyen gondolkodásmódú ember bizonyos kérdésben bármikor kerülhet összetűzésbe bárkivel. Nem csak kábítószerrel kapcsolatban, sokkal természetesebb és hétköznapibb dolgokban is. A kimenetel pedig nem mindig, de akár drasztikus és szélsőséges is lehet.) Ezt pedig nem tudom úgy kiszámolni előre, mint egy kockázatos üzletet, az ilyen már orosz rulett.

Egyébként bizonyos politikai kérdésekben én is szorgalmaznám a szélsőséges megoldásokat (beleértve akár a tömeges vérontást, kínzást, és halálbüntetést is). De nem ilyen pitiáner hülyeségekben, hogy te megmondhasd nekem, hogy én milyen vegyületeket juttathatok a szervezetembe, vagy miket nem, és hogy azt kitől hogyan szerezhetem be. Sokkal nagyobb problémák is vannak az orrunk előtt, amiket sokan nem szeretnének észrevenni, és amikre talán te nem mernél szélsőségesen válaszolni, mert az arra vonatkozó előítéleteid nem engedik meg.

Ami a rám vonatkozó vádakat illeti, szívesen adok vizelet, vér, és hajmintát (a csontszövet marad, de nem azért, mert rejtegetni szeretném csak annyit már nem ér nekem a kérdés), kielemeztetheted, hogy mikor fogyasztottam utoljára bármiféle, akár legális, akár illegális szert.

Valamikor 3 hete megkóstoltam egy pohár közepesen drága vörösbort, és nem voltam olyan gusztustalan, hogy kiköptem volna, hanem lenyeltem azt a kis kortyot, amit a számba vettem megízlelni.
    Illetve viszonylag rendszeresen iszom kávét, mert szeretem az ízét teljes értékű tejjel hígra keverve (a nyers tehéntej ízét viszont nem), zabkeksz mellé, reggeli gyanánt.
    Illetve szórványosan dohányoztam is, de már az sem lenne most kimutatható.

Új hozzászólás Aktív témák