Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz attila9988 #267 üzenetére
Nálam windows alatt semmi probléma vele.
-
KAMELOT
titán
válasz attila9988 #267 üzenetére
Lényeg itt az, hogy mindig rákérdez a felhőre akarsz e csatlakozni. Azt akarják, hogy elérhetőek legyenek a te fileaid és bel tudjanak kukkantani. Modern legális kémkedés egyik formája. Sajnos ez van. És akinek nincs éppen netje annak mi a tetveket ír ki???
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Воланд
titán
válasz attila9988 #216 üzenetére
"Ha ennek az ellenkezőjét állítod, akkor valami magyarázatot is adhatnál erre"
egy helyen latom, hogy mennyi e-mail-em erkezett, ki keresett valamelyik chat-en, latom a naptarat, latom az idojaras elorejelzest, latom az uj hireket, latom az altalam kovetett reszvenyek/valutak arfolyamat es egy darab alkalmazast sem kellett megnyitnom ezekert az informaciokert (nyilvan ezekhez szukseges az, amit ma remlitettem, hogy legyenek normalisak ezek az alkalmazasok, mert a mostaniak hagynak maguk utan kivannivalot, ezert nem is hasznalok jelenleg win8-at). tetszik, hogy az alkalmazasok szog egyszeruek (bar egy kicsit mar nagyon azok), egy levelezesre pl. semmi szuksegem nincs egy olyan sok funkcionalitassal biro programra, mint pl az outlook, de irhatom ide akar a thunderbird-ot is, mivel sokaig azt hasznaltam. video/zenelejatszas eseten semmi szuksegem nincs egy wmp, winamp tipusu programra. es az adott alkalmazast megnyitva nem kell nekem felesleges menupontokat, ablakelemeket bamulnom, nincs csilli-villi felulet. teszik az uj kereses, hogy rogton teljes kepernyon jelennek meg a talalatok. es a programokra visszaterve varom mar, hogy ugyan azt a programot hasznalhassam a telefonon es a pc-n is, ugyan ugy nezzen ki mindegyik (jo, nyilvan nem lesz 100%-os hasonlosag).
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
fatal`
titán
válasz attila9988 #102 üzenetére
Marhára nem, az app az application rövidítése, ami legalább 20 éve létező szó (informatikában), vagy mégtöbb.
(#110) GoodSpeed: Először is az első, otthoni környezetben is használható, NT alapú rendszer a Windows 2000 volt, azon már működött a DirectX és volt kompatibilitási mód.
Másodszor az emberek nagytöbbsége baromira nem örömmel váltott XPre, érdemes körbenézni a hozzászólások között akkoriból (ha találsz ilyet), ugyanaz a cirkusz ment, mint a Vistanál (hardverkövetelmény). Ráadásul SP2-ig egy hulladék volt az egész.
(#111) attila9988: Dehogy az alma használta először...
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz attila9988 #80 üzenetére
Hát nemtudom, de ahogy a videókat nézem ez a WIN 8 csak érintőképernyős trutyikra meg mobilra lesz jó. PC-n használhatatlan lesz így ezzel a trutyi menüvel. Átmentek OVI stílusba. Szerintem fog maradni a WIN 7 továbbra is. Az bevált és hibátlan és gyors.
Óvodába talán a gyerekeknek jó lesz mint kirakós játék.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
madgie
titán
válasz attila9988 #133 üzenetére
Nem volt erős, csak hasonlókért dádát szoktam én is kapni
-
madgie
titán
válasz attila9988 #127 üzenetére
Nem, nem sértődtem meg, viszont hajlamos vagyok én is néha olyat írni, amit nem kéne. Csak szóltam, mielőtt Kalandor tenné meg ugyanezt.
-
FTeR
addikt
válasz attila9988 #127 üzenetére
nem, az a lényeg, h állítottál valamit ami nem igaz, majd addig ferdítetted, h legyen benne vmi igazság, de továbbra sem értek veled egyet.
[ Szerkesztve ]
-
FTeR
addikt
válasz attila9988 #122 üzenetére
aközött, h az app kifejezést apple találta ki és így mobil akalmazást jelent és aközött, hogy manapság az app szócska hallatan az emberek egy része hajlamos egyből mobil alkalmazásokra asszociálni két külön dolog.
az app az application (alkalmazás) rövídítése, amit informazikában a software application-t értjük.
tehát, nem az apple találta ki (mióta programokat írnak számítógépre azóta létezik a kifejezés) és nem kizárólag mobil programokat jelent.
-
madgie
titán
válasz attila9988 #122 üzenetére
"Okostojás"
Nyaralni indulsz, vagy csak hiányzik egy kis ban?
-
FTeR
addikt
válasz attila9988 #111 üzenetére
frászt. max te almától hallottad először...
-
FTeR
addikt
Ezt a bejegyzést release priview (build 8400) alól írom és az ablak keret áttetsző (igaz nem glass) és árnyék is van. A Control Panel\Appearance and Personalization\Personalization alatt konkrétan "Aero Themes" a neve. Van aero peak és preview is (a desktop peak alapból ki van kacsplva, de gadget-et nélkül egyébként sincs sok értelme).
az igaz, hogy szögletes...egyáltalán nem kell használnod metrós appokat.
a start screen kinézete meg szubjektív, annó mindenki lázadt az aero glass ellen... -
fordfairlane
veterán
Tipikus szobatudós okoskodás, amit előadsz. Vagy túl sok reklámot nézel: [link]
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
FTeR
addikt
válasz attila9988 #95 üzenetére
-
madgie
titán
"Nem, nem létezik "feltaláltuk az app-ot" című dokumentum, ezért mutatni sem tudok ilyet"
Köszi, puszi, rizsázni én is tudok.
-
Воланд
titán
válasz attila9988 #98 üzenetére
jo, akkor idezek abbol a hivatalos ms blogposztbol, amibol az a kep szarmazik:
"While a few of these visual changes are hinted at in the upcoming Release Preview, most of them will not yet be publicly available. You’ll see them all in the final release of Windows 8!" [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
madgie
titán
válasz attila9988 #102 üzenetére
"Az app kifejezést az alma találta ki"
Muti forrást, légyszi, a hasamra én is rá tudok ütni. App = application (software), magyarul annyi a különbség a program szóhoz képest, mint a krumpli és a burgonya között.
-
fordfairlane
veterán
Lehet, hogy ő teljesképernyős, x86 fingóappokat futtat Win7-en, többet párhuzamosan. Erre nem is gondoltál? Elképesztő felelőtlenség ilyen felszínesen megközelíteni ezt a komoly témát!
x gon' give it to ya
-
madgie
titán
"Az app, az a fingós telefonos program..."
Ezt nehéz volna személyeskedés nélkül lereagálni, így csak annyit fűznék hozzá: rotfl.
-
Воланд
titán
nem ezt kapjuk, a vegleges felulet meg nem publikus.
-
FTeR
addikt
válasz attila9988 #76 üzenetére
asztalon mit butítottak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hyundai, Kia topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Call of Duty: Black Ops 6
- Windows 10
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest