Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz Jim Tonic #201 üzenetére
Höhö. Egyrészt próbálkozás. Ezért megcsinálni így az oprendszert... Másrészt a Surface szerintem meghal majd a fogyasztásnál.
Hát én sem mondanám, hogy átlátom az egészet. Nekem az a tapasztalatom, hogy sima notebookon kínszenvedés a Win8 a Win7-hez képest, és látom, hogy nagyon sokan vannak így. És a touchpad közelebb áll a touch screenhez, mint az egér, ebből azt gondolom, hogy asztali gépen sem lehet nagyobb élmény használni.
Hogy mit fognak szólni azok, akik hagyományos notebookot vagy desktopot vesznek, és Win8-cal kapják, jó kérdés. Nem tartom valószínűnek, hogy a touchscreen elterjed a sima notebookoknál, pláne nem az asztali gépeknél.
Eleve nem tudom, hogy ez a Metro felület a Microsoft szerint normál gépre is tökéletesen jó, vagy inkább arra számítanak, hogy ugyan kaotikus kissé ez a hibrid megoldás, de az érintőképernyők gyorsan elterjednek. A WinRT / Metro közös platformot hoz létre az asztali gépek és a tabletek közt, de hogy az x86 változatot miért "erőszakolták meg" ennyire UI szinten, az nem világos.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- Modding és elektronikai kérdések
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest