- Netflix
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- AutoCAD
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
- TP-LINK routerek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixa
aktív tag
válasz
pushalias #465 üzenetére
Örök elégedetlen! Anno az XP-t ahányszor újratelepítettük a "szakértelme" miatt, csak 50 ftjával jól kerestem volna.
Hosszan a "semmi update nem kell" elven élt. Majd jöttek a galibák és az XP SP3-jával egymásra találtak. Idővel én elkezdtem Windows 7-et használni, akkor kitalálta, hogy na neki ilyen rendszer kell. Indok: "Baromi jól néz ki az Aeros felület!". Egy olyan alaklmazása vagy épp hardware-e nem volt amihez a 7-es kellett volna... Ahogy lenni szokott megkapta. Fél nap sem telt el visszapakolta az XP-t...
Mondván "ez a pudvás hetes egy rakás szar".
Majd eltelt két nap (viccen kívül) és megint jött, hogy neki mégis a 7-es kellene...
A Win 8-as cserét ugye írtam. Ma átjött kb. 10 percre és ismét szidta a 7-est, mert a Chrome nem úgy fut rajta ahogy kellene. Egy laza CCleaner-el (ami Winapp2-vel van okosítva) kipucoltam a rendszerét és jééé, máris ment rendesen.
t
A felháborodottak köréből viszont, akik szerint a Win 8 szar (és nem a Metro csempéi meg a Start menü hiánya miatt), azoktól azért kíváncsi lennék egy szépen levezetett hibaleírásra. Mert "a Microsoft egy barom, hogy ezt kitalálta" meg hasonló dolgok még mindig nem adnak pontos választ arra, hogy mitől is szar ez a rendszer?
De az is érdekelne, hogy miért váltott az addig bevált rendszerről újra?Ezek szerintem egy ideig költői kérdések maradnak...
"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
Új hozzászólás Aktív témák
it A Microsoft tegnap véget vetett a találgatásoknak, és úgy döntött, megmutatja, mire számíthatunk az év végén megjelenő 8.1-es nagy frissítésben.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lightyear - befektetési app
- Autós topik
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netflix
- További aktív témák...
Állásajánlatok