- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Corel Draw topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, nem tudja valaki, itt már normálisan működik a back up rendeszer? lehet kiválasztani már mappát is? engem megőrjített, h csak particiót engedett választani, mappát meg nem... a másik, hogy eseget lehet vele külön mapákat is bu-zni, vagy ehhez még mindig külön progit kell majd használni?
-
válasz
#40553216 #556 üzenetére
" but the designers over at Studio384 decided to step beyond this new release and focus on what could follow next." [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
A Linux a mostani 3-as sorozatot megelőző két "fő" verziója 2.4.0-val és 2.6.0-val indult, az első 10 év alatt 2.4.37-ig, az utóbbi <7 év alatt 2.6.39-ig jutott.
Az nagyon karcsú, ha az a 8.2-ben valóban ezek a legfőbb "újítások".
eBTW. Ilyen "mindentkijelző" felugró figyelmeztetés Linuxon (most csak az Ubuntukat néztem) 2005-ban már volt.
[ Szerkesztve ]
-
Kell is haladni a korral: az xp-nél az aktuális linux jobb volt (szubjektív), a windows 7-nél nem, a windows8-nál megint a linux felé billen a mérleg nyelve.
Például feltettem a windows8-at és a Linux Mint 15-öt:
A Windows 8 nem ismerte fel a wlant, a wwant, a bluetoothot, a lant, a Mint alapból mindegyiket.
Céges környezetben a windows8-ra áttérés kb. esélytelen: a nagyok most térnek/tértek át xp-ről a windows 7-re, vagy 5-7 évig nem váltanak, 2020 körül pedig már nem a windows 8-ra fognak.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
http://news.softpedia.com/news/Windows-8-1-Preview-Builds-Release-Schedule-360415.shtml
+
http://news.softpedia.com/news/Windows-8-2-Green-Concept-Released-Photo-Gallery-360353.shtml
Lesz még 8.3 is, ha így haladunk!
"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
válasz
pushalias #455 üzenetére
Az az elképesztő, hogy ilyen gyenge a szövegértésed. Egy szót sem írtam arról, hogy a "különleges környezetben él az, akinek az ismerősei szerint a W8 nem szar". Pixa által felsorolt példákat írtam különleges környezetnek. Mekkora is a népességben az izomsorvadással élők, a vakok, a négy végtag nélkül élők aránya? Nehogy már ez legyen akármilyen érv is az MS-től, hogy a 1,5 milliárdos júzerbázisra erőltetné difót a csempéket. Másrészt külön neked leírom: sehol nem szaroztam a Win8-at. A Win8 metro baromságait szaroztam.
Azt meséld már el nekem légyszi, hogy pixa által felsorolt, sérültek géphasználatát segítő újításokból mi is az, amihez pont a Win8 kell, és nem jó a Win7?@pixa
"Speciális? Mi abban a speciális, ha orvosi pályán is mozgok?"
Te is félreérted. Nem az orvosi pálya, hanem a végtagnélküliség speciális. És neked is: nem az a baj, hogy ezek benne vannak. Hanem az, hogy ezzel reklámozzák, hogy emiatt terveznek szívatni 1,5 milliárd embert.
"Anno szerinted miért került bevezetésre a hangvezérlés?"
Te nem olvastad el, amit a BeLinről írtam?
Amúgy a hangvezérléshez azért ne hasonlítsd, mert a hangvezérlés opcionális, ha akarod, bekapcsolod. A kretén csempés kezdőszutyok meg difót! Kikapcsolni sem tudtad eddig, csak átugrani. Egészen addig, amíg nem akarsz mondjuk keresni Mert akkor difót visszamegy. Hogy mondjuk egy zeneszámot indíts, nem kell külön mókolni, hogy ne a csempés lejátszó induljon?"Az ilyen agyoniskolázott kritikus egyének (szerencsére) nem látják, hogy mekkora örömöt okoz a sérült embereknek az az újítás, ami szerintük szar."
Ne haragudj, ide képzelj magatokról valami nagyon trágár csúnyát. No, ezt gondoltam rólatok. Ha ennyire kis kapacitású a befogadóképességetek, akkor még egyszer leírom: nem azzal van a baj, hogy ez a csempeszutyok van, és hogy ez mennyi ember életét megkönnyíti. (Bár kérdem én: mennyivel könnyebb csempeszutykot bizergetni egérrel/nem touch screenen, mint a hagyományos desktopon a nagyító funkciót használva vagy egyszerűen megnövelve az ikonokat ugyan olyan nagy méretben használni azokat. Technikailag mi a f.sznak kellett ehhez egy egész OS-t kiadni? Nem érthető?"Egyeseknek azt kellene elfogadniuk - s persze felfogniuk -, hogy amíg lehet min változtatni, amíg nem kötelezi Őket senki és semmi váltásra, addig talán inkább hasznosabb gondolatmeneteket folytathatnának a kritizálás helyett."
Még csak milliószor lett leírva: új gépet veszel, rajta van a Win8, nem kapcsolhatod ki a csempéket. Persze, nem kell Win8-cal venni. Csakhogy amíg Win8-cal sokkal, mondjuk nagyságrendileg nagyobb a választék, mint nem Win8-cal, akkor bizony én azt mondom, hogy nincs szabadságod. Csak kompromisszumokat köthetsz: vagy Win8, vagy nem az a gép, amit kinéztél.@(#462) pushalias
Poénból akartam beírni a következőket, de tekintettel erre a hsz-edre, most komolyan írom:
igencsak örömteli, hogy az MS a fizikailag hátrányos helyzetűek segítésére ezeket az újdonságokat belerakta a Windows 8-ba, mert az eddigi Windowsok csak a szellemileg hátrányos helyzetűeknek készültek.@(#470) drkbl
De azért azzal tisztában vagy, ugye, hogy dist-upgrade után nem tolja magát a képedbe, megmarad az addig használt felületed, új telepítést is csinálhatsz pár DE-vel, de ha ezzel raktad fel, akkor mellérakhatsz vagy helyette bármit, és ezt teljesen lesikálhatod. Miben is hasonlít a helyzet?@(#472) Pixa
Két külön csapat. És? Alapból benne van a tárolókban mindkettő, meg még sok. Windows 8-nál?[ Szerkesztve ]
-
Ahogy nézem, ez a Windows 8 célozta BYOD ugyan úgy nem a jövő már, ahogy a tapifelület sem az. És az összes, általad felsorolt "újítás" egyrészt természetese már a Win8 előtt és anélkül is megvalósítható (esetleg kérnék egy listát, amiről ez nem igaz): külön júzer, adott esetben titkosított mappa, távoli elérhetőség (a törléshez), másrészt simán kivédhető, ha az alkalmazott ki akarja védeni. Annak megoldása sem problémás, hogy a "dolgozó" fiókba belépés minden egyes alkalommal egyszeri (vagy mondjuk napi) aktiválással működjön. Akár net-, akár telefonkapcsolattal. Ha meg be akarja kapcsolni, de nem tudja elérni a céget sehogy, akkor így jártak mindketten. Erre külön policy. Gépen belül Win8 előtt is megoldható, hogy ne másolhassák ki az adatokat, stb., stb. Így továbbra sem értem, mihez kell a Win8? Hogy a 8.1-et ilyen fícsörökkel próbálják vonzóbbá tenni a cégek számára, ez pusztán marketingfogás.
Pc BYOD használata esetében én a cégek helyében eleve külön fiók használatát írnám elő. Mert hogy a saját gépét használja, az nem jelenti, hogy keverje a céges és privát tevékenységét egy fiókban. (A cég telephelyén a cég eszközeivel végzett munkavégzés esetén is korlátozható a privát géphasználat.) Ehhez egy olyan újítást kellene belerakni a Windowsba, amitől az MS mindig is ódzkodott. Ez pedig a egyidejű többfelhasználós mód.Vagy ha egyfiókos rendszer marad, azon belül is megoldható az összes felvetődő probléma pre-Win8 eszközökkel: egy titkosított mappába kerül az összes, a munkával kapcsolatos fájl, stb., stb.
-
A személyeskedést, végtelen és felesleges offolást, hitvitákat, hsz vadászatot kérlek, fejezzétek be a topikban! Rendben van, hogy a téma sok ellentétet szülhet, de maradjon mindenki a józan eszénél és a szabályzaton belül.
Köszönöm
-
De válaszoltam. A cikk adatai a 2011 és 2012-es évek 3. negyedéves eladási adatait hozzák. A képaláírás:
"A Gartner gyártói toplistája, 2012. 3. né."
Ezt is figyelembe véve hozta meg az IHS iSuppli azt a véleményt, miszerint az éves eladásokra ez olyan hatással lesz, hogy "352,8 millió számítógép után 348,7 millió fogy", "ami 1,2 százalékos gyengülésnek felel meg".Mi mást is akarsz erről még mondani? Hogy a Gartner adatai 8% csökkenéssel támasztják alá a cikk címét? Az éves adatokból meg az jön ki ezek szerint, hogy a többi negyedévben a megelőző évi hasonló időszakhoz képest meg többet adtak el. Tehát ha januárban kihoznak egy cikket a két harmadik és a két negyedik negyedév adataival, akkor jogosan vonhatják le azt a következtetést, hogy egy negyedévnyi nagyobb zuhanás után újra emelkednek a pc eladások? Mert a 3. negyedévi 8 és a teljes éves 1,2% közötti különbség valamiből csak összejött.
Neked a tények sorolása terelés? Érdekes...
(#546) oO7
"amikorra meg a linkelt hír pont mutatja a 8%-os esést..."
Tévedsz. Az esés a 3. né-ben volt. Éves szinten 1,2% volt csak. És ez lehet, minimális szinten a Win 8 hatása is volt. Nagyobbrészt azonban inkább úgy, hogy a 3. negyedévben kivártak az emberek, mert ugye a 4. né a karácsonyi bevásárlás. Csakhogy megjelent a Win8, és sokaknak nem tetszett, ezért nem is vettek pc-t, vettek inkább mást karácsonyra. Vagy ha igen, inkább Win7-tel. Mert hogy lett volna alig 1,2% a piaci részesedés (1,5 milliárd pc alapján ez 18 millió, ugye), ha a negyedéves ~85 milliós pc-eladások nagyobb része win8 lett volna? Sokkal inkább a nagyon olcsón megvehető upgrade licenc tette ki ennek az 1,2%-nak a nagyobbik részét? Ráadásul az MS bejelentései szerint már november végére eladtak 40 millió licencet, január végére meg 60-at, átlagolva mondjuk olyan 50-et december végére. Ezek szerint ennek töredése (~1/3-a) került csak a vásárlókhoz."az mondjuk tök mindegy, hogy 2012-ben összesen mennyi gépet adtak el"
Mondjuk nem mindegy, mert ez azt mutatja, hogy nem csökkentek jelentősen az eladások. Ahogy LordX írja, 2011-hez képest csökkentek. Addig meg nőttek."majd most pont, hogy a túloldalán vagyunk ennek a dombnak"
Nem, ez az oldal nem ezé a dombé. Az a válság dombja volt, ez meg egy robbanásszerűen létrejött új piac dombja, amiről az MS lemaradni látszik."az emberek nem azért vesznek új PC-t mert új rendszer jött rá, hanem mert új PC-re van szükségük..."
Így is van. De ha az a rendszer nem felel meg nekik, ami rajta van, akkor ha megtehetik, más rendszerrel veszik. Ha más rendszerrel nem kapják, akkor elgondolkodnak, hogy mire is kell nekik a gép. És ha rájönnek, hogy nekik tulajdonképpen olyanra kell, amire a táblákat találták ki (tartalomfogyasztásra), akkor táblát fognak venni.A Win7 kihozatalával egybeeső nagy pc-eladás növekedést lehet persze a válság után hirtelen megugró vásárlási kedvre fogni. De akkor még mindig kérdés marad a bőven a válság előtti, bőven növekedőfélben lévő piacon a Vista eladási számainak gyatrasága.
Érdekes cikk:
Explaining Windows 8 PC Sales in Q1 2013 -
válasz
#40553216 #544 üzenetére
az mondjuk tök mindegy, hogy 2012-ben összesen mennyi gépet adtak el, mert Q4-ben volt csak a Win8 elérhető, amikorra meg a linkelt hír pont mutatja a 8%-os esést...
rakd mellé, hogy a Win7-nél meg pont egy nagy kiugrás volt (+20%) ugyanebben az időszakában (LINK)...
az akkori X méretű piacon a Win7 idejében megugrottak a PC eladások nem kicsit, majd most pont, hogy a túloldalán vagyunk ennek a dombnak és az X-nél nagyobb piacon a PC eladások estek...
az emberek nem azért vesznek új PC-t mert új rendszer jött rá, hanem mert új PC-re van szükségük... nem az OS verzió az elsődleges szempont ami miatt hirtelen megrohamoznák (vagy épp ellenkezőleg) a boltokat...
-
válasz
#40553216 #544 üzenetére
nincs. vegulis csak egy tok egyszeru kerdest tettem fel, amire megint nem sikerult tereles nelkul valaszt adnod.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Számít, hogy kinek az adatai, ha két év azonos negyedévi adatairól van szó náluk? A cikk végén meg ez van:
"A kiábrándító harmadik negyedéves forgalom az IHS iSuppli szerint ahhoz vezet majd, hogy az idén csökkenni fog a globális PC-piac – márpedig visszaesésre e szegmensben 2001 óta nem volt példa. E piackutató úgy számol, hogy az idén a tavalyi 352,8 millió számítógép után 348,7 millió fogy majd világszerte, ami 1,2 százalékos gyengülésnek felel meg."
További kérdés?@(#542) drkbl
"A Modern felület két csoportnak hasznos: akik otthon egy-egy feladatra használják a gépet, meg azoknak, akik egy cégnél egy-egy feladatra használják a gépüket."
Ezt majd eldöntik a cégek. Mennyiben bonyolultabb is Windows 7-en mindent letiltani, és csak egyetlen programot automata indulásra állítani, az indítóikonját meg kirakni az asztalra, ha összeomlana? Ehhez kellenének a csempék?[ Szerkesztve ]
-
válasz
#40553216 #536 üzenetére
A Windows 8 a jövőt célozza, az igazi enterprise kulcsszó: BYOD. Ezért lesznek olyan újdonságok a 8.1-ben, mint pl. céges adatok elválasztva a privát adatoktól, az előbbiek távolról törölhetők, vagy elérhetetlenné tehetők. Ezért lehet USB-ről úgy indítani, hogy ne férjen hozzá a helyi rendszerhez. A Modern felület két csoportnak hasznos: akik otthon egy-egy feladatra használják a gépet, meg azoknak, akik egy cégnél egy-egy feladatra használják a gépüket. Utóbbiaknál külön előny, hogy a böngészőben kiakadó Facebook oldal miatt nem engem hívnak, mert az általam támogatott program elé ugrott fel a szkripthiba ablak
-
"nem sok kapcsolat van a kettő között..."
Nem? Akkor miért 1/3-a a Win7 hasonló időszakú részesedésének? Mikor ebből a hasonló időszakból (7 hónap) a 7-re pár (talán két) hetes és messze nem olyan alacsony szintű olcsóság volt, mint a Win8-ra a 7 hónapból 3 hónapnyi. Szerintem pedig így néz ki az oksági sor: a rendszer kényelme, használhatósága erős kívánnivalót hagy maga után>nem veszik>alacsony a részesedése. Valamit kihagytam?
(Amúgy a Stat-nál a Windows 7 is magasabban volt 1%-kal, azaz náluk 15%.)"az elemzőket meg tényleg hiába idézgeted, tényleg gyökerek..."
Ez egyrészt igaz, másrészt ilyen elemzéseket adott esetben úgy csinálnak, hogy egy kutatást végeznek a vállalatvezetők egy csoportján. Ezek az állítások nyilván a kutatásokból levonható egyértelmű következtetések."SOHA nem volt még olyan, hogy a nagy cégek/vállalatok egy új rendszerre egyből ráugrottak volna"
Persze, ilyen nem volt. Olyan azonban már volt, hogy előzetes véleményeket, szándékokat kutattak hasonló témában, és hasonló volt a váltási szándék hiányát jelző válaszok aránya, mint most a 8-nál. Mert ugye a vista-val pont így történt. Előre mondták,hogy nem fognak migrálni rá, és nem is tették."meggyőződés arról, hogy minden jól működni fog az idő és pénz..."
Hát ez az! Minek vegyenek olyan rendszert, amiben nincs annyi nekik megfelelő újdonság, ami megérné ezt a rengeteg pénzt?@(#540) oO7
Bulvár újságírásnak? -
válasz
#40553216 #536 üzenetére
nem sok kapcsolat van a kettő között... és ezzel a piaci részesedéssel hiába jössz, mert akkor ezek szerint a Mac-ek keresletének kb 20%-os csökkenése is a Windows 8 hibája lenne, ami lássuk be abszurd...
amúgy a Win8 5.28%-on áll (StatCounter), ami még mindig kissebb ugyan, mint ugyanilyen idős korában a Win7, dehát a piac nagyobb, a PC eladások meg csökkentek...
az elemzőket meg tényleg hiába idézgeted, tényleg gyökerek... baromira süt a nagy részükről, hogy csak gyártják a clickbait baromságaikat meglovagolva az aktuális fika-trendet... aki normálisan belelát a dolgokba az nem mond olyat, hogy "nem hoz semmi valódi újdonságot Win7-hez képest"... az enterprise igényekkel dobálózni meg megint csak bődületes baromság, SOHA nem volt még olyan, hogy a nagy cégek/vállalatok egy új rendszerre egyből ráugrottak volna, és ez nem a rendszereket minősíti, hanem nemes egyszerűséggel több száz, több ezer gép upgradelése és a meggyőződés arról, hogy minden jól működni fog az idő és pénz...
-
Nem volt olyan rég. Méghozzá itt.
"Viszont a rendszer kényelme, használhatósága már jóval objektívebben meghatározható és mérhető..."
Az ezt mutató mérőszám vajon milyen korrelációban van a piaci részesedéssel? Ugyanakkora időtávon a Win7 13%-ot, a Win8 4,27%-ot produkált.hater a Forbes magazintól meg a Forrester Research-től:
"Forrester Research analyst David Johnson believes that the problem lies with the fact that Microsoft’s newest operating system doesn’t bring anything of real value to the table."
D. J. úgy hiszi, a probléma mögött az a tény áll, hogy semmi valódi újdonságot nem tesz le az asztalra." (Itt nyilván nem a desktop<>metro ui közötti különbségre céloz.)“Enterprises just don’t see Windows 8 having value,” wrote Johnson in a recent report. “They don’t see the value in the changes in Windows 8.”
A vállalati szektor nem látja, hogy a Windows 8-nak lenne értéke, nem látnak semmi értéket a változásokban."
Bocsesz.[ Módosította: stevve ]
-
-
Talált már a Windows 8-ról bárki is olyan (hivatalos) bemutatót, ahol kimondatottan nem érintőképernyőpes gépen egérrel használják, ezzel is kihangsúlyozva az új rendszer előnyeit?
-
Igen, az. Audigy-re csak mókolt driver van, de abból talán a legújabb, úgy mint a laposon. De érdekes, hogy csak akkor jön elő, ha visszaállítom a rendszert. Ha simán tiszta telepítés van minden jó, egyszer sem jön el. Sőt, ha újra indítom a gépet, mikor 2-3 mp-re beakad a zene akkor megjavul. Nem tudom miért van ez. Szóval rejtéj, de ha nincs visszaállítva a rendszer, akkor meg jó. Ki érti ezt.
Amúgy up-to date a rendszer, meg eredeti is.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
És a laptopon is akkor van ilyen hang, ha visszaállítok. Vagy éppen valamelyik frissítés a ludas? Mert 2 külön windows, 2 külön hardver. Amd, intel.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
válasz
pushalias #513 üzenetére
Ja, Linuxon azért megy a legtöbb az aktuális kernelben levő driverrel.
@Black Plague : Dell D630, E6420, E6430, Lenovo R61, meg még pár ami nem jut eszembe.De persze ezekkel is csak a BT eszközt látta.
A noname cuccok bizonyos értelemben jobbak néha, mert ha BT stack kompatibilisre van tervezve, akkor műxik -> a legtöbb ilyesmihez nem adnak driver CD-t, szóval úgy rakják össze a FW-ét, hogy menjen.Mutogatni való hater díszpinty
-
Javítani fogják az örökké pörgő restartos hülyeséget, meg a rendszer visszaállítás után keletkezett néha akadó hangot?!
-
válasz
Black Plague #514 üzenetére
Egy noname USB Bluetooth eszközzel hasonló jó tapasztalatom van W7 alatt, de tény, hogy neves gyártó termékével csak szívtam én is (pl. HP laptop). W8 alatt még nem próbáltam, a BT kipusztult nálam, mint a dinók
[ Szerkesztve ]
-
Win7 alatt általában a gyártó saját driverével ment, a MS beépítettel nem (MS-sel BT eszköz látszott, megtalálta a telót pl. de kapcsolódni, azt már nem), Win8-al meg meg se találja a telefonokat az MS driver, de a gyárival sem kapcsolódik
Sajnos ellent kell mondanom neked Nekem LUMIA 710-es telóm van asztali PC-n bedugtam a noname bluetooth eszközt rendszer felismerte majd szépen telóról asztali pc re ment a fájlküldés.és vissza .Lehet hogy szerencsém van ??
Szeretném megkérdezni milyen laptopn ismerte fel a BT eszközt a WIN7 mert tapasztalatom szerint a HP Pavilion DV6-DV7 sorozat EGYIK GÉPÉN SEM..Régebbi DELL INSPIRON Gépeken egyiken sem DELL inspirob DUO gépeken nem ismeri fel és még LENOVO gépeken sem..Mindegyikre WIN7 alatt a saját BT drivert kell felrakni...
Ha esetleg valamit félreérttem sorry
-
A MS védelmében annyit azért meg kell jegyezzek, hogy a BT gyártók csak a minimális szabványt tartják be, azzal a felkiáltással, hogy hát ők adnak drivert, jó lesz az úgy. Így meg lehetetlen küldetése van az MS-nek. Persze az is igaz, hogy akkor meg a fenének erőltetik a sajátjukat, ha úgyse működik. Mondom, szerintem palceholder, hogy ne nézzen ki kínosan az eszközkezelőben a sárga macisajt.
-
válasz
pushalias #509 üzenetére
Ja, csak én a Win7 és Win8 beépített BT drivereiről beszélek. Ez sajnos tapasztalat.
Win7 alatt általában a gyártó saját driverével ment, a MS beépítettel nem (MS-sel BT eszköz látszott, megtalálta a telót pl. de kapcsolódni, azt már nem), Win8-al meg meg se találja a telefonokat az MS driver, de a gyárival sem kapcsolódik
A Win7 meg azért nem mai darab, illene kiforrottnak lennie.Ezt a BT driveres égést is legális windózokkal tapasztaltam, főleg Döll laptopokon, de pár máson is.
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Olyan driver hibáról még nem hallottam, hogy a XI. kerületben megy simán le 15, fel 5 Mbps-sel, a velencei-tónál pedig csak 2G-n, ugyanott windows7, vagy linux megy hibátlanul, 3G-n, le ~4, fel 2 Mbps-sel. Ugyanazon az ssd-n, meg sem mozdítva az asztalon, ugyanaz a Dell, benne ugyanaz az Ericsson modem.
Szerinted mennyiből állna a Microsoftnak beletenni egy kapcsolót, hogy automata/3G only?
Linux disztrókban, de már a 20 ezer forintos telefonokban is van ilyen.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
-
No, alakul ez. Tehát menne 3G-n, csak nem preferálja? Ez esetleg segíthet.
@500: Ez így igaz, belefutottam olyan Albacomp laptopba, ami az egyetlen elfogadott, hivatalos forrásból származó driverrel nem tudott jelszóvédett wifihez kapcsolódni, a konkrét chip alapján kiválasztott drivert erőszakkal kellett letolni a torkán (Ez az eszközkezelő program nem ehhez a hardverhez készült ... ). Igaz, az XP volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it A Microsoft tegnap véget vetett a találgatásoknak, és úgy döntött, megmutatja, mire számíthatunk az év végén megjelenő 8.1-es nagy frissítésben.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest