Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franzstadt
csendes tag
''Nem is olyan rég még 9e Forintért is volt premier DVD...úgyhogy ahhoz képest az a 4e elég jelentős árcsökkenés.''
Ebben igazad van. Nem is azt mondom, hogy nem eredmény a -5000 Ft, csak azt , hogy én még ezt a pénzt is sokallom a bóvli filmekért.
''Másrészt szerintem nem olyan filmeket kell megvenni, amit a TV-ben levetítenek''
Szerintem félreértettél, a TV-s példát nem konkrétan úgy értettem, hogy ezeket vetítik ott is, hanem, hogy a DVD kínálat 90%-a nem képvisel különb minőséget mint a TV műsor. Tehát sem a cselekmény, sem a látvány nem nyújt többet mint ha mondjuk a Helyszínelőket nézném.
''hanem ami igazán tetszik és többször is szívesen megnéznéd.''
Ezzel az a baj, hogy mikor ott állok a polc előtt, akkor még ugye nem tudom, hogy majd tetszeni fog-e a film. Mivel még nem láttam, hisz azért gondolkodom, hogy megvegyem-e... A másik, hogy én azért arra nem vennék mérget, hogy ezután a ''slágerfilmeket'' is 4000-ért vehetjük meg...
''A műsoros audio cd-k árait inkább tartom irreálisnak''
Ezzel viszont tökéletessen egyet értek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest