Hirdetés
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Videó stream letöltése
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Felhozom ezt a temat egy kicsit. Fogadott mar valaki penzt ezzel? Meg nem volt idom atbogaraszni a pontos felteteleket, de leginkabb a gyakorlati tapasztalatok erdekelnek.
Azt latom, hogy 2,9% + 30 cent egy fogadas 3000 USD alatt, de ezt kozvetlenul visszanyomjak a szamlara? Vagy ugyanugy ki kell kerni mint a paypal-nal?| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Badb0y
addikt
Fizetett már vki ezen keresztül? Mert ha annyit von le, mint amennyi az összeg alatt van, akkor ultra brutál. $-ként 8-10 ft-tal több mint a valuta eladási ár
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Winner_hun
titán
-
veterán
no ígéretesnek hangzik ez a dolog szeretem a google-t eddig nagyon jó szolgáltatásokba tette bele a tenyerét.
szerk: a United States csak nálam van kitöltvevagy lehet változtatni?
[Szerkesztve]ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Winner_hun
titán
-
addikt
válasz Winner_hun #19 üzenetére
Nekem van még alatta egy digitalizálókártya.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Winner_hun
titán
Külföldön még árulnak denevéreket? Jó lenne. Bár inkább a ph-n veszek, ott jó árban lehet hozzájutni
mellesleg mi az, hogy nem fér be a házadba egy BAT? Olyan nincs. Ha a VGA-mra ráfér, akkor ráfér mindenre, max egy kicsit ki kell tágítani a házadat► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
addikt
válasz Winner_hun #17 üzenetére
Hogy sikerült-e rendelned.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
KEndre
HÁZIGAZDA
válasz Winner_hun #15 üzenetére
azért számolj be a végeredményről!!!!Légy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre! Tudd, hogy csak te vagy képes megvédeni magad!
-
addikt
válasz Winner_hun #13 üzenetére
Nem valószínű. Bár ki tudja.
Nem tudom van-e a boltba, nekem nem kell, nincs helyem hozzá, nekem egy zalman kellene.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
addikt
válasz Winner_hun #11 üzenetére
Talán valamelyik cég listájában találtál BAT hűtőket? (Mert a magyar készletet felvásároltad. )
Amúgy van még olyan internetes szolgáltatás ami a googlinak nincs?
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
kraftxld
félisten
válasz Winner_hun #9 üzenetére
Ugye dombornyomott kártyád van? Mert csak azzal megy.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Yaye
őstag
válasz Winner_hun #6 üzenetére
Nyilván pontosan az a név ami a kártyán szerepel, akár a tiéd, akár nem
-
kraftxld
félisten
válasz Winner_hun #6 üzenetére
Nem, a nagymamád nevét kell oda írni
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Winner_hun
titán
Hátez gáz. Csinálni akartam egy accountot és fingom sincs, hogy hol van a bankkártyám
Amúgy mi az a Name on card: ? Oda a saját nevem kell?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
shev7
veterán
hol vannak olyan cegek, akiknel lehet ezzel fizetni?
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Na én beregisztráltam a citi-s kártyámat, ki fogom próbálni. Magyarország is ott van a listán
Itt lehet belépni:
[link]Légy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre! Tudd, hogy csak te vagy képes megvédeni magad!
-
FTeR
addikt
vajon ha az oldalamon elérhetővé teszem ezt a megoldást, előrébb kerülök a találati listán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest