Hirdetés
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
- Disney+
Aktív témák
-
Break
senior tag
azért ez gyanus....
Mindig valami tuti minőségű VIDEO-val kápráztatják el először az emberkéket...itt meg egyből egy hatalmas bugról szólnak a hírek....
ez nem sima nekem.....''Tedd, vagy ne tedd, de soha ne próbáld......'' by Yoda (Birodalom visszavág)
-
Bgs
senior tag
En mar csak azt nem ertem, hogy ha szoftveresen nem oldhato meg a problema, akkor min dolgozik az ATI ? Hiszen hiaba csinal uj Catalyst-et...
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.
-
nagyúr
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz zsozsosama #26 üzenetére
Na megnéztem. Legyen nektek gyereknap, tényleg szép :)
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
simonzé
addikt
Megyek, és főbelövöm magam. Nincs már értelme az FSAA nélkül az egésznek...
I don't fit in. I fit out.
-
AND1
őstag
Még egy ''kacsa szagu'' :) hir...sztem fölösleges ezt komolyan venni mig nem látjuk itthon a gépünkön hogy tényleg ''gond'' lenne vele. Tudjátok mit? Engem aztán hidegen hagy nem úgy müxik az FSAA...
Egy régi PH-s.
-
Keitaro
addikt
Bocsánat, nem tudom miért ment el kétszer :(
Ha egy moderátor erre ját nyugodtan törölje kérem az egyiket meg ezt. Thx! -
maniac
senior tag
ATi 9500-9700-9800-on menni fog az ujabb catalysttel, azonban mivel az Nvidianal ez a problema nemcsak szoftveresen, hanem hardveresen is jelen van, igy ok egy uj driverrel nem tudjak ezt kikuszobolni. Az ATi kártyákat tehát nem kell lecserélni ellenben a ''kiváló'' Fx-klel ;]
JUJ DE GONOSZ VAGYOK!!!
Ennyit tud az nvidia... -
Zenty
őstag
nah ez neve Gabe megynugodtam :DD
Guild Wars - Zenty a survivor
-
Zenty
őstag
hop elírtam nem carmack :((( de valve, csak most nemjut eszembe neve :((
-
Zenty
őstag
a hír kicsit nem hiteles pletyka gyanus egyébként már hardwireden is leadták és ott mondták hogy nem lesz problém meg az nvidia kérdésröl anyit hogy carmack bácsinak geforce fx 5900 van állitolag :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz zsozsosama #29 üzenetére
No akkor jó. Azt hittem már hogy majd itt akarja lerenderelni a Voodoo3amon mert akkor aztán tuti fura véleményem lenne a dologról... :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ráadásul 40 illetve 80 MB!! Mit csinálnának ezek egyébként? (Már ha nem vírusosak persze :) )
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hehe, .exe-t nem töltök le, nem indítok el :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Én nem tudom miért parázik mindenki hogy nem fog futni sehol sem rendesen a HL2 mert akkora gépigénye lesz -- igaz én ezen egy kép alapján alkottam csak meg a véleményem:
:) HL1 jó volt, de egyebet nem tudok mondani. Kérem kapcsojja ki.[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
-
nagyúr
Sajna gagyesz monitorom van 12 éves Sony Trinitron képcső, csak szar az elektronikája (ezalatt a lassú videosávszélességet értem) és így max 1024*768-at bírja 75 Hz-en... :( Szóval még gyűjtenem kell egy kicsit erre a Samsung 959NF-re (295MHz-es sávszélesség...)
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
pRedATor
tag
Én ezzel tisztában vagyok, de szerintem a géped addig csak kihúzza valahogy. Egy 2700+ AMD addigra azért nem lesz elavult nem is beszélve a 9700 ATI-ról.
Én is örülnék ha lenne valami hamarabb, de nem lesz az már biztos. Ez van...
Így is már sokat vártunk a folytatásra akkor ezt a 2 hónapot kibírjuk vhogy, remélem :) -
Keitaro
addikt
Emeld a felbontást ha bírja. Plussz láttad Atinál van remény a dologra, az nVsek nem is reménykedhetnek. Ráadásul hiába a 9700 szerintem tényleg örülni fogsz ha FSAA nélkül nagyon szépen fog menni 1024-ben :)
Bár a fene tudja, lehet nagyot alkottak és gyors a motor, csak a kinézetéből szűröm le a dolgokat :) Bár egy screenshot erejéig biztos :DDD ) -
Cos
senior tag
Miért van az hogy ez engem nem lep meg? :)
Brr Brr
-
nagyúr
Most már csak a Doom3 és a Stalker-ben bízhatok, hogy menni fog a min. 4xFSAA???? :O
-
Sanyo
senior tag
LOL. Uj jatek, uj videokartya. :) Na, ezert nem erdemes meg 1 evre sem elore gondolkodni hardver ugyben.
-
cett
csendes tag
Hm... szóval a kártya sz@r, mert a miatt nem megy...
Akkor ha valaki vesz 1 ilyen kártyát, akkor most perelheti esetlegesen a gyártót, mert sz@rt se ér a kártya, mivel egy feature nem műxik benne?
Mielőtt valaki még anyázna, közlöm, hogy csak hipotetikus a kérdésem...CETT / http://cettblogja.blogspot.com/
-
pRedATor
tag
Nem azért mondom, de a legtöbbünk tényleg nem a hírben említettek miatt fog aggódni, hanem azért hogy valamennyire élvezhetô sebességgel fusson a játék. Ez az egyetlen játék ami miatt elgondolkozom néha a gépem bôvítésén, de megvárom az elsô demo-t, addig nem kap a gépem tôlem semmit...
-
Satan-Claus
senior tag
Ez mókás. Dx9-es kártyákkal nem működik, Dx8.1-es kártyákon meg olyan lassú, hogy nincs értelme... :U
''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''
-
FaBatka
aktív tag
Örüljünk, hogyha AA nélkül is tudunk döcögés nélkül játszani.
Szerintem...Mindegy mit csinálsz a Windowsban, a Nagy Kék Halál úgyis ítélkezik feletted...
-
nagyúr
Nem igaz. Irgum-burgum Valve. Pedig már az SZTK-s szemüveget is beszereztem... :)
-
nagyúr
Neeeeeeeeee máááááár. Ezért vettem meg azt a rücsög 9700-et???? Miiiii??? Tessék csak dolgozni azon a szennyes peccsen, de gyorsan! Nem hiszem el, hogy nem lehet megírni egy gamét úgy, hogy menjen az FSAA is.
Absolut NO COMMENT!!!
:((~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
csudri
őstag
Akkor most mi a pöcs legyen? Milyen kártyát vegyek?
-
Kosh Naranek
tag
Öcsém, akkor most várjak az R420-ra?
-
őstag
-
Obi-1
őstag
Ez meleg
Only a Sith deals in absolutes.
Aktív témák
- Hegesztés topic
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- Politika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest