Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
talan arra kellene rajonni, hogy nem a szamitogepes jatekok es a tv musorok a hibasak!
ez olyan dolog, mint a fegyer gyarto es a gyilkos kapcsolat..
be kellene mar latni, hogy inkabb jobb szulonek kellne lenni, mint mast hibaztatni..
egyszeru a gyereket odalokni a tv ele, hogy az majd jol felneveli es addig sem kell vele foglalkozni, amig azt nezi.. aztan meg verik az asztalt a ''peldas'' szulok, hogy a gyerek lemeszarolja a fel iskolat, mert latta south park-ot..
szamomra ezek a dolgok annyira nevetsegesek mindig egyszerubb mast okolni, mint magunkba keresni a hibat.. egy jatek lehet brutalis, de attol meg senki nem lett tomeggyilkos.. aki ilyen tettet hajt vegre egy ilyen jatek hatasara, annak mar alapbol is komoly lelki problemai vannak es siman kivalthattak volna mas dolgok is a brutalitasatPlay nice!
-
knajf
senior tag
aki a vr-t nem külömbözteti a valóságtól annak nem az élők sora közt van a helye. ha gyerek az illető akkormeg a szülő a hibás és az vesszen, ha nem képes megmagyarázni hogy kisfiam az embernek fáj ha pl. levágják a fejét amúgymeg egyszerüen az ilyen prg-ket eltüntetném a még túl fiatal gyerekem elől. aki meg idegbeteg az mennyen diliházba
a régi rendszerből a megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=knajf
-
REDeath
őstag
magyarországon ennek legjobb példája igaz filemknl az ORTT multkor nézem 12-es karika. kiváncsian várom mi lesz és egy kedves rajzfilm volt
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Johnny Cage
addikt
Erre csak azt tudom mondani, hogy akinek nincs ideje a gyerek felnevelésére, az ne vállaljon gyereket. Tudom, könnyen beszélek, de melyik a sajnálatra méltóbb: a szegény szülő, akinek nem lehet gyereke, mert az egzisztencia megteremtése elveszi minden idejét - avagy az elkallódott, esetleg magányos, alapvető életszükségletekre meg nem tanított, torz értékrenddel felnövögető gyerek, aki csinál amit csinál és lesz amilyen lesz, merthogy a nevelésére idő nincs, ugyanis az egzisztencia megteremtése az elsődleges prioritást élvezi?
-
őstag
Manhunt, baz, kevés játékon döbbentem meg, de azon igen... Zacskó a fejre, üvegdarabbal elvágni a torkát, eh...
Egyébként meg, hülye duma az egész. Ha valaki 15 évvel ezelőtt ámokfutott, akkor a tévére fogták, meg a mozira, hogy túl agresszív filmeket nézett. 50 évvel ezelőtt meg a könyvekre. Arra nem gondolnok ezek a szakértők, hogy ha valaki agyban gyenge, annak tökmindegy, hogy mit néz, mivel játszik, mit olvas? Ha elborul az elméje, úgyis mészárolni fog.
Ez a betiltósdi tipikusan a korlátolt emberek dumája, akik a középkorban inkvizitornak álltak, hogy eretnekeket égethessenek...The Amiga, Born a Champion
-
Loha
veterán
Sztem meg kapjanak több fizetést a szölők, hogy legalább egyik szülőnek legyen ideje foglalkozni a gyerekkel
-
Johnny Cage
addikt
Nyugalom, tökfelesleges háborogni. A szankcionálás épp a betiltás demokratikus alternatívája, tehát ez a bizonyos uniós biztos nem betiltani akar bizonyos játékokat, hanem erőteljesebben szabályozni (pl. szigorítani a korhatárbesorolást) és elsősorban a gyerekeknek szánt játékokat ''idomítani'' úgymond.
A kisebb gyerekek, akiknek gyakran a(z impotens) szülők a kezükbe rakják az erőszakos játékokat, amit egyáltalán nem az ő korosztályuknak szántak, bizony még éppen a fejlődés azon szakaszában vannak, amikor nem szocializálódtak teljesen, s az erőszakos játékok (de ugyanígy ide sorolhatjuk az erőszakos filmeket, rajzfilmeket és még sok mást) negatív, torz értékrendet sugallnak számukra - más kérdés, hogy az elsősorban a szülő felelőssége, hogy mivel engedi játszani a gyereket vagy mit enged megnézni neki a TV-ben stb... és ezen semmilyen korhatárkarika nem segít. -
CYBERIA
senior tag
Szokták, általában már túl későn.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
addikt
Ha emlékeim nem csalnak, nem ez az első eset hogy európában be akarnak tiltani egy játékot a brutalitása miatt. Talán anno a németek tiltották be (vagy csak akarták) a Carma2-őt.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
jamez
senior tag
Jók ezek a felháborodások, mert mostantól minden brutál-kéjenc tudja, hogy melyik játékot kell megvennie.
Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
Jégkokó
veterán
Az a vicces benne hogy sokan azt hiszik hogy azért nyirta ki a gyerek a családját mert ezt látta a játékban.Ha valaki ilyet tesz az egy állat és nem való emberek közé.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
moma
őstag
Szerintem azt kéne valahogy lehetővé tenni, hogy a szülő könnyen ellenőrizhesse(ha akarja), hogy mit telepít a gyerek a gépre. Talán valami célszoftver kéne, amit a mezei nem szakavatott szülő is tud kezelni. Nem tudom van e egyáltalán most vlami ilyesmi, mert amúgy nehéz kontrolálni az anti számtech szülőnek, hogy mit csinál a csemete a gépen. Talán az ebben segítség nyújtás fontosabb lenne és akkor a szülő majd eldönti, hogy ő mit tart megfelelőnek.
we all deserve a bit of luck.
-
Arnold2
őstag
Hmm érdekes dolog,hogy Europában megjelent.
nekem ebből az egészből az jön le,hogy könnyebb a játékokat hibáztatni,mint a szülöknek utánanézni. Ez EGÉSZ EGYSZERŰEN neveltetés kérdése. Én épp most robbantottam fel egy nőt Hitmanban,hogy megbuheráltam a grillt. Ettől én most a való életben egy abberrált gyilkos lennék???
Anyám még kiskoromban megtanította,hogy kisfiam,nem bántjuk a másikat,különösképp,hogy felcsavarjuk a grill gáz csapját hogy attól égve essen őssze a feltűnően nagymellű néni.... Ennyi. Egy bizonyos korig a gyerek a szülőből ''él''.
Pl van az egyik barátom kisöccse. Előbb tudot CSzni mint írni. Becs szó, úgy CSzik a kisrác,hogy beszarás. Mégis azon kivül hogy fennáll a kockulás veszélye nem lesz belőle tömeggyilkos mert rendezett és normális családi háttere van.
De majmoljuk mi is amerikát abban,hogy könnyebb a gyártókat híbáztatni mint a szülőket.
Addig is Mónika show + tsai. -
bolondember
MODERÁTOR
óvaze... igenis mindenki először a saját portáján sepregessen... ehh... Milyen ember már az, aki összekeveri a valóságot a ''VR''-rel (nevezzük most annak)?! Az a tévéfilmeket (mozi is) is keveri, tehát ugyanúgy nem tudja megkülönböztetni, azaz ugyanott tartunk...
ehhh...Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Wolverine
félisten
Sokat segítene, ha egész egyszerűen betartanák a jelenlegi szabályokat, és a szülő a 8 éves kiskölyöknek nem egy Manhuntot vinne, mer' az óccsó vót...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
ttt
senior tag
Nekem az tetszik ebben, ezekben a ''szabályozásokban'' hogy mindig a másik ember gyerekét akarják nevelni Igaz az az meg le se sz@rja mit néz a gyerek...
Kiraktják a 12-s karikát, megvágatják a filmeket, letiltatják a szadistának minősített játékokat stb. aztán két Mónika só közt élőben boncolnak, a híradóban embereket lőnek fejbe....... A képmutatás rulez. -
jerry311
nagyúr
Hmmm, akinél összemosódik a játék meg a valóság, azt kell kezeltetni, nem a játékokat betiltani.
-
Grafiqs
őstag
Épp, most. Nah úgy tűnik hozzánk is begyűrűzik. Kiváncsi vagyok mennyire lesznek ebben a kérdésben is túlbuzgóak.
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest