- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Kattintásvadász marketinges.
Én.
:' D
Aki egy kicsit is ismer, azt most velem együtt kuncogja magát álomba.
Máskor majd igyekszem egyes hírek esetén nem press release-ből dolgozni, amikor más nem áll rendelkezésre a Guglival való barátkozás után.
Azt sem kéne elfelejteni, hogy minden létező oldal (beleértve a külföldi nagyokat is!) pontosan ugyanilyen tematikával működik, csak a különbség az, hogy ők legtöbbször még a saját képükre sem fogalmazzák/formálják a dolgot, csak copy-paste-tel, egy-az-egyben beillesztik a céges brosúrát az online felületükre. Mert az olyan igényes.
tl;dr: Semmi nincs álcázva, csak te nem vagy képben arról, hogy miként működnek ezek a dolgok. Vagy pontosan képben vagy, de inkább gerjeszted, majd meglovagolod a fölösleges feszültséget. Talán inkább az utóbbi.
Köszi, hogy végre felhagysz a céltalan trollkodással. Nem hittem volna, hogy ez elérhető.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Predatorr
őstag
Van ugye a szakújságíró (akinek kötelessége utánanézni, amiről ír) és a lelkes logoutos amatőr, akik pótolják elmaradásukat, ha valaki felhívja rá figyelmüket, vagy esetleg annyit mondanak, hogy „nem találtam erre adatot”, meg van a kattintásvadász marketinges, aki gúnyolódva nekitámad annak, aki kritikát mer megfogalmazni, amikor ezredszerre lát egy újságcikknek álcázott gyártói anyagot a legrelevánsabb információk kihagyásával autóktól a hifin át a sztechig. A szó jelentését ismerők számára konstruktivitás egy termékről bővebb információkat igényelni, mások megtámadása igényességük miatt valami egészen más.
Köszönöm aggodalmadat, de az egykor szép napokat (és aok-sok remek tesztet) látott felületen eltöltött, ma már csupán ált. 10-15p belefér a munkaidőmbe.
Megfogadom tanácsodat, a jövőben még kevesebb időt töltök itt, és nem kérek mások számára is fontos információkat, hiszen deklaráltan úgyis csak máshol kapom meg.
Töröltem a topicot az előzményeimből, szóval ne válaszolj, értettem mindent és kösz a rám szánt időt.[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Komplikato #1 üzenetére
Ott a pont.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én azt feltételezem, hogy végtelenül sok szabadidőd van, és még véletlenül sem akarod konstruktívan eltölteni.
Csak azt nem értem, hogy egyáltalán honnan jött a megvásárlás akár halovány gondolata is, mikor mindannyian tudjuk, hogy egy ilyen belépőszint alá érkező ócskavas még szétkerázva sem méltó a NASA gépparkját megszégyenítő rigedhez.
-
Predatorr
őstag
Marketing van, lényegi infó nincs (pl. hűtők teljesítménye). Azt feltételezem, hogy az elhallgatott infó rossz fényt vetne a termékre (az is infó, ugye), szóval nem veszem meg.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Komplikato
veterán
Az egyik képen és leírásban 3 ventilátor van az előlap mögött, szóval 6db lesz az összesen.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- League of Legends
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- További aktív témák...