Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Szvsz ebben benne van, hogy pl Monornet területén ugyanaz a "digitális" kábeltv hálózatuk van mint 11 évvel ezelőtt. Digi keménykedhet hogy 147 DVB-C csatorna mellé 30(50?) analógot is ad, a zúpécésó már az elsőnek is örülne.
"amikor mindenkinek többgigányi mobilnetje van havonta"
Pont ez a lényeg, hogy legyen is, minél több.
Vodán múlna, még a WiFit is letiltaná a mobileszközökről.Csak mint a topikban is írták, nem tőlük. Voda még rosszabbul szolgáltat mint a Zúpécésó, még a régebbi körülményekhez képest is, aki tud már menekül.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
veterán
A kérdés annyiból jogos, hogy az elmúlt jópár hónapban itthon ülök, homeoffice van, a kocsmák meg zárva vannak, tehát az utóbbi 4-5 hónapban egyszer sem fordult elő, hogy WiFree kellett volna
Viszont egyszer vége lesz a bezártságnak, akkor meg jó lenne. Belvárosban dolgozom, a környékbeli éttermekben, kocsmákban az esetek 95 %-ában jött a WiFree.
A mobilhotspot persze jó megoldás, teljesen elégedett lettem volna, ha a Voda azt mondja, hogy a WiFree helyett ad X gigabyte netet azoknak, akik előfizetők. Mert nekem nincs sokgigás mobilinternetem.
Azért nincs, mert felesleges volt eddig. A céges mobilinternetem korlátlan, de sok mindent néz az ember az interneten, amit nem célszerű a céges előfizetésen keresztül nézni. Erre a célra van Telekomos Maraton net csomagom, meg volt a WiFree.
A WiFree kiesett, a Voda pedig nem kínál olyan időben tetszés szerint felhasználható netes csomagot, mint a Maraton.
Tehát az lesz, amit te mondasz, mobilhotspot lesz, de a Voda akkor sem fér be az első kettőbe
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
asdf_
veterán
válasz Donki Hóte #24 üzenetére
Bocsi, de a WiFree ment olyan eszközön is, amiben nincs SIM kártya. Ha egy tabletbe nem lehet SIM kártyát rakni, akkor hogyan csatlakozzak vele mobilinternetre?
Adsz neki telefonról megosztott netet?
Hadd kérdezzek már rá, milyen sűrűn fordul elő, hogy netezni akarsz, wifi only tablet van nálad, de nem otthon vagy, így nincs neted, de olyan helyen, hogy Wifree viszont igen (ezt három körülmény rendkívül ritka együttállásának valószínűsítem) így a Wifree lenne az utolsó mentsvárad?[ Szerkesztve ]
-
veterán
A WiFree a UPC cucca, mégis hogy a bánatban menne tovább? (pláne minek, amikor mindenkinek többgigányi mobilnetje van havonta, es roamingban hazai áron netezel,
Bocsi, de a WiFree ment olyan eszközön is, amiben nincs SIM kártya. Ha egy tabletbe nem lehet SIM kártyát rakni, akkor hogyan csatlakozzak vele mobilinternetre?
Nem azt kérem számon a Vodán, hogy nem biztosítja tovább egy az egyben a WeFree-t, hanem azt, hogy a WiFree kivezetésével párhuzamosan ajánlhatott volna valami kedvezményt egy meglévő (vagy majdani) mobilinternet előfizetésre.
Nekik eszükbe se jutott azon törni a fejüket, hogy mit ajánljanak helyette, nekem meg eszembe se jut azon törni a fejemet, hogy maradjak-e előfizetőjük
-
asdf_
veterán
A szolgáltató a lehetőségeihez mérten igyekszik minden segítséget biztosítani az érintett ügyfeleknek, a szolgáltatás kivezetése előtt 4 hónappal elkezdte a folyamatos tájékoztatást a változásról...
Itt a probélma. Ha 2019. nyarán megveszek egy céget, tudom, hogy két évig használhatom a korábbi cégnévhez kapcsolódó dolgokat, akkor AZONNAL tájékoztatom az ügyfeleket, hogy ez meg fog szűnni, az új előfizetőknek már egyenesen nem adok emailcímet, nem pedig ülök rajta, majd másfél év múlva, 2020. decemberében szólok, hogy helló, akkor 4 hónap múlva kikapcs, oldd meg, ahogy akarod (persze nem lenne mit megoldani, ha az átlagnépnek is lenne annyi esze, mint annak, aki kicsit jobban benne van a dologban, hogy szolgáltatói emailcímet nem használunk soha semmire).
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz Donki Hóte #1 üzenetére
az analóg TV csatornákat
Kell a hely a digitálisnak és főleg az internetnek. Az analóg iszonzat sávszélpazarló. Sőt, most már odáig mennek, hogy egyenesen megszüntetik jópár csatornánál, hogy szimultán van belőle SD meg HD verzió, az SD megszűnik, mindenki a HD-t kapja, és így felszabadul egy rakás csatorna.
valamit "kivezetik" a WiFree szolgáltatást is, amit elég sokat használtam.
A WiFree a UPC cucca, mégis hogy a bánatban menne tovább? (pláne minek, amikor mindenkinek többgigányi mobilnetje van havonta, es roamingban hazai áron netezel, sok évvel ezelőtt volt teteje, mostanra értelmét vesztette, az aktuális eflhasználói réteg meg halálbiztosan marginálisra kopott).
-
fairi
addikt
válasz Donki Hóte #19 üzenetére
telefonon kellett volna.
legtöbb boltban ülő ember olyan életunt, hogy nem érdekli mi történik. telefonom hamarabb kapcsolnak olyan emberhez, akinek van joga kedvezményt vagy egyedi árat adni.
kezdtem 6 590 Ft áron 100 Mbit-es net és analog TV, és jelenleg 6400 Ft és 1000 mbit/sec és TV prémium. 4 év telt el. Mikor egyszer 6656-ra emelték, és lejárt a hűség, akkor nem akartam hosszabítani és hirtelen leesett az ár.
Mikor lejárt a hűség sose rohantam hosszabítani, és ha felhívtak és drágábbat mondtak, panaszkodás közepette elutasítottam. Pár hét múlva ujra hívtak de annak nagyobb jogköre volt. Volt időszak mikor 5 hónapig voltam hűség nélkül, voda-upc átszervezés.
Boltban levő ügyfélszolgálat ott hamar lemondhatod, inkább szabadulna tőled hogy folytassa a pletyizést, mint cégének érdekét képviselje. -
Fred23
nagyúr
2 éves hűség után végre ott lettek hagyva, ha adtak is mélcímet -biztosan adtak-, sosem használtam. Mióta átvette a Voda, rengetegszer szakadt meg a net, szóval nem volt maradásunk.
Telefonon mondtam le náluk, nagyon ragaszkodtak volna, kérdezgettek rendesen, hogy miért, meg mi lesz helyette, de mondtam, ez nem rájuk tartozik, ne erőlködjenek, már döntöttem. Mégis 3x kellett ezt elismételnem, ami valahol dühítő. A nagyon kedvező új ajánlatukat is mindenképpen elmondták, noha nem voltam rá kíváncsi.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ezt miből gondolod?
Voltam bent személyesen a Duna Plázában az ügyfélszolgálatukon, mondván, hogy fel akarom mondani a szerződést. Megnézték, hogy hol lakok, kinyomtatták és mosolyogva elém tették a szolgáltatás felmondását tartalmazó űrlapot, mutatva, hogy hol kell aláírni és mikor jön a technikus leszerelni az eszközöket. A címből ugyanis tudták, hogy SEMMILYEN más szolgáltató nem volt akkor a környéken.
Amikor kérdeztem, hogy nem lehet-e kedvezőbb ajánlatot kapni, akkor azt mondták, hogy természetesen lehet, 1000 Ft felár helyett 500 Ft-ért tudják biztosítani a felvevős settopboxot, de más kedvezményben ne is reménykedjek
Sajna 99 %-ban attól függ, hogy milyen ajánlatot kapsz, hogy van-e a környéken másik szolgáltató.
Mostmár van Flip, de nem zsarolni akarom a Vodafone-t, hanem megszabadulni tőlük.
-
Bad Pritt
félisten
Bizony, mikor lemondtam a gyatra szolgáltatásukat nemrég, már be volt kötve az új 1000-es Telekom feleannyiért és hajlandóak lettek volna bemenni alá árban, mert olyan régóta voltam ügyfél.
Minden hűségidőszak végén mentem hozzájuk újra lekötni a szolgáltstást (még UPC-ként) és mindig adtak kedvezményt, viszont amióta Voda, azóta drasztikusan esett nálunk a szolgáltatás általános minősége, úgyhogy elköszöntünk egymástól. Vagyis én tőlük, ők nem köszöntek vissza.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
cskamacska
addikt
És ha tényleg le akarod mondani, és azt mondják erre hogy a kijárat arra van, de kifele menet ne csapja be az ajtót, akkor mi van? Egészen röhejes hogy akkor engednek a túlárazott havidíjból, ha életveszélyesen megfenyegeted őket.
Pl nekünk az UPC azt mondta, hogy ha sokalljuk a számlát, akkor válasszunk kisebb csomagot. Tették mindezt azután valamivel hogy a Digire tömegesen tértek át a hűségszerződések lejárta után, elemi érdekük lett volna megtartani akit tudnak.
Pár évvel később már szinte csak ott van egyedül bekötve a monori rézdrót, ahol nem laknak, vagy se a Telekom se a Digi nem érhető el valami miatt. Mint kiderült, a Voda az ügyfélszolgálati irodákat is megszüntette a körzetben, mert már csak a dobozokat leadni jártak be a volt előfizetők."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
fairi
addikt
UPC kopasztani való ügyfélnek nézett és te lelkesen fizettél.
6400 Ft-ért ad nekem a Vodafone 1000 MBbit/es net, Tv prémium és alap telefon. ha kell teljesen versenyképes áron fognak neked is szolgáltatni, de ha nem panaszkodsz akkor emelik, gondolják szereted a magas árakat. -
astorre19
aktív tag
Nem tudom melyik net szolgáltató lehetett az első aki kitalálta,hogy adjunk a usernek emailt is ajándékba,de sokat csuklik szerintem az anyukája...A hőskorban lehet jó reklám volt ez egy egy cégnek,de manapság a hátuk közepére kívánják szerintem,mert több erőforrást visz mint ami haszna van.
Battletag: SHADOWDRAGON#26677
-
veterán
-
vince
őstag
Gizi néni még talán rendben is lenne, de valószínűleg nem ő készít névjegykártyát, szórólapot vagy futtat hirdetéseket szolgáltatói e-mail címmel...
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
tomazin
veterán
Egy szakmai fórumon egy ilyet tudni nem nagy trúváj. Ellenben gizi néni ezt nem tudja, nem gondolja át, örül, hogy kapott egy email címet a szolgáltatótól, így amikor megkérdezik, hogy mi az email címe, akkor azt mondja amit kapott.
Nem véletlen van a listában a monornet is, amit a upc már elég régen felvásárolt, de kivezetni sosem vezette ki, mert egy csomó embernek a névjegykártyáján, szórólapján, hirdetésén az szerepelt. Csak a voda az nem upc... -
veterán
21 éve van pár hotmail.com-os email címem
Azóta folyamatosan élnek. Nem hisztiznek, nem szüntetik meg az email címet, ha egy évig rá se nézek. Szinte korlátlan a kapacitása, gyors, megbízható.
Nem a chello-s email cím elvesztése miatt vagyok mérges a Vodafone-ra, hanem az elmúlt egy év negatív változásai miatt összességében
-
vince
őstag
Sosem értettem, miért jó az, ha valaki szolgáltatói e-mail címet ad meg bárhol. Mi van, ha kivonul, felvásárolják, csődbe megy vagy egyszerűen csak átszerződök máshoz? Kinek kell az ezzel járó macera? Persze, eltűnhet a gmail, yahoo, outlook, stb. szolgáltatója is, de azért erre kisebb esélyt látok
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
veterán
válasz Donki Hóte #3 üzenetére
Nálunk flip sincs, se Digi, mégis kaptam kedvezményt. Nem attól függ, hogy van-e konkurencia, hanem hogy tényleg le akarod-e mondani.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Mi is a UPC használtuk már régóta gond nem volt igazából vele. DE amióta a voda megvette csak gondok vannak a számlával. Igy ha igy lesz átmenyünk egy másik szolgáltatóhoz.
Másik nem teljesen ide tartozik: hogyan tudnám a több GB levelezésemet lementeni ha outlook 2010 használok? Illetve ha szeretném kiírni dvd lemezre megtudom oldani?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az ilyen szolgáltatói email címeket csak spam-ek fogadása céljából szoktam használni, semmi másra nem célszerű, ha már úgyis néha vált az ember netszolgáltatót
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
veterán
15 évig elégedett voltam velük, nem akartam eddig cigánykodni.
A másik meg az, hogy ők nagyon pontosan tudják, hogy az adott címen mi a legolcsóbb konkurencia, nálunk csak 1-2 éve van Flip, tehát korábban hiába akartam volna alkudni, kiröhögtek volna.
-
veterán
Majd az UPC is 5-6 ezerért adja neked, ha nekiállsz alkudni, vagy fel akarod mondani a szerződést. Ez egy 1000 éves trükk, nem is értem, hogy miért fizetsz még ennyit.
-
veterán
Május 25-én lejár az utolsó hűségidőszakom az
UPCVodafone otthoni internet és TV szolgáltatására, úgy hagyom ott őket, hogy csak úgy füstöl."Kivezetik" a régi email címek mellett az analóg TV csatornákat (tehát második-harmadik TV-n csak újabb és újabb settopboxokkal lehet majd nézni a műsort), valamit "kivezetik" a WiFree szolgáltatást is, amit elég sokat használtam.
Igen, tudom, hogy a konkurrenciánál sincs analóg TV, meg WiFree, de a konkurrencia nem is 8900 Ft-ért adja a szolgáltatást, hanem 5-6 eFt-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest