- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Május 25-én lejár az utolsó hűségidőszakom az
UPCVodafone otthoni internet és TV szolgáltatására, úgy hagyom ott őket, hogy csak úgy füstöl."Kivezetik" a régi email címek mellett az analóg TV csatornákat (tehát második-harmadik TV-n csak újabb és újabb settopboxokkal lehet majd nézni a műsort), valamit "kivezetik" a WiFree szolgáltatást is, amit elég sokat használtam.
Igen, tudom, hogy a konkurrenciánál sincs analóg TV, meg WiFree, de a konkurrencia nem is 8900 Ft-ért adja a szolgáltatást, hanem 5-6 eFt-ért
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
15 évig elégedett voltam velük, nem akartam eddig cigánykodni.
A másik meg az, hogy ők nagyon pontosan tudják, hogy az adott címen mi a legolcsóbb konkurencia, nálunk csak 1-2 éve van Flip, tehát korábban hiába akartam volna alkudni, kiröhögtek volna.
-
veterán
21 éve van pár hotmail.com-os email címem
Azóta folyamatosan élnek. Nem hisztiznek, nem szüntetik meg az email címet, ha egy évig rá se nézek. Szinte korlátlan a kapacitása, gyors, megbízható.
Nem a chello-s email cím elvesztése miatt vagyok mérges a Vodafone-ra, hanem az elmúlt egy év negatív változásai miatt összességében
-
veterán
-
veterán
Ezt miből gondolod?
Voltam bent személyesen a Duna Plázában az ügyfélszolgálatukon, mondván, hogy fel akarom mondani a szerződést. Megnézték, hogy hol lakok, kinyomtatták és mosolyogva elém tették a szolgáltatás felmondását tartalmazó űrlapot, mutatva, hogy hol kell aláírni és mikor jön a technikus leszerelni az eszközöket. A címből ugyanis tudták, hogy SEMMILYEN más szolgáltató nem volt akkor a környéken.
Amikor kérdeztem, hogy nem lehet-e kedvezőbb ajánlatot kapni, akkor azt mondták, hogy természetesen lehet, 1000 Ft felár helyett 500 Ft-ért tudják biztosítani a felvevős settopboxot, de más kedvezményben ne is reménykedjek
Sajna 99 %-ban attól függ, hogy milyen ajánlatot kapsz, hogy van-e a környéken másik szolgáltató.
Mostmár van Flip, de nem zsarolni akarom a Vodafone-t, hanem megszabadulni tőlük.
-
veterán
A WiFree a UPC cucca, mégis hogy a bánatban menne tovább? (pláne minek, amikor mindenkinek többgigányi mobilnetje van havonta, es roamingban hazai áron netezel,
Bocsi, de a WiFree ment olyan eszközön is, amiben nincs SIM kártya. Ha egy tabletbe nem lehet SIM kártyát rakni, akkor hogyan csatlakozzak vele mobilinternetre?
Nem azt kérem számon a Vodán, hogy nem biztosítja tovább egy az egyben a WeFree-t, hanem azt, hogy a WiFree kivezetésével párhuzamosan ajánlhatott volna valami kedvezményt egy meglévő (vagy majdani) mobilinternet előfizetésre.
Nekik eszükbe se jutott azon törni a fejüket, hogy mit ajánljanak helyette, nekem meg eszembe se jut azon törni a fejemet, hogy maradjak-e előfizetőjük
-
veterán
A kérdés annyiból jogos, hogy az elmúlt jópár hónapban itthon ülök, homeoffice van, a kocsmák meg zárva vannak, tehát az utóbbi 4-5 hónapban egyszer sem fordult elő, hogy WiFree kellett volna
Viszont egyszer vége lesz a bezártságnak, akkor meg jó lenne. Belvárosban dolgozom, a környékbeli éttermekben, kocsmákban az esetek 95 %-ában jött a WiFree.
A mobilhotspot persze jó megoldás, teljesen elégedett lettem volna, ha a Voda azt mondja, hogy a WiFree helyett ad X gigabyte netet azoknak, akik előfizetők. Mert nekem nincs sokgigás mobilinternetem.
Azért nincs, mert felesleges volt eddig. A céges mobilinternetem korlátlan, de sok mindent néz az ember az interneten, amit nem célszerű a céges előfizetésen keresztül nézni. Erre a célra van Telekomos Maraton net csomagom, meg volt a WiFree.
A WiFree kiesett, a Voda pedig nem kínál olyan időben tetszés szerint felhasználható netes csomagot, mint a Maraton.
Tehát az lesz, amit te mondasz, mobilhotspot lesz, de a Voda akkor sem fér be az első kettőbe
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest