- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Disney+
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Proxmox VE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Trailblazer #156 üzenetére
Szó-szót követett
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
Trailblazer
veterán
Azért megkapó, hogy jutottunk el az állítólagos megtámadástól, a "magyar emberek biztonsága"-bullshittől a könyvelőirodákig meg a vállalatirányításig...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
azbest
félisten
szerintem picit túlpörgitek a témát. Érzésre benne van ilyesmi is:
"Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!"ha jól emlékszem eredetileg onnan indult ez a szál, hogy a könyvelő beviszi a szakdt 20 éves pécéjét javításra. De azóta keverednek az ilyen és a nagy könyvelőirodákra vonatkozó szempontok. Kicsit lehet túloztam is a törvények miatti frissítésekkel kapcsolatban, legalábbis az egyik program netes changelogja alapján 1-3 frissítéssel megúszták évente. Legutóbb például valamilyen nav-os adatszolgáltatós megoldást kellett betenni.
A nyomtatás kapcsán, ha jól tudom, nagy tételben már inkább nyomdai úton állítják elő a számok nélküli fix részeket. Aztán arra nyomtatják rá egyedileg a konkrét ügyfél számait. Sőt, ha jól emlékszem egy közmű cégnél dolgozó ismerős elmondására, akkor a csekk-et tartalmazó lapot kifejezetten a postától lehet megrendelni, nem maguknak nyomdázzák, hanem arra nyomtatják rá aztán az adatokat. A csekkes és rezsicsökkentős rész külön papíron is szokott lenni az én számláimon, gondolom részben emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
Grodd
tag
8 magos Xeonra nem is lesz win2016srv licensz, foglalatonként 8 mag, és rendszerenként 16 mag a minimum.
De sebaj, már megrendeltem 2 db 12 magosat (Xeon E5-2651 v2) ebayről, és mellé egy kétprocis deszkát, az egész megvan 240k HUF-ból. Még a RAM-ra akarok egy kicsit gyúrni 128 GB-t beletolok (8*16), az sem lesz egy nagy érvágás.
JAhh, amúgy MS licenszek nekem ingyen vannak otthoni használatra, ha nincs commercial use... -
Grodd
tag
-
bambano
titán
hogy is fog változni a win2016srv licenszelése? a 8 magos xeonodra rá fogod fizetni a gatyádat.
hogy tisztában vagyok-e, mi az a supply chain management, vitatható, mindenesetre vizsgáztam belőle és diplomám is volna, ha nyelvvizsga hiánya miatt nem szorult volna a corvinuson egy páncélszekrény alá...
"Azt hiszem, te nem vagy teljesen tisztában azzal, hogy mi az a supply chain management, és milyen , könyvelőirodáknak is rendkívül hasznos feature-ök vannak a NAV SCM moduljában..." figyi, ez egy prohardver fórum, nem presales prezentáció. itt a bullshitekkel nem mész semmire.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM