Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomi_mod

aktív tag

válasz tomi_mod #27 üzenetére

Nem ez az első arcedosabb repülős amivel játszottam...még anno a Retaliator volt az első gamma amivel kezdtem a kiképzést, azóta is repkedtem nem egy játékkal, szim és arcade is...
    Így a demo után: remekül optimalizált gyors látványos...de én meggajdultam az irányításakor!
    Gépfegyver meg...áh, csak akkor jó ha az ellenfeled pont mögötted van és kidrifteled (vagyis fék és fel...majd le) ilyenkor egyvonalban vagy és lehet lőni, de hát pont arra fog várni, hogy te nyírd ki...
    Sajna nekem felejtős :( pedig unicum is lehetett volna.

• frame>24

addikt

válasz tomi_mod #27 üzenetére

Igen, ott konkrétan az volt a lényeg, hogy külső nézetben hagy, ami megfelel az ASSIST OFF módnak, ( :Y ) ahol "total control"-od van a gép fölött. EKKOR esett le, hogy komolyan sem gondolták a belső nézetet, ezért volt annyira tré, mikor először próbáltam. (másik topikban leírtam).
    Szóval ilyen agyatlan joy-rángatásra tökjó a game, és nagyon szép, ez utóbbi tényező miatt "kipörgettem" a demo-t, unlock-olva a másik 2 repülőt is (Su-35, Av-8), de a fizikához nem sok köze van.
    Az volt a legjobb poén, mikor átesésbe(stall) téve a gépet, nulla gázzal zuhantam seggel lefelé, majd a gázt rátolva elindult fölfele úgy, hogy az orra az ég fele állt! :Y Aaaaz igen, mondom! :U

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Új hozzászólás Aktív témák