Hirdetés
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- Végleg az NVIDIA kezébe került a Run:ai
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux haladóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi_mod
aktív tag
Nem ez az első arcedosabb repülős amivel játszottam...még anno a Retaliator volt az első gamma amivel kezdtem a kiképzést, azóta is repkedtem nem egy játékkal, szim és arcade is...
Így a demo után: remekül optimalizált gyors látványos...de én meggajdultam az irányításakor!
Gépfegyver meg...áh, csak akkor jó ha az ellenfeled pont mögötted van és kidrifteled (vagyis fék és fel...majd le) ilyenkor egyvonalban vagy és lehet lőni, de hát pont arra fog várni, hogy te nyírd ki...
Sajna nekem felejtős pedig unicum is lehetett volna. -
Sirandrish
legenda
Nah elkezdtem énis szedni..szerencsére 2,5M/Secel jön tényleg a fentebb dobott linkről így hamar kitudom próbáli..hát marha kiváncsi leszek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
frame>24
addikt
Igen, ott konkrétan az volt a lényeg, hogy külső nézetben hagy, ami megfelel az ASSIST OFF módnak, ( ) ahol "total control"-od van a gép fölött. EKKOR esett le, hogy komolyan sem gondolták a belső nézetet, ezért volt annyira tré, mikor először próbáltam. (másik topikban leírtam).
Szóval ilyen agyatlan joy-rángatásra tökjó a game, és nagyon szép, ez utóbbi tényező miatt "kipörgettem" a demo-t, unlock-olva a másik 2 repülőt is (Su-35, Av-8), de a fizikához nem sok köze van.
Az volt a legjobb poén, mikor átesésbe(stall) téve a gépet, nulla gázzal zuhantam seggel lefelé, majd a gázt rátolva elindult fölfele úgy, hogy az orra az ég fele állt! Aaaaz igen, mondom![ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
tomi_mod
aktív tag
Hogy lehet az, hogy vista alatt, inaktív a DX10 menü? 88GT-vel
Cry Warhead és World In Conflictot megy szal nem driver gond sztem...Amúgy kb. 5 perc után nekem tetszik, de mikor tutorialban mondta, hogy kapcsolgassam a segítséget a második után nem akart visszajönni...bár lehet ez volt a lényeg, hogy így harcolj...majd ma végigmegyek rajta.
-
konas
senior tag
Nem nyerte el tetszesemet..SAjna
-
bulanjoe
tag
na ha másvalakinek is folyton kilépne a játék vista alatt, akkor jobbklikk az exe-re és ott ki kell pipálni a kompatibilitási módot xp-vel és futtatás rendszergazdaként gombokat.
végre így tudtam játszani ma este már egy kicsit! -
Kevinmaster
tag
Nah, kipróbáltam, tényleg szép
Mondjuk az engem is zavar, hogy géppityuval esélytelen az ember... Akkó minek van? -
Quiksilver
aktív tag
Hát ma reggel végre volt alkalmam kipróbálni a játékot és kellemesen csalódtam benne
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
bulanjoe
tag
csak nálam nem indul el akkor? mármint gamma feltelepül, exe elindit, ubisoft logó bejön, látom a videót is, aztán mikor a profilkészítésnél vagyok, a profil nevet beírom, majd apply és kifagy...
most micsináljak? -
copass
veterán
az assistoff-os eksön nekem kifejezetten tetszik, mintha filmet néznék!nem egyszerű így küzdeni!
a belső nézetes küzdelem már unalmas egy idő után."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
-
Cobrusz
senior tag
nem kell neki komoly gép
minden maxon régi gépeken is simán futnagyon jól van optimizálva és egyszerűen gyönyörű a grafika (táj ténleg googlis), irányíthatóság is jó
de várom már a teljes game-t
nagyon jó lett , ajánlom mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
Grafika helyén van, de más pozitívumot nem tudok elmondani. Assist offos nézet teljesen átláthatatlan, billel egérrel irányíthatatlan, legalábbis csak annyi van, hogy felé fordulsz, megvárod, míg piros lesz a kereszt, majd nyomsz egy space-t. Gépfegyverrel és billel esélytelen az ember. Pedig szeretem én az árkád játékokat, de átláthatatlan, s gáz az irányítás. Emiatt nekem sajna felejtős.
I am having fun staying poor.
-
Dany007
veterán
Elég komolynak tűnik. A legutóbbi repcsis játék ami megfogott az az F22-ADF volt. Talán valaki még emlékszik rá
De ez most teccik. Persze joyyal biztos jobb és élethűbb a dolog, de egyenlőre megteszi a bill-is. Igaz nem épp tetszetős az irányítás de jó lesz -
T.Peter
őstag
Az irányítás végülis elég egyszerű, 10 másodperc alatt belejöttem (billentyűzettel). Ez a külső nézetes akció elég érdekes, ráadásul úgy csinálták meg az egészet, mintha csak abból a nézetből lehetne az ellenséges repülőket lekapni. Legalábbis szerintem. Ettől függetlenül nem olyan rossz játék, el lehet vele lenni unalmas délutánokon.
A dx10.1-hez hozzáfűzném, hogy tényleg van benne. Ha jól emlékszem, azt írta ki, hogy dx10-es módban azért nem tud futni nálam vistán, mert nincs fent a dx10.1 akármi (köszönjük nvidia ).[ Szerkesztve ]
-
konas
senior tag
Szoval Dx10.1-et tud?
-
Xaels
félisten
Billentyűzet főleg meg mikrofon Igen mikivel egyszerűbb parancsokat lehet adni ami egy plusz feelinget ad a teljesen árkád irányításhoz.
Teljesen fullon elméletileg Dx10.1 el megy és látványnak sztem nagyon szép, bár kicsit élettelen a táj, de részletgazdag.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
MS74hu
tag
No.kiprobáltam.látványnak nem rossz.kicsit árkád,de szerintem nem is szimulátornak készült.Olyan tom clancy-c grafika. mindent fullra állitottam és elég szép lett a game. a gépek jol kidolgozottak,de a táj kicsit google-s. Két pálya volt. az elsö gyakorlo.itt meg lehetett tanulni az irányitást és a kezelést. második pálya meg kemény harc légi és földi célpontok ellen. egyszoval pörgös és látványos. ja,és támogatja a 360-as kontrolert
[ Szerkesztve ]
Lenovo Y700
-
copass
veterán
én bill-et toltam, amd 5600+ 7600gt 1280x960 fullon 30-40 fps,gyönyörű a látvány,az akció próbálja ki mindenki akit érdekel! remek darab lesz ez!
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
konas
senior tag
Hu de jo lenne ezt kiprobalni,ti jatszottatok mar ilyet?
Mivel iranyitjak? -
copass
veterán
bigdownload.com
innen fullon jön 2.5Mb/s"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
törölt tag
Mik a hardware követelményei?
-
Kevinmaster
tag
Jajjj, de jó, el is indítottam a downloadot! Gyerüüünk mááá!
-
Viktor77
titán
Na most ennek mi értelme volt? A másik topic miért nem volt jó, esetleg egy update felirattal?
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
sniper elite
senior tag
Na erre kiváncsi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bambanő háza tája
- Androidos fejegységek
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest