Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Chris0321 #18308 üzenetére

Bekapcsolsz valami jó zenét, beszélgetsz az utastársaddal, élvezed a napsütést, és gurulsz mögötte szépen, azt a 10 perc késést meg nagy duzzogva bevállallod. :D

Anno sok sok éve, még a 2000-es évek elején jártam Mezőtúrról a ferihegyi reptérre, akkoriban még csak épült a mezőtúri syngenta telephely, én hordtam le- fel a svédeket, amerikaiakat, norvégokat, akik jöttek- mentek a cég érdekében.
    Akkor még M4 nem volt, de az M3 is csak Füzesabonyig, és még jó drága is volt, szóval akinek kelet és nyugat között volt dolga, szállítani valója, az mind a 4-esen ment, nekem ne mondd el, milyen beragadni 15-20 km-re egy kamion mögé.. :D

Debilon: Épp ezért mondtam, a megfelelő követési távolság elég arra, hogy ő durván fékezzhessen, de neked mégse legyen ebből bajod, a lóerőkülönbség meg elég lesz, hogy ilyenkor megelőzd, mert nyilván nem 300 lóerős autós fog 70-re fékezni ilyen helyen. Ha mégse sikerül azonnal, max 30 másodpercet vesztesz egy ilyen szituációval, azaz sok nem múlik rajta.
    Nekem 1996 óta van jogosítványom, megszámlálhatatlan km-t vezettem azóta, nem sok nap volt, hogy nem ültem autóban, többször bejártam európát, keletről nyugatra, északról délre, kompotzam át Angliába, lementem Görögország legvégére is, volt, hogy 1600km-t mentem 24 óra alatt alvás nélkül, több határt átlépve, volt, hogy 33 órát vezettem egyfolytában alvás nélkül egy autószállító trélerrel, volt, hogy 5 határátlépésem volt, azaz 6 országban jártam 24 óra alatt, voltak évek, hogy heti 1500-2000km-t kellett mennem, voltak napok, hogy egyetlen nap alatt bejártam itthon az országot, 1100-1200km-es túrákkal, volt, hogy ki lennett mennem Lengyelországba, 10-kor indulás itthonról, pénzváltás Pesten, éjfélre kiérkezés, 1000km oda, 4 óra alvás, reggel megkaptam amiért mentem és indultam visszafelé, csak épp akkor Kass és Miskolc felé, majd még egy kis debreceni kör, és már jöttem is a Balaton nyugati csücskéhez.
    Nem tudom mennyi km volt ezidáig, lényege sincs, sok, és egyetlenegy baleset se volt soha, büntenti se szoktak, de még megállítani sem, nagyon közel vagyok a szabályos közlekedéshez, picit felülről érintem a segességhatárt, és nincs gond.
    Mindig mindenhova sikerült odaérnem időre, egyetlen titkom volt, megnéztem előtte térképen, mit mond, mennyi lesz az út, és 15 perccel előtte indultam.

[ Szerkesztve ]

49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák