Új hozzászólás Aktív témák
-
enerdzsájzer
tag
Nos hát itthon vagyok.
Nem értette miért kellett engem háromszor ugyanott műteni, miért kellett fixálni, miért maradt bent a törött csavar amit simán ki lehetett volna szedni. Ő nagyon szigorúan megválogatja kiket fixál, de egy ilyen fiatalt mint én, biztosan nem fixált volna, mert ez a fixálás (már mint maga az eljárás) kész katasztrófa (!). Nem tudja mitől törhetett el a csavar mert a csigolyáknak már akkor régen össze kellett volna csontosodnia. A cage hiánya elvileg pont ezért nem probléma (ő nem is szokott tenni, hanem a csigolyák saját anyagát rakja be közéjük) mert pár hónapon belül összecsontosodnak a csigolyák, akkor a csavarokat fél év múlva ki is szokta venni. (sokadjára kérdezem: akkor nekem 8 hónap múlva miért tört el ha akkor már elvileg nincs terhelés rajta?) Megkérdeztem hogy jó helyen vannak-e a csavarok, azt mondta igen (a Németországi doki teljesen mást mondott, be is rajzolta hol a baj
)
Azt mondta nem fog hozzám nyúlni, bár legszívesebben kivenne belőlem mindent. Előjegyeztek fájdalom csillapító kanül beültetésére, két hét múlva lehet(ne) menni. Nem ő fogja csinálni, de mindenképpen meg akar nézni. Azt mondta erőltessem a mozgást meg a tornát, ha fáj szorítsam össze a fogam (az itthoni doki meg azt mondta ne tekergessem ne feszegessem magam, ne csináljam azokat a mozdulatokat amik a fájdalmat provokálják)
Sok kérdés nyitott maradt, rengeteg dolog kavargott a fejemben mit kellene még elmondani, mit kellene még megkérdezni. De ahogy ez ilyenkor lenni szokott, a felét elfelejtettem meg nem forogta ki a beszélgetés.
Azt vártam hogy majd elindít egy komolyabb kivizsgálást, de erről szó sem volt, ezek szerint nem látta szükségét.
---Kiderült még hogy jó ismerőse az itthoni orvosom (!!!!) akit nagyon jó orvosnak ismer.---
A végén oda lyukadtunk ki, hogy a problémát a júzer okozhatta (én) mert biztosan nem tornáztam eleget, nem úsztam,stb mondtam hogy de, mégis mindig rosszabb lett. Ekkor ajánlotta fel ezt a kanült. (aki valamennyire is nyomon követett itt, tudja hogy mindent de mindent megtettem és teljes lényemmel a felépülésen voltam egészen tavaly januárig)
Nagyon megviselt az utazás, rendesen beleállt mire hazaértünk. Ez eltart pár napig mire kipihenem. Nem biztos hogy visszamegyek, ezt a kanült itthon is be tudják rakni.
Ahány orvos, annyi vélemény. A tornázás a közös nevező, de könyörgöm ha csak rosszabb tőle és újabb tüneteket is okoz, akkor ott biztos hogy minden rendben van? A külföldön dolgozó orvos szerint nem (és nem hiszem hogy az ottani embereknek más az anatómiájuk vagy nem úgy hat rájuk a gravitáció) és komolyan ki kellene vizsgálni mert nagyon komoly problémák is következhetnek, megint eltörhet a csavar (ez itthon nem nagy gond) a bent hagyott törött csavar is elindulhat valamerre (ez sem baj itthon
), újabb sérvek alakulhatnak ki...
Nyíltan megmondta hogy nem akarja az itthoni orvosom hírnevét rontani, de nem érti hogy nálam mit miért csinált meg miért vagyok most így ahogy vagyok.
Én sem értem....
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tekintettel a nagy érdeklődésre, megköszönve a sok együtt érző hozzászólást, és bátorítva a leendő...
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest