Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
például közmű dolgot kell intézni.
a debian 11. ennyi idő alatt nem jutott el odáig, hogy stabil, működő böngésző legyen benne.
pl. a debian pdf viewere képes kezelni a pdf űrlapokat, csak menteni nem. elhagyta néhány válogatott kifejezés a számat, amikor kitöltöttem egy hosszabb pdf űrlapot, kinyomtattam, kimentettem, rájöttem, hogy elírtam, és nem tudtam visszatölteni.
például a mostani linux meg egyes amd-s alaplapok usb kezelése nem barátok.
például ez a debian, ami itt van előttem, ezzel a kernellel, nem képes soros portot kezelni.
például másfél év alatt, mióta ez a debian van a gépemen, nem tudtak eljutni odáig, hogy működjön a screensaver.a 11 éves desktopomon a 9-es debian nagyságrendekkel kevesebb hibát produkál.
szerk: ja, a systemd nevű bughalmazt fel se soroltam.
MÉG
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest