Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Olvastam egy tanulmányt (most bezzeg nem találom) hogy az ember amikor nem KP-t használ, akkor sokkal könnyelműbben szórja a pénzt. És ezt magamon is észrevettem, mondom mindezt úgy, hogy megnézem mire költök, akkor is ha fél milla van éppen a számlámon.
Nekem azért is más, mert általában indulás előtt már tudom mit akarok vásárolni, és szokott B terv is lenni a fejemben. Az meg, hogy számolgatom, már régi beidgeződés, előbb mikor még csóró voltam, aztán ahogy jöttek a különféle utalványok (erzsébet, tesco, Edenred) csak méginkább belém vésték, hogy tudjam mennyi van a kosaramban. Szoktam venni néha én is impulzus cuccot, de az jellemzően ha nagyon jó áras, vagy nem várt akciókkal (esetleg hiányzó termék miatt) a keret alatt vagyok.Múltkor 14 ezer párszázat vásároltam, direkt azért, hogy ne kérjen kódot, és bejött
Amúgy azt felejtitek el, hogy nem a kártya ellen vagyok (bár a KP-t jobban szeretem) hanem a magyar bankszámla ellen. Külföldi kártyával szoktam "villogni" a boltokban, a kutyának sem tűnik fel.
qnadam : Scan and go nagyon jó, használtam párszor, de rájöttem nekem tulajdonképpen lassú!
Nem okoz nehézséget szerintem értelmes felnőtt embernek 3-4-5 számjegyű számok összeadása, az utolsó részeredmény fejben tartása, esetleg a különféle kiszerelések közötti különbségek eldöntése (bár sok helyen ki van írva, hogy így mondjuk 2100ft/kg máshogy meg 1800ft/kgra jön ki a cucc). És sok embertársunkkal ellentétben nem csak a végösszegen nem lepődök meg, hanem a kezemben van a lehető legközelebbi felfelé kerekítésű fedezet is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- BestBuy topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest