Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobaljov
senior tag
válasz
pakriksz #164 üzenetére
Mert az üzenet után egy lehetőség van a továbblépésre: a kilépés. Este kipróbáltam netkapcsolattal a letöltést is újra, de továbbra is azt jelezte, hogy ez a terület nem letölthető offline. Most vagy nálad egy másik, esetleg módosított változat fut vagy nem ugyanarról beszélünk. Ha tudsz róla esetleg egy videót csinálni akkor talán egyszerűbb lenne (talán még a hírekbe is bekerülhetne, másokat is érdekelhet).
[ Szerkesztve ]
-
Anfänger
őstag
Hi!
Van lehetöség benne a térképröl kijelölt területet offline elmenteni.Bár nem tudom,hogy úgy is elnavigál-e az adott pontra,mert azt nem próbáltam. De ha olyan navis app-ot keresel,ami tuti megy offline,akkor szedd le a Navigator nevü app-ot! wifin,vagy a netröl letöltöd hozzá a térképeket,amelyek neked kellenek,aztán használod egészséggel!Nekem fent van,sim kari nélkül és wifi nélkül is elnavigál,pontos is és ingyenes is.
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
Új hozzászólás Aktív témák
it Megújuló Maps, Play Music All Access zeneszolgáltatás, Play Game Services, Android Studio, még intelligensebb Google Now, végül Larry Page az éjszakai Föld előtt. Végigkövettük a keynote-ot.
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rádióamatőrök - HAM topik
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation - Öt nap kompenzációt kapnak a PS Plus tulajok a leállás miatt
- További aktív témák...
Állásajánlatok