Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobaljov
senior tag
válasz
pakriksz #164 üzenetére
Mert az üzenet után egy lehetőség van a továbblépésre: a kilépés. Este kipróbáltam netkapcsolattal a letöltést is újra, de továbbra is azt jelezte, hogy ez a terület nem letölthető offline. Most vagy nálad egy másik, esetleg módosított változat fut vagy nem ugyanarról beszélünk. Ha tudsz róla esetleg egy videót csinálni akkor talán egyszerűbb lenne (talán még a hírekbe is bekerülhetne, másokat is érdekelhet).
[ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
válasz
Kobaljov #160 üzenetére
nekem is ezt írja, és miért gátol ez meg abban hogy böngészd a térképet? Ha ezt írja ki nem kötelező bezárni, és annyiban hagyni
Nincs semmi beállítva rajta. Azért nem tudod letölteni, mert már le van.
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
BDave
őstag
LIVE STREAM: YouTube
Úgy érzem, ma semmi fontos nem fogja érinteni az egyszerű usert...
[ Szerkesztve ]
-
BDave
őstag
A második napot nem követitek?
-
pakriksz
őstag
válasz
Kobaljov #155 üzenetére
nekem se, mert magától letöltötte... próbáld ki az offline-ban nézelődést.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
válasz
julius666 #148 üzenetére
Google+ has no open RSS output, hence no PuSH support, no write API, in fact it has absolutely nothing open
Google Reader is scrapped, along with RSS support within Chrome
WebDav for Google Calendar is dropped in favor of their proprietary API
XMPP is dropped, while 3 years ago it was at the core of their Wave effortsSzep uj vilag, zartabbak lesznek, mint az MS valaha volt.
while (!sleep) sheep++;
-
pakriksz
őstag
megteszi magától, kérés nélkül. Nekem kelet magyarországtól győr vonaláig az egész országot lementette.
-
julius666
addikt
Ez történik amikor egy cég a profitmaximalizálás helyett hosszútávban gondolkozik és parasztvakítás helyett normális tudás- és fejlesztői/kutatói bázist hoz létre. A G-nek szép lassan sikerült a MS-tól és a többi hasonszőrű monstrumtól elszipkáznia a legjobb fejlesztőket (egy kis olvasnivaló: [link]), aztán meg is tartania őket (ugye a megfizetett tudás, a jó munkakörnyezet és ha nincs valami segghülye manager a nyakadba szarva hanem valamennyire a magad ura vagy mert startup jelleggel folyik a munka, kevesen bújják az álláshirdetéseket).
Most mondanám hogy kezd beérni sok év gyümölcse, de igazából mindig is érett volt.
-
BDave
őstag
válasz
adamssss #140 üzenetére
Az egy dolog, hogy ha van egy YouTubeos vagy Gmailes fiókod, akkor egyben egy G+-os is, de attól még nem használják az emberek a G+-t. Vagy nem is tudnak róla vagy nem akarnak vele foglalkozni, "minek, ott van nekem a FB!" kijelentéssel. Azt szokták meg és sok cég, szervezet nincs a G+-on, vagy fent van, de nem posztol semmit...
Azzal azért vitatkoznék, hogy a FB nem jó másra, mint üzenetküldésre. Én kb RSS hírolvasónak használom. Na ezek az oldalak (zenekarok, gördeszkás, kerékpáros, stb.) tuti nem fognak átköltözni G+-ra. Pedig sokkal de sokkal jobb használni a G+-t, mint a FB-ot.
Egyszerűen a FB-ot szokták meg, ez van beidegződve. És a G+-nak nincs akkora marketingje. A FB-ot állandóan látni hirdetésekben (TV, újság, stb.), a G+-t még sehol nem láttam ilyen médiában megjelenni...
(#139) lapa: "meg vagyok győződve, hogy ezek már ott is vannak leprogramozva, csak még használják a brandot, mert még mindig nő a bázis." Ezt mire érted?
[ Szerkesztve ]
-
zolij
tag
az új Hangouts már telepíthető Nexus 7-re is
-
Ha használsz Gmailt, vagy drive-ot, youtube ot, akkor már ott vagy a Google+-ban is. Szerintem a facebookot hamarosan lehet temetni. (amúgy sem jó másra mint üzenetküldésre.)
Én egyedül az Apple-t féltem, mert egy ekkora konszernnel szemben nem sok esélyük van.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
-
petipetya
nagyúr
Most komolyan, egyik magyar oldal sem ír egy korrekt és részletes összefoglalót az újdonságokról?
"nincs rá lezsóidő"
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
petipetya #133 üzenetére
Nem próbáltam, ezért biztosan nem tudom (csak gondolom), hogy szundi alatt neked nem jelez, és aki keres, annak is jelzi, hogy épp alszol. És ha letelt a szundi, akkor neked küldd egy értesítőt, hogy kerestek.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Anfänger
őstag
Hi!
Van lehetöség benne a térképröl kijelölt területet offline elmenteni.Bár nem tudom,hogy úgy is elnavigál-e az adott pontra,mert azt nem próbáltam. De ha olyan navis app-ot keresel,ami tuti megy offline,akkor szedd le a Navigator nevü app-ot! wifin,vagy a netröl letöltöd hozzá a térképeket,amelyek neked kellenek,aztán használod egészséggel!Nekem fent van,sim kari nélkül és wifi nélkül is elnavigál,pontos is és ingyenes is.
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
petipetya
nagyúr
Mit jelent a szundi értesítések az új Hangoutban?
Ha jól látom, akkor meg lehet adni, meddig ne értesítsen. Amint letelik az idő, újra jelez.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Syl
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #128 üzenetére
De, független: [link]
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
lapa
veterán
hát én nem vagyok dev, de a pofám leszakad minden alkalommal, hogy ez a cég mennyire vérprofi. ilyen megoldásokat, mint amit csak az első 45 percben láttam... nem is hiszem el néha, hogy ez létezik. és még csak most jön a glass majd gyalázni a világot.
-
-
kakuk.tamas
addikt
De állj! Független nem is lesz?! :S Lófikulát se érek az US szolgáltatós telóval még függetlenül se, mert az LTE nem megy, csak a 3G... :S
#129: nah, az meg a másik kérdés. De szerintem Octa.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Hmm... Így viszont nagyon csábító. Nekem baromira nem kellenek a Samsung hülye funkciói, szóval ezen még elgondolkodom. Ugye ebbe is rakható SD kártya?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
BDave
őstag
válasz
kakuk.tamas #122 üzenetére
De, talán igen.
(#121) adamssss nem ez lett az új Nexus-phone, csak úgy jelentették be, hogy az S4 Nexusos változata. Igen, ez is közvetlenül kapja majd a frissítéseket, mint a Nexusok.
-
Akkor most a Galaxy S4 az új Nexus phone? Ez azt jelenti, hogy a frissítések itt úgy jönnek mint a normál Nexusokra?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
xmaas
őstag
Jonak nez ki ez a uj maps cucc ,hangos navigacio stb.fizetos lesz vajon? Illetve szuksege lesz netre folyamatosan vagy egyszer letoltod magadnak a terkepeket aztan szevasz ?
-
Ez idáig nem volt valami nagy durranás (számomra). Van valahol, valami program lista, hogy mikor lesznek hasonló tájékoztatók, ahol lehetnek bejelentések?
-
BDave
őstag
válasz
kakuk.tamas #109 üzenetére
Nekem van és mégis kérte. Csodálkoztam is...
-
kakuk.tamas
addikt
Gondolom azért mert nem volt még a Google fiókodhoz kapcsolva telefonszám. Ezt gépen is megtudod tenni. Szóval ez probléma nem lehet(ne)...
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Él az új Maps-os feliratkozás!
http://maps.google.com/preview
-
vhunor
őstag
Köszönjük mindenkinek aki végignézte velünk a keynote-ot, a következő napokban biztos lesz még bőven infó az I/O-ról, majd nyitva tartjuk a szemünket és a fülünket
.
-
vhunor
őstag
válasz
kakuk.tamas #60 üzenetére
Köszi
.
-
petipetya
nagyúr
Lesz még valami a kérdés-válasz után? Mert ez a rész már unalmas.
"nincs rá lezsóidő"
-
kakuk.tamas
addikt
Tényleg, nálad a pont! Bocsánat a téves írásért!
#91: Legyen úgy! Várom/várjuk!
BiigOoff:
6nap múlva X-BOX nextgen bejelentés!!!
[ Szerkesztve ]
-
Kobaljov
senior tag
válasz
kakuk.tamas #84 üzenetére
Elképzelhető hogy nemsokára, mert néhány hete sikerült megállapodniuk az egész Európára egységes jogkezelésről a zenék terén ami eddig az egyik legnagyobb probléma volt
-
Kobaljov
senior tag
válasz
kakuk.tamas #47 üzenetére
Nem, Glass-t nem adtak tavaly, csak előjegyezni lehetett a résztvevőknek +1500 dollárért.
-
B1T3
addikt
Ez az új Google Play Music nagyon ronda lett (főképp a színvilág miatt). Az eddigi Holo felülethez nagyon jól illeszkedő, sötétkék téma helyett kapott egy narancssárga + fehér témát, és az egész koncepciója a Play Store-ra hajaz. Úgy látom, a cover flow-szerű albummegjelenítést is kiszedték, ami mondjuk csak az eye candy mivolta miatt tetszett.
Nem lenne vele baj, ha lenne több elérhető téma. Pl. nem hiszem, hogy nagy ördöngösség volna egy az eddigi sötéthez hasonlító színösszeállítást mint opciót belepakolni.Az is gáz picit, hogy a billentyűzár feloldása után fél mp-ig az albumborító helyett egy nagy szürkeség látható, mert addig tart betölteni, ami fogható lenne a telefonra is (Galaxy Nexus), de nem hiszem, hogy nem lehetne normálisa leprogramozni, elvégre az előző verzióban ilyen gond nem volt. Amúgy az látványos, hogy a cover nem statikus, hanem kicsit úszkál.
[ Szerkesztve ]
-
BDave
őstag
válasz
kakuk.tamas #87 üzenetére
Én is, nagyon jó lenne!
-
kakuk.tamas
addikt
-
Matada2.3
veterán
Hát szerintem én megyek mert nincs új android :/ bár a maps és a seach nagyon fasza lett
Finn the human
-
BDave
őstag
válasz
kakuk.tamas #84 üzenetére
Semmi pletyka, semmi hír róla sajnos
-
kakuk.tamas
addikt
A Play Music áruház nem tudni, mikor lesz nálunk is elérhető?! Mert ez a Deezer kaka... :S
-
BDave
őstag
-
Mate
nagyúr
Súgógépet azért igencsak igénybe veszi.
-
kakuk.tamas
addikt
-
B1T3
addikt
Ne izgassatok fel, mobilnetről nem nagyon tudok nézelődni, milyen újdonságok vannak.
-
Matada2.3
veterán
De megijedtem a hangjától
Finn the human
-
BDave
őstag
Elég durva lett az tény, szép munkát végeztek
Itt lehet majd feliratkozni: http://maps.google.com/preview
[ Szerkesztve ]
-
csasaKKP
senior tag
Áh, ez a 3D-s Maps nagyon király. Kihasználja az új technológiákban rejlő lehetőséget, nem kell beépülő modul.
Ez elképesztő!!! Nagyon gyönyörű! És valós időben.
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
Mate
nagyúr
Igencsak belehúztak a mappal. Eddig is jó volt, de mostantól...
Konkurenciának végleg annyi.
-
Mate
nagyúr
Most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy lesz-e még valami nagy durranás
Lehet délre időzítenek, hogy ebédidőben megtudják nézni a műsort youtubon az emberek
-
BDave
őstag
Google Maps for mobile!
Ez is baromi jó lett!
Wow, igazi geekcsemege van ma este, nemhiába vártam rá ma se
[ Szerkesztve ]
-
BDave
őstag
Már frissíthető a Google Search és a Google Music.
-
brumi1024
veterán
válasz
kakuk.tamas #47 üzenetére
Én is azt mondom, hogy nem rossz ajándék a belépő árához képest.
-
Matada2.3
veterán
Eddig nem is rossz de remélem még lesz valami nagy durranás (esetleg 4.3
)
Finn the human
-
Mate
nagyúr
Elnézve néhány fejet, gőzöm sincs minek mennek oda néhányan élőben megnézni.... Majd el alszik a csávókám, mire számított vidámparkra?...
-
kakuk.tamas
addikt
" Knowledge Graph: megpróbálja kitalálni,
mit kérdeznénk az éppen feltett kérdés után,
és azt is megválaszolja" - mint az asszony, csak ő a választ találja ki a kérdésére...#52 : tudta, hogy kap Krómbukkot!
[ Szerkesztve ]
-
BDave
őstag
Már Chromeon is lehet hangalapú keresést végezni
-
moli.hu
őstag
élő demózása kissé nehezen jön össze (sok a wifi-képes eszköz a teremben).
fogsz egy "csirkehalot", es kettotok kore tekered - vagy rosszul gondolom?
A kamerak ugyanugy latnak titeket, tok egyszeru, elegans megoldas. Legalabbis mindenkepp jobb megoldas, minthogy akadozzon a demo..[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
brumi1024 #46 üzenetére
Miért? Tavaly Nexus-okat kaptak, meg Glass-t... Csak a csomagért megérte a belépő...
Szerk: nem csodálkoznék, ha az új Nexusokból is kapnának a jelenlévők...[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
-
Kobaljov
senior tag
Hmm épp a datacenterek és felhők funkcióbővítésének ecsetelésénél hal le a stream..
-
csasaKKP
senior tag
válasz
brumi1024 #40 üzenetére
Igen, pont erre gondoltam: Chromebookról stílusosabb lenne, fején találtad a szöget.
BDave: Alakul.
Kellett a csoportos móka.
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
BDave
őstag
Ez a Hangouts valami kkkkk jó!
-
csasaKKP
senior tag
Jól látom, hogy Apple termékről demonstrálnak?
-
csasaKKP
senior tag
válasz
menyhartlevi #33 üzenetére
Chrome telepítve? Egyébként nem minden eszközön fut megfelelően, lehet hogy a te Inteles (x86) telefonodat sem szereti.
BDave: Tényleg szépek az animációk, és letisztult.
[ Szerkesztve ]
-
BDave
őstag
Google+..., talán még ma eljutunk a 4.3-ig is...
Nagyon jól néz ki az új kinézet, végre nem csak egy csíkban vannak a postok! Új animációk, tudnak ők!
Hol van a Facebook hozzájuk képest???
[ Szerkesztve ]
-
Flyme
senior tag
válasz
kakuk.tamas #32 üzenetére
Megvan, köszi, rákerestem, nem semmi, hogy "csak úgy" adnak mindenkinek aki ott van.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
-
-
Flyme
senior tag
Chromebook Pixel?
-
csasaKKP
senior tag
Á, ez a multi-screenes cucc tök jó.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
VP9!!! Végre, ezt is megéltük!!! (Y)
-
csasaKKP
senior tag
Nekem működik a WiFi repülőgépes mód alatt. Alapból kikapcsolja a WiFi-t is, de be lehet kapcsolni, anélkül, hogy a GSM/3G/LTE modul is bekapcsolna.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
-
BDave
őstag
(#22) CyborGabe
Arra nem emlékszel, hogy az S4 is egyből megfogja kapni a frissítéseket?
(#24) kakuk.tamas: és tényleg!
[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
3x elolvastam az S4-ről szóló 2 sort a cikkben, valamiért mindháromszor úgy értelmeztem, hogy az S4 kezelőfelületével "felvértezett" 4.2 rendszer vehető meg a Play-en, magamban jól be is szóltam a Google-nak: ennyiért S4-et lehet kapni b*szod...kifárasztottak ezek a vizsgák
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad mini 7 // Fujifilm X-T30 II
-
BDave
őstag
Most jönnek a készülékek!
Tényleg lesz Google-ös S4!
Bootloader unlocked!
De csak Google Playen vehető meg
[ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
le lehet, automatikusan megteszi
-
Rozzo
tag
Jöhetne már a Nexus
-
BDave
őstag
Ezeket ma mind megkapják az Android felhasználók, ha jól értettem
-
Hát nem akart összejönni ez a multizás
All→M8
-
BDave
őstag
Ezek szerint nem maradtam le túl sok mindenről eddig
Gaming! Király, jónak hangzik!
Ez a Hugo tök szerethető fazon
[ Szerkesztve ]
-
Rozzo
tag
Chrome legnépszerűbb böngésző? Milyen befolyásolhatóak az emberek....
-
csasaKKP
senior tag
Feliratot kapcsoljátok be, nagyon nagy.
[ Szerkesztve ]
-
Kobaljov
senior tag
2013: Zsíroskenyerezés közben a konyhában élő full HD-ban nézni táblagépen a Google I/O megnyitót, megfizethetetlen
Egyébként Sundaron talán egy Peeble óra volt (?)
-
pakriksz
őstag
jó lenne ha a maps úgy megújulna hogy offline-ban is működne az útvonaltervezés androidon... vagy legalább elmenthetőek legyenek az útvonalak...
-
-
Roxbury
őstag
-
petipetya
nagyúr
YouTube beizzítva.
"nincs rá lezsóidő"
-
-
zenke
aktív tag
Popcorn bekészítve
Galaxy Ace Xperion V5, Galaxy SIII 4.1.2+Siyah, Galaxy Note2 Stock 4.1.2
Új hozzászólás Aktív témák
it Megújuló Maps, Play Music All Access zeneszolgáltatás, Play Game Services, Android Studio, még intelligensebb Google Now, végül Larry Page az éjszakai Föld előtt. Végigkövettük a keynote-ot.
- Viccrovat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gurulunk, WAZE?!
- Vallás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- VPN topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest