Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"Könnyen meglehet, hogy a Chrome böngésző felhasználói felületének megújítása során az lesz a legnagyobb változás, hogy eltűnik belőle a címsor"
Végülis ja, Operában ez már évek óta alapfunkció mind a 4...
"a címsor eltűnne, az URL csak addig látszódna, amíg az oldal betöltődik. A megoldás célja, hogy nagyobb területet adjanak az oldalak tartalmának, így a megmaradó navigációs eszközök is többfunkciósak lennének"
Kíváncsi vagyok mikor jut el a tudatukig, hogy attól, hogy iPad méretű szarokba gigás procit és GPU gyorsítást pakolnak még nem fog a 3 hüvelykes képernyő élvezhető használatot biztosítani.
Az meg, hogy a biztonságból faragnak le emiatt, hát...A sidetab-ot látom egyedül hasznosnak (nálam is ez az elrendezés), de azt is csak opcionálisan.
(#4) hack69: Ehh... elkéstem. Csodálkoztam is, hogy miért van ilyen hamar ilyen sok hsz.
(#7) floatr: Ööö, izé, az Escape gombot ugye ismered?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it A böngésző felhasználói felületének átalakítására több koncepciót is kidolgoztak a Google-nál.
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest