Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Penge_4

veterán

válasz floatr #74 üzenetére

Van jobb is.
    http://www.paypal.com
    http://www.paypaI.com

Mi a különbség a két link között (címsor nélkül, csak a statusbar-t használva)?

• Penge_4

veterán

válasz dabadab #45 üzenetére

És miből tart (pont neked) saját parancsikont gyártani, ami automatikusan úgy indítja az Operát? ;]

És akkor már miből tart a telepítőnek lecsekkolni és megkérdezni (kis felbontás esetén), hogy szeretnél-e ilyen automata F11-es működést?

(#48) floatr: Tévedsz. Van pár apróság, ami tetszik, csak azokat rendszerint nem sorolják fel forradalmi ötletként a hírportálok.

(#58) pitepeti71: Nem volt minden böngészőben eltüntethető. Ezért kerül majd bele a 12-es Chrome-ba. ;]

(#60) floatr: Pedig nálam működik az Esc, miután egy YouTube videót teljes képernyőre tettem. Tudsz mutatni példaoldalt?

• Penge_4

veterán

válasz dabadab #18 üzenetére

Szerintem inkább az játszik be, hogy egy CRT monitor élettartama jóval megelőzi az LCD-ét. Ugyan nem húzza már olyan sokáig, mint a régi Venus tévék és társai, de azért 10 évig bőven használhatók. Ergo: Nem vesznek új megjelenítőt, ha a géphez vesznek valamit az inkább erősebb hardver.

Anno XP esetében is maga az XP volt sokaknál az indok, hogy lecserélték a 640*480-as monitorjukat.

"Lehet, hogy egy csomoan ebben a felbontasban hasznaljak az egyebkent tok mas nativ felbontasu LCD-juket?"

D-Sub-os LCD-knél még elképzelhető, de a DVI-s automatikusan a natív felbontásra állítja be magát a generic driverrel még XP alatt is.

Mondjuk az is igaz, hogy sok DVI-s változaton van még D-Sub és az átlagfelhasználó lehet, hogy abba dugja, mert azt szokta meg.

(#19) floatr: Ha LCD, akkor valóban lehangoló, ha CRT, akkor meg tudom érteni, a 60Hz-től 5 perc után könnyezik a szemem, az tényleg csak arra jó, hogy jó messziről filmet nézek rajta, de arra meg kicsi.

Amúgy hozzáteszem, az elérhető árú LCD megjelenítők még ma is TN paneles hulladékok és hiába növelik már sokmillióra a kontrasztarányt, akkor is fos marad.
    - Nincs olyan beállítása, ahol a fekete teljesen fekete marad és minden szürkeárnyalatot a fehérig tökéletesen megjelenít.
    - Nincs olyan gammabeállítás, hogy a 170°-osnak mondott betekintési szöggel rendelkező monitoron ugyanazt a jól látható képet lássam, ha a fejem vertikálisan egy 30-40 centis skálán mozog a monitorral szemben.

Bár igaz, ez az átlagfelhasználót nem tartja vissza, csak azt, aki ért hozzá és igényes.

[ Szerkesztve ]

• Penge_4

veterán

"Könnyen meglehet, hogy a Chrome böngésző felhasználói felületének megújítása során az lesz a legnagyobb változás, hogy eltűnik belőle a címsor"

Végülis ja, Operában ez már évek óta alapfunkció mind a 4... ;]

"a címsor eltűnne, az URL csak addig látszódna, amíg az oldal betöltődik. A megoldás célja, hogy nagyobb területet adjanak az oldalak tartalmának, így a megmaradó navigációs eszközök is többfunkciósak lennének"

Kíváncsi vagyok mikor jut el a tudatukig, hogy attól, hogy iPad méretű szarokba gigás procit és GPU gyorsítást pakolnak még nem fog a 3 hüvelykes képernyő élvezhető használatot biztosítani.
    Az meg, hogy a biztonságból faragnak le emiatt, hát...

A sidetab-ot látom egyedül hasznosnak (nálam is ez az elrendezés), de azt is csak opcionálisan.

(#4) hack69: Ehh... elkéstem. Csodálkoztam is, hogy miért van ilyen hamar ilyen sok hsz. :DDD

(#7) floatr: Ööö, izé, az Escape gombot ugye ismered? :DDD

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák