- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Onedrive-ot és társait mennyire ellenőrzik? Nem azért kérdezem, mert tömve van illegális tartalommal, csak kíváncsi vagyok, hogy mégis mennyire lesnek bele illetéktelenek a cuccaimba.
Mert ha egy irodista belelát, hogy van-e ott illegális tartalmam, akkor láthatja a pucér képeimet is (Nem, pucér képem sincs, ráadásul tőlem bármely ügyintéző hölgyike leselkedhet)
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
+20Gb-ot az kapott, aki fel volt iratkozva a onedrive hírlevélre.
+100Gb-ot gyakorlatilag mindenki kapott, aki bejelentkezett 20:11 és kb. 20:45 között.
További 100 Gb-ot kap az, aki elmegy usa-ban egy ms store-ba (ha jól értettem a dolgot)Úgyhogy én jól jártam és valószínüleg meg fogom hosszabítani jövőre a dolgot. Úgyhogy potenciális ügyfél vagyok.
Ja és amit leírtál az rám közel 100%-ban igaz.
-
Mate
nagyúr
Múlt héten gondolkodtam, hogy jó lenne már egy felhő. Szétnéztem és skydrive-ra esett a választás, mert külső program nélkül, amúgy is jól integrálva benne van office-van és winben is.
Nézegettem neten az útmutatót és feliratkoztam a hírlevére.
Tegnap előtt aztán a nagy elhatározás. Holnap szelektálom ami kell és megtöltöm a 7Gb-os tárhelyet és megnézem mennyit kell vennem még, hogy újra tudjam húzni a gépet.
Tegnap reggel belépek és látom, hogy emailben kaptam +20Gb-ot 1 évre. Hoppá, már alig kell hozzá venni és mehet is a másolás.
Másolgattam is egész nap, félig meg is telt már. Aztán este kaptam 100Gb-ot mind a kettőre 1 évre. Ennél jobb kezdet számomra nem is létezhetne, úgyhogy engem egyelőre (1 évig biztosan) megnyert magának a skydrive, akarom mondani a OneDrive
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- HP DL380 G9: 2x Intel Xeon E5-2650 v4 (24/48mag) 64GB - 768GB DDR4 SM RAM, 8x SFF, P440 2GB, ÁFÁs
- Focal Theva No1 új, bontatlan eladó.
- Új, bontatlan 48" OLED 4K S90D Smart TV (2024) Grafit
- Xbox One S 1TB, hibátlan újszerű állapotban , 3db játékkal
- Steam Deck 2TB.! &Steam Controller!,és minden gyári tartozék! CSERE IS,OLVASS.