Új hozzászólás Aktív témák
-
winhate
őstag
válasz
torreadorz #108 üzenetére
" egy pajszert is elrejthetek a nadrágszárban, de azért nem lesz kényelmes leülni benne "
Ez szenzacios
Tökéletesen megfogalmaztad a lényeget.Hogy egy kis finomságot bedobjak a közösbe:
A telefon számítógép akart lenni ,de csak tablet...
-
skyli
senior tag
válasz
torreadorz #67 üzenetére
"az már kritizálás ha valaki megjegyzi hogy a ti telefonjaitokhoz már táska kell" - ez konkrétan beszólás, mert nem kell hozzá táska. én a 6 colosomat eddig csak nadrágzsebben hordtam
farmer, fürdőnadrág, halászgatya
-
törölt tag
válasz
torreadorz #67 üzenetére
Sztem kevered a dolgokat. Egyszerűen csak kommunikálunk, véleményeket ütköztetünk. Miért ne lehetne más véleményed? Természetes, hogy nem egyforma gondolataink születnek ugyanarról a dologról. Ha nem így lenne, az lenne csak igazán gáz. Gondolj bele, mi lenne, ha a nők egységesen értelmeznék a kicsi és a nagy fogalmát!
Viszont pont ebből adódóan sztem tök értelmetlen azon vitázni, hogy mi a kicsi és mi a nagy. Totál szubjektív. Világosan leírtam, hogy én maximálisan megértem, ha valakinek egy phablet nagy. De ebből butaság azt a következtetést levonni, hogy általánosságban nem praktikus csak azért, mert esetleg Neked nem az. Az összes ellene szóló érv teljesen szubjektív. Ami ma a közizlés szerint esetleg hülyén néz ki, az pár hónap, vagy év múlva teljesen természetes lehet. Remélem, nem kell példákat sorolnom a történelemből. Láttál már két csajt smárolni? Hmmm.... És két bajszos pasit? Na, az hülyén néz ki! Szerintem! Szerintük nem.
Ugyanez a zseb érv. Szerintem nem szőrszálhasogatás, ha azt állítom, hogy a ruhák elég eltérő zsebméretekkel rendelkeznek. Mennyire helytálló az érved, ha belerakom a phabletet a zsebembe és nem lóg ki? Akkor most ki kéne jelentenem, hogy az érved nem valós? De a Te zsebedből viszont kilóg! Micsoda paradoxon! Na, akkor a Te állításod kamu, vagy az enyém, vagy csak más a zsebméretünk?gghrtz:
Csak a magad nevében nyilatkozz! Én csak kommunikálok. Az egész témában nincs annyi, hogy ideges legyek tőle. Sőt, inkább szórakoztat. -
gghrtz
őstag
válasz
torreadorz #67 üzenetére
Nem megsértődünk, hanem idegesek leszünk, hogy valaki megint az egyértelműt hajtogatja, és nem veszi észre, hogy nem telefonálás az elsődleges felhasználási terület.
-
skyli
senior tag
válasz
torreadorz #61 üzenetére
Én már a Galaxy tab 1-nél ismertem olyan lányt akinek az volt a telefonja
talán farzsebbe is belefért neki, pedig az 7 colos és jó széles a pereme is... És az tablet
akkor még a Note sehol sem volt
-
törölt tag
válasz
torreadorz #61 üzenetére
Azért azt megjegyezném, hogy ezek nem mobiltelefonok, hanem olyan számítógépek, amikkel telefonálni is lehet. Remélem, érted a különbséget! A mobiltelefon ezekhez képest "célhardver". Az összehasonlítás legalább annyira értelmetlen, mint a Smartwatch összevetése egy karórával. Semmi közük egymáshoz azon kívül, hogy mindkettő csuklón hordható. A phablet fő felhasználási területe nem a telefonálás. Nem értem, hogy egyeseknek miért nem egyértelmű, hogy amire a tulaj használja, arra sokkal kényelmesebb a nagyobb kijelző. Tényleg egymás életmódját, öltözködését kritizáljuk? Nyilván van olyan, akinek ez a méret túl nagy a kényelmes hordozhatósághoz. De ha mindenkinél ez lenne a helyzet, akkor nem lenne ekkora felvevő piaca ennek a kategóriának. Én egyáltalán nem érzem úgy, hogy egy láncra kötött vasgolyót cipelnék. Viszont sokkal kényelmesebb a használata, mint egy kisebb kijelzősé.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az IDC előrejelzése szerint már idén több nagy képernyős okostelefont adnak el, mint laptopot, és az alig kétéves típus a következő években meghatározó lesz. A hagyományos piacok telítődnek, a fejlődők növekedést mutatnak, és az utóbbiakon az okostelefon az uralkodó.
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szemüveges topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest