Új hozzászólás Aktív témák
-
torreadorz
csendes tag
válasz
#79335424 #62 üzenetére
Én viszont azt nem értem hogy nekem miért nem lehet más a véleményem mint neked?
Csak ti phabletesek gondoljátok úgy hogy az már kritizálás ha valaki megjegyzi hogy a ti telefonjaitokhoz már táska kell. Valójában ez ténymegállapítás. 5 colos méret felett, főleg tokban már nem fér el biztonságosan zsebben egy phablet (értsd: félig kilóg, állandóan aggódni kell nem esik-e ki, vagy ha ráülsz nem törik-e ketté stb).
Ezen felül az is érdekes, hogy szerinted a phablet elsődleges célja nem a telefonálás, ehhez képest viszont állandóan besértődtök ha bárki bármit megjegyez a phabletek telefonálási képességével (például hogy péklapátot tartotok a fületekhez). Ha ez sokadlagos funkció akkor miért is sértődtök be rajta állandóan?
Ha valaki nekem azt mondja hogy mekkora sz@r a mini cooperem mert nem lehet normális utánfutót rákötni akkor kiröhögöm. És nem kezdek el hisztizni meg magyarázkodni ahogy ti teszitek.
Szóval maradjunk abban hogy én megértem a ti álláspontokat, de akkor ti is értsétek meg a többiekét. És ha nektek nem igazán számít a telefonálási képesség, akkor ne sértődjetek be azon ha valaki megjegyzi hogy ezek a cuccok nem praktikusak telefonálni.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az IDC előrejelzése szerint már idén több nagy képernyős okostelefont adnak el, mint laptopot, és az alig kétéves típus a következő években meghatározó lesz. A hagyományos piacok telítődnek, a fejlődők növekedést mutatnak, és az utóbbiakon az okostelefon az uralkodó.
- Ford topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 4
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- További aktív témák...
Állásajánlatok