Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
JossZombie
tag
válasz tancoskata #190 üzenetére
Fent bizony !
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van...
-
gamek!ller
őstag
válasz tancoskata #190 üzenetére
De fent van.
-
tancoskata
csendes tag
válasz JossZombie #189 üzenetére
Még nincs fent. (
-
JossZombie
tag
Aki akarja már olvashatja is az újabb részt !
-
joey04
titán
válasz gamek!ller #175 üzenetére
Végre!
-
SzalaiG
addikt
válasz gamek!ller #184 üzenetére
Iparkodj!
-
Vakegérke
félisten
válasz gamek!ller #184 üzenetére
Figyu. Mindegy hogy álltok, egy a lényeg.
A fater ne hallgasson el!
Nem fog, szeret dumálni.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz egybarát #182 üzenetére
Nem poénkodik. Készülőben a következő rész.
Csak hogy tudd, Gradilaci fia gamek!ller, így nálunk jobban tudja, hogy apu legújabb írása készül, vagy már a főszerkesztő rábólintására vár.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
egybarát
csendes tag
Haha poénos vagyol....
-
mrfree
csendes tag
válasz Gradilaci #174 üzenetére
Szia Laci!
Szerintem én is ahhoz a csendes rajongótáborhoz tartozom, aki csak olvasta az írásaidat és eddig írt a fórumba... De most muszáj! Nagyon örölük, hogy ismét billentyűzetet ragadtál ! Tényleg sajnáltam mikor abbahagytad és gratulálok a Logout díjhoz is. megérdemelten nyerted meg.
Mióta olvasom az írásokat, azóta én is máshogy nézem a kamionosokat és az autópálya pihenőkben mindig megnézem a Wabis kamonionokat hátha összefutnánk véletlenük, bár minimális az esélye. Ráadásul én is kedvet kaptam egy hosszabb autós túrához, bár nem kamionnal, hanem személyautóval és családdal.
Szóval remélem a sorozat újra indul!Üdv,
mrfree -
Vakegérke
félisten
Ha lesz ilyen, akkor lehet, hogy én is beszállok a versenybe. Na persze nem ebben a kategóriában, hiszen itt Gradilaci verhetetlen.
Ne hagyjuk csitulni a manust. Ha lesz még ilyen "ó, hát a csúcson, meg aztán elég" hangulata, csak meg kell piszkálni a beszélőkéjét, és úgysem tudja abbahagyni a dumát.
Így van ez jól.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
aktív tag
Jó híreket olvasni külön öröm! Előre is köszönöm.
-
SzalaiG
addikt
Úgy legyen. Meg kell nyerni az idei logout-díjat is.
-
föccer
nagyúr
naaaaa, akarom
Akár hogy keresem, még nincs kint
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
gamek!ller
őstag
Hoppá mit találtam!
[ Szerkesztve ]
-
Gradilaci
tag
válasz gradilacine #171 üzenetére
Megerkeztunk kozel 800 km-t nyomtunk le. Egesz jo ez a Volvo....
A világon a legszebb nyelv a magyar. Pl. ha az "anya" szó négy betűjéből egyet elveszünk, hármat pedig megváltoztatunk, a SÖR-t kapjuk eredményül...
-
Davyd87
csendes tag
Üdv Néktek!!!!!!
Hello Laci bátyja, úgy néz ki rövid időn belül kollégák leszünk!Ha minden jól megy összejön egy sofőrmeló, ami nagyon jónak néz ki, nincs kint hétvége, oda-vissza kanyarok, stb....
Eleinte csak furgon és 7,5-es, aztán azt mondta a leendő főnök, ha beválok állja az E jogsit(részletekben vissza kell fizetnem) és felülhetek nagy autóra is!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy jó hírként fogadom, hogy újra nekiállsz írni, én nagyon örülnék neki.A fiadnak gratula a jogsihoz.Sepivel mi a helyzet?Merre jár a srác?Tetszik neki a kamionozás?
Na be is fejezem, mert lassan egy egész regényt írok ide.
u.i.aleset és hatóság mentes gurít kívánok minden kamionos kollegának!!!!!!!!!!!!!!!Nem félek, amíg élek, várnak a messzeségek, városok, országút pora. Napfényben, zord télben,minden nap, minden éjjel vándorlok, nem állok meg SOHA..
-
SzalaiG
addikt
Az ékezetesítést vállalom.
-
neodd
csendes tag
válasz gamek!ller #163 üzenetére
Bizony, sokan várják a folytatást!
A friss jogsisnak meg gratula, balesetmentes kilómétereket! -
bul07
nagyúr
válasz Gradilaci #161 üzenetére
Szerintem senki nem venné zokon ha nem lenne ékezetesítve a naplód, aki szereti olvasni az írásaidat az úgyis elolvasná.
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
gradilacine
csendes tag
válasz gamek!ller #165 üzenetére
Édesapádat idézem most.
"Fogunk még négy kézben menni".
Én meg duplán pakolok kajából
-
tomixf105
csendes tag
válasz gamek!ller #163 üzenetére
Gratula.Balesetmentes vezetést!!!!!!!!!!!!
(Lassan majd jöhet a C meg az E) -
Vakegérke
félisten
-
Gradilaci
tag
válasz Vakegérke #160 üzenetére
Szerintem ra fog dumalni... Irtam mar korabban, a Dallasban is felebredt anno Bobby fiu. Meg szusszanok parat, aztan ossszefoglalom az elmult heteket. Csak azt nem tudom, ha asszonypajti dolgozik, meg Krisztian is eleg elfoglalt, ki fogja az utomunkalatokat elvegezni otthon. De ez legyen majd az o gondjuk. Szoval azt hiszem, engedni fogok a szelid eroszaknak, mert komolyan mondom, szinte hianyzik nekem is. "Egerke" nem vagy te psichomokus???
A világon a legszebb nyelv a magyar. Pl. ha az "anya" szó négy betűjéből egyet elveszünk, hármat pedig megváltoztatunk, a SÖR-t kapjuk eredményül...
-
Vakegérke
félisten
válasz gradilacine #157 üzenetére
Figyu, dumáld már rá az uracskádat, hogy ne csak fotózzon, hanem folytassa a sorozatot, jó?
Ha meglátok egy Wabis kamiont a dolgozóm udvarán, lesem, hogy ki ül benne. Ha meglátnám Lacit, biztos lejattolnánk, és szerintem még egy ölelés is beleférne. Természetesen megkérném, hogy adja át üdvözletemet családocskájának, kitüntetettképpen (meg ne sértődj,) Krisztiánnak.
Szerintem nem fújt ki a sorozat. Csúcson kell abbahagyni, meg ilyenek? De ki mondja meg, hogy hol a csúcs?
Mondok mást.
Erre a "csúcson abbahagyni" dologra azok hivatkoznak, akiket az érdekel, hogy mások mit gondolnak róluk.
Élvezi Laci a dumálást? Szerintem nagyon is. Akkor van valami akadálya, hogy saját örömére nyomassa élményeit bele az orcánkba?
Nincs.Szépen kérlek, beszéld már rá, hogy ossza meg velünk továbbra is hétköznapjait, a sebtében tákolt kajákat, a túl drága tankolásokat, ernyedt fáradtságait, mindent.
Engedje szabadjára azt, ami benne van, és mondja, csak mondja saját, és a mi örömünkre.
Szeretné, akarja mondani? Szerintem igen. Hát akkor?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
SzalaiG
addikt
Érdekes origo.hu-s cikk:
Mennyit keres valójában egy kamionos? -
Gradilaci
tag
Udv mindenkinek Spanyolorszagbol! Ugy nez ki, "mannyanalandban" rekedtunk, mert ma mitegy 2 ora varakozas utan kedvesen kozoltek, hogy holnap, vagy holnap utan raknak meg minket. Ugy hogy most egy panzio parkolojaban allunk Montilla mellett, szerencsere van net es varunk. Elvileg hazafele kanyarodunk, Gorizia a lerako. Nagy baj nincs, kaja van, jo ido is, most ebben a pillanatban 21 fokot mutat a homero.
[ Szerkesztve ]
-
tomixf105
csendes tag
Ez egy ember.................
-
SzalaiG
addikt
A következőre benevezzük a Lacit: [link]
-
gradilacine
csendes tag
válasz Icemanlevi #147 üzenetére
Szia Icemanlevi!
Nagyon jól estek a soraid, ezeket az élményeket szerintem soha nem fogod elfelejteni.A gyerekeink is akkor jöttek rá ,hogy mi a dolga apának, amikor vele voltak. Azóta nem múlik el nap, hogy ne emlegetnék, és aggódnának érte, ha nem jelez felénk.Szerencse, hogy vagyunk mögötte, hisz ez ad neki erőt, és kitartást.Ha történik változás , napló, könyv mindenkinek jelezni fogjuk itt a fórumban.
Laci nagyon belehúzott, jelenleg Melksham (GB)-ból Calaison át tart Spanyolországba a Portugál határ mellé. így nem várható hogy hazaér...
-
Icemanlevi
újonc
Sziasztok!
Szeretném megköszönni az írásaidat, nagyon tetszett. Én pályatársad voltam, tudom miröl írsz, és tetszik ahogy írod. ( egy éve súlyos balesetet szenvedtem, nem térhetek vissza aktív sofőrként.) De a 19 év megmarad. Mikor olvastam az írásaidat, sokszor régi emlékek törtek elő. Jó volt. Szeretném ha előtörnének a régi emlékek, folytasd kérlek. A könyvre is tuti vevő lennék.
Vigyázz magadra, és másokra is. Jó gurit.
Üdv a családodnak is. -
Gradilaci
tag
Sziasztok mindenki!
Ujra csak koszonom a biztato sorokat. Jelen pillanatban Calaisban vagyunk, csutortok reggel megyunk at Angolorszagba .
Onnan mar remelem hazafele kanyarodunk. A naplo....lehet ugy lesz, mint Bobby annak idejen a Dallasban. Egyszer csak felebredt... Egy biztos, az uj tapasztalatokat termeszetesen megirom majd, aztan meglatjuk. Holnap kisebb-nagyobb megszakitasokkal egesz nap gep kozeleben leszunk, igy aki akar tud velunk "talalkozni".
Tehat a viszont-latasra!A világon a legszebb nyelv a magyar. Pl. ha az "anya" szó négy betűjéből egyet elveszünk, hármat pedig megváltoztatunk, a SÖR-t kapjuk eredményül...
-
gamek!ller
őstag
Egy kis érdekesség: Az előbb jöttem hazafelé a boltból és durva hangot hallottam. Mintha valami V120-as amerikai szörny közeledne. Elkezdtem figyelni honnan jön és megláttam egy nagy fehér foltot a távolban. Közeledett és én meg néztem. Egy szakadt, rozsdás amerikai duplahúzós kocka MACK volt, török rendszámmal és valami árokból kihúzott HUNGAROCAMIONOS póttal. Durva volt.
-
JossZombie
tag
A könyvre én is tuti vevő leszek ! ! !
-
SzalaiG
addikt
válasz gradilacine #137 üzenetére
Hazaérnek a fiúk a héten? Remélem jól vannak!
-
neodd
csendes tag
Szia!
Nagyon jó a naplód, ezúton köszönet érte, mindenképpen ki kell adni nyomtatott változatban is. De tényleg, szerintem rendkívül jól bemutat egy borzasztó érdekes "világot", életet. Van benne ráadásul minden, ami egy mai "modern" regényben is megtalálható (hozzáteszem, nem csak ez volt, ami megfogott benne, szeretem ezeket nagy vasakat, mindig csodáltam őket, de ezzel mégjobban felkeltetted bennem az érdeklődést).
Mégegyszer gratulálok Neked, hogy megírtad ezt, valamint azoknak is, akik szerkesztették, kijavították.
Ja, és tartsd meg ezt a jó szokásod, hogy ilyen sokat fényképezel! (van egy kamionos ismerősöm, ő is sokat kattintgat, azokat a képeket is örömmel nézegetem mindig, hát még a tieidet!)
Sok sikert, sok szerencsét kívánok Neked és Családodnak. Ja, és jó gurit! -
tomixf105
csendes tag
Na ennek a könyves dolognak nagyon örülök.remélem mihamarabb sikerül kiadatni.
A fiuknak meg jó gurit!!!!!!!!! -
Davyd87
csendes tag
válasz gradilacine #134 üzenetére
Sziasztok!!!!!!
Mi a helyzet mostanság errefele?Laci báttya merre jár????Sepivel mizu?Rég hallotunk róluk.....Én holnap megyek Páv vizsgára pestre, kicsit izgulok, de bizok benne, hogy meglesz.Na további szép napőot mindenkinek, az uton lévőknek meg jó gurit!Nem félek, amíg élek, várnak a messzeségek, városok, országút pora. Napfényben, zord télben,minden nap, minden éjjel vándorlok, nem állok meg SOHA..
-
gradilacine
csendes tag
válasz tancoskata #133 üzenetére
Drága Kata! Kicsit pihi van most, átállás új autó, új helyzet, de nem reménytelen a helyzet . A könyvkiadás jó úton halad, papírformaságok vannak még elintézetlenül , de szépen haladunk.Kata! Írj privibe mi van veletek?
Ildi
-
tancoskata
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon köszönjük az eddigieket!
Magányos kamionos feleségként sokszor a te írásod tartotta bennem a lelket. Sikerült reális képet kapnom arról, miben is éli a mindennapjait a férjem. / Ő nem olyan közlékeny, mint te. /
Mióta befejezted, többször visszalátogattam erre az oldalra, de semmi.......
Tudom, hogy kényszerből nem lehet írni, csak akkor, ha van belső késztetés.
Nagyon szépen kérlek, folytasd!!!!! Borzasztóan hiányzik!!!!!!!!!!
Ahogyan írsz, az színvonalas, érzékeny, izgalmas. Számomra az "álmod" volt a csúcspontNagyon várjuk a folytatást!
Kati -
Gradilaci
tag
Köszönöm szépen mindenkinek!
-
egybarát
csendes tag
Gratulálok a díjhoz az egész családnak
-
SzalaiG
addikt
Gratula a Díj-hoz. Egyértelműen tiétek a legjobb.
-
JossZombie
tag
válasz gradilacine #128 üzenetére
Mi köszönjük a naplót...
Szerintem aki az utómunkákat végezte a naplón, ők is maguknak érezhetik ezt a díjat !
Hiszen az egész család szorgoskodott, hogy mi olvashassuk a napló újabb részeit ! ! !Gratulálok
[ Szerkesztve ]
-
tomixf105
csendes tag
Gratulálok a Logout-díjhoz Laci bácsi!!!!!!!!!!!!!!!!!
A VIII. kategóriában te vitted a pálmát. -
JossZombie
tag
-
Rob02
csendes tag
válasz gradilacine #124 üzenetére
Köszönjük!
-
gradilacine
csendes tag
válasz JossZombie #123 üzenetére
Sziasztok!
Tettem fel pár képet a picassara, folyamatosan fogom bővíteni, egyenlőre csak ennyit kaptam az este a fiúktól.
-
JossZombie
tag
Én is kérhetném......... ?
-
Zozzant
addikt
válasz Mr.Csizmás #119 üzenetére
nekem isss....
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
tomixf105
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #119 üzenetére
Igy sem találom csak idegen nyelven.Feliratosba is jo lenne.Ha tudsz linket akk jöhet privibe is.
-
tomixf105
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #117 üzenetére
Honnan tudnám én ezt letölteni????Jó a közvetlen és a torrentes is.
-
Mr.Csizmás
titán
Kusturica féle Macskajaj mozi feeling, csak nem lánykérős, hanem roadmovie kiadásban. kamionosnapló fanoknak kötelező!
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Fuxsanyi
csendes tag
válasz Gradilaci #115 üzenetére
Az tuti!
Nekem is van egy Navon, iGO Primo-val felszerelve és az elmaradhatatlan Nokia, amiben szintén dudorászik a gyári navigációs rendszer. De azért az országtérkép, Bp. térkép ott lapul a kesztyűtartóban, mert az a biztos.
Azt el tudom képzelni, hogy nem öröm ilyen időben autózni a világban. Egy időben én is sokat jártam az országot, de akkor élveztem minden időben a vezetést. Persze fiatalabb voltam, reggel mentem, este jöttem, így olyan nagyon nem lehetett megunni. Most már én küldöm a kollégákat, és a főnököm szerint jobb, ha ülök a helyemen és szervezem a munkát, ahelyett, hogy csinálnám.
Van egy ismerősöm, aki egy Peugeot Boxer-rel járja Európa útjait, azt bevállalnám néha...
-
Gradilaci
tag
válasz Fuxsanyi #114 üzenetére
Igen, ez jo dolog. De azert az sem volt hulye, aki a navit feltalalta...
Most ebben a takony idoben en is jobban szeretnek otthon, karosszekben ulve "utazni"...A világon a legszebb nyelv a magyar. Pl. ha az "anya" szó négy betűjéből egyet elveszünk, hármat pedig megváltoztatunk, a SÖR-t kapjuk eredményül...
-
Fuxsanyi
csendes tag
válasz Gradilaci #113 üzenetére
Ezt nagyon szeretem az internetben, hogy meg tudom nézni, hogy mi az uticélod, tudok oda útvonalat tervezni, szállást foglalni és virtuálisan tudok sétálni Brie Comte Robert utcáin és mindezt itt a Nagy Faluban egy karosszékben ülve. Ha akarom kiszámolom az egész útiköltséget stb...
Emlékszem még azokra az időkre, amikor hajtogatós térképeken terveztük meg a francia utunkat, és döbbenetes módon így is odataláltunk pl.Saint-Quay-Portrieux-ba. Mondjuk ott éjszaka sportos volt megtalálni egy utcát, mert ahhoz a városhoz nem volt térképünk, de fiatalok voltunk és sportosak!
-
Gradilaci
tag
Nagyon szepen koszonom a jokivansagokat mindenkinek!
Jelen pillanatban uton vagyok Laci fiammal Franciaorszagba, kozelebbrol Brie Comte Robert-be, Parizs kozelebe. Most Mosonmagyarovaron allunk, itt ejszakazunk, holnap reggel indulunk, kedd reggelre kell kierni. Van mar nehany sztori a tarsolyban, ha visszaerek, es lesz egy szusszanasnyi idom, irok kis osszefoglalot. Mar egy kort fordultunk, meg szokni kell egymast a kocsival, de talan nem lesz gond.
Addig is: viszlat mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
Davyd87
csendes tag
válasz gamek!ller #111 üzenetére
Üdv néktek, végre rászántam magam és regiztem ide hozzátok is!Először is boldog szülinapot kívánok Laci bátyának!!!!!!!!!!!!Másodsorban pedig köszönöm ezeket a felejthetetlen naplókat, nagyon jók voltak!És titkon remélem, hogy ennek még lesz jövője is.Remélem összefutunk odakint valamelyik parkolóban Laci bá, mert rövid időn belüll, ha ugy alkul ülők fel autóra....
Na minden uton lévőnek hatóság - , baleset - és eseménymentes utat kívánok!!!!!!!!Nem félek, amíg élek, várnak a messzeségek, városok, országút pora. Napfényben, zord télben,minden nap, minden éjjel vándorlok, nem állok meg SOHA..
-
bul07
nagyúr
válasz gamek!ller #82 üzenetére
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
egybarát
csendes tag
Kedves Laci én is kívánok sok Boldog Születésnapot!! baleset mentes gurulást!! minden jót neked és családodnak!
-
tomixf105
csendes tag
Isten éltessen Laci bácsi!!!!!!!!
-
gamek!ller
őstag
-
Fuxsanyi
csendes tag
Nincs mit...
-
pompi194
csendes tag
kössz megtaláltam
ez válasz akart lenni fuxsanyinak csak félrement
[ Szerkesztve ]
Emelkedőn felfelé: Amennyit bírsz! Lefelé: Amennyit mersz!
-
grotib
tag
Köszönjük, jó és érdekes volt minden mondatod! A továbbiakban eredményes és főképp jövedelmező utakat kívánunk! És várjuk azért az érdekes és rendhagyó momentumok leírását.
A családnak is kitartást, türelmet és sok-sok szerencsét kívánunk!
-
tomixf105
csendes tag
Óóóóóóóóóóóóóóóóóóó hát még csak most olvasom mit irt ez a gyermek!!!!!Aztmondja kijött a gyakorlatból......................Hát milyen kamionos vagy te öcsém?????Hogy lehet kijönni a gyakorlatból????Megmondom én:te sehogy nem jössz ki a gyakorlatból, mert még benne se voltál soha a rövid kis életed során.A másik dolog:ha már a kapun való kiállás feladja a játékot akkor mi a f***t akarsz te kamionozni????Otthon a kis számítógépeden szimulátorral vagy amit a Jézuska hozott karácsonyra a kis 1:14-es méretarányú játékkamionnal játszál.Te egy gyermek vagy még, neked még a mesekönyveket kellen bujnod nem ide írkálni a hülyeségeidet.Itt egy jó kis társaság gyűlt össze, ide nem hiányzik egyetlen ilyen hozzád hasonló értelmi fogyatékos sem.Ülj le a kis se66edre és felejsd el ezt az oldalt.Te gyeremek.
-
Gradilaci
tag
Sziasztok! Aachenben allunk, holnap megyunk tovabb, Zwenkau a cel hetfore. Latom Carlo "KOLLEGA" ujra idepiszkitott. Csak annyit uzennek neki: szepen kerem, kotrodjon innen oda, ahol a hozza hasonlok jatszanak a homokozokanallal. Amen. Bocs, de kihozott a sodrombol. Ugy megismerkednek vele....
[ Szerkesztve ]
-
pompi194
csendes tag
http://auto.indavideo.hu/video/Dupla_valto
ezzel lehet harcolni
bocs de nemtom h kell a hivatkozás vagy mit h csak rá kell kattolni és bejön
[ Szerkesztve ]
-
pompi194
csendes tag
Nem semmi a csávó
munkát hirdet és elkezd a váltóról magyarázni ami egy sima ZF váltó semmi extra nincs benne
de nem azt mondja h merre van a munkahely vagy mennyi a pénz vagy egyáltalán merre található ... nem ő neki a váltó fontos PFF..
sztem 14-15 közötti unatkozó kölök
de egy párszor már beégette magát mégis visszatalál
de birom a palitEmelkedőn felfelé: Amennyit bírsz! Lefelé: Amennyit mersz!
-
-
tomixf105
csendes tag
Na ezt jól eltaláltad cimbora!!!!!!!!!!
Már azt hittem lekopott innen ez a sz*r de mindig feltűnik a hülyeségeivel.Beadja itt a nagy kamionost közbe meg sehol-semmi.Nekem is van C-kat KRESZ könyvem abba pont így vannak leírva a dolgok.Kíváncsi lennék hogy ki ez, mi ez vagy honnan származik.De sztem kb. 10-12 éves suttyó kölyök lehet akinek fogalma sincs az egész dologról.Azt se értem h miket beszél itt.Amin én tanultam azon a kapcsoló 4 állású volt:fel-le(alsósor-felsősor), jobbra-balra(rövid-hosszú).Meg itt nem a váltó közepén volt az előválasztő kar hanem pont a markolatnál.
[ Szerkesztve ]
-
sasasamy
újonc
Carlo009 ezt neked küldöm,olyannyira vagy komoly,hogy ez a te önéletrajzod is lehetne. )
Tessék,megtaláltam a régebbi kis poénos önéletrajzot!!
Tisztelt leendő kolegáim,irok egy poénos önéletrajzot,mivel a mai fuvarcégek98%-a gyakorlattal szeretné felvenni az embereit,,de mi van akkor ha nincs gyakorlatod,,mivel nem vesznek fel majdnem sehova,,mert szerintük
már anyukánk hasából full tudással jövünk ki,és értünk mindenhez.Szóval íme.
önéletrajz(nevet mellőzöm)
1980.ban születtem,már pár napos koromban,apukám java tipusú motorján motoroztam,a lábam ugyan nem ért le de apukám meglökte nekem a motort,és már mentem is.Majd kb:3-éves koromban már a lada tipusú autónkat vezettem úgy,hogy fadarabot kötöztek a cipőm talpához.Innen egy kis szünet következett az iskoláim miatt.Iskoláim elvégzése után 1999-2000-között a koszovói háboruban harcoltam az Amerikai oldalon mint F-114-es lopakodó pilóta,(többek között mi bombáztuk a zastava gyárat).Leszerelésem után a MÁV-nál voltam mozdonyvezető(de csak rövid ideig)ezután a MALÉVNÁL,mint buszsofőr helyezkedtem el,és mivel látták rajtam a "tudást"ezért 1 hónap múlva már egy Boeing-737-es utasszállító gépen voltam másodpilóta,,de ambícióm miatt rövid időn belül(2 hét)már főpilóta lettem.bejártam az egész világot(nekem már senki semmi újjat mondani mutatni nem tud).Most szeretnék az önök cégénél elhelyezkedni mint kamionsofőr(Driver),mert már unalmas az utasszállító gépet vezetni.Nagyon szívesen dolgoznék önöknél,,s mihamarabbi válaszukat várom,,mert kaptam egy felkérést az Amerikai légierőtől,,mivel szeretnék hogy én legyek az AIR FORCE ONE főpilótája,,(de én inkább önöknél vezetnék,s remélem nem tartanak túlképzettnek.Tisztelettel:carlo009 Remélem teccik ez a kis poén:[ Szerkesztve ]
-
potyautas
tag
Öcsém már megint hülyét csináltál magadból. Mi az, hogy a kapun kifordulni is gondot jelent? Amikor Angliába jártál, a kompon is megfordultál. Vagy nem? Ja, még arra ügyelj, hogy a váltót a jobb kezednél keresd! Nem ismerem a DAF-ot, de a Scaniában le lehet fektetni a váltókart. Na, úgy nagyon nehéz vele váltani.
-
SzalaiG
addikt
válasz gamek!ller #90 üzenetére
Ámen.
-
-
Carlo009
tag
válasz gumikacsa20 #86 üzenetére
Szia!
Gondolom, hogy igazad van, nekem ezt mondta a főnök. Lehet, hogy akkor 7 és fél éveset mondott csak nem jól hallottam a telefonban. Üsse kő, csak belevágok, csak a kezdés nehéz anyagilag. A cd-s rádiót nem is kérdeztem, gondolom van benne, süketen nem akarok vezetni.
Úgy izgulok, vajon milyen lehet újra vezetni? Teljesen kijöttem a gyakorlatból. Jó nagy ívben kell vele fordulni az a biztos!
Csak a kapun ki tudjak fordulni, utána begyakorolom magam.Üdv!
-
gamek!ller
őstag
válasz gumikacsa20 #86 üzenetére
Csodállak, hogy vetted a fáradságot leírni.. Én nem akartam szenvedni telóval.
-
Carlo009
tag
Helló!
Van itt kamionos?
Ajánlottak egy munkát, mechanikus váltós DAF-al kellene menni. 2 és fél éves korongos autó. Ennél a váltó 8 sebességes? Van alsó sor és felsősor? Tehát van a váltókaron a közepe táján egy kétállású kapcsoló, ami vagy alsóban, vagy felsőben van. A váltó H alakban mozog. Fent van egy előválasztó felező kapcsoló is. Ezzel felezni lehet a sebességet, ami nem azt jelenti, hogy pl. 8-as fokozatban, ha bekapcsolom a felezőt, akkor ez a 4-es fokozatban kapcsolja, hanem pl. hosszú 8-asból rövid 8-asba. Ez kb. a 7. és a 8. fokozat között van. De mindegyik fokozatot lehet felezni.Az alsó sor és felső sor kapcsolásakor a váltó ugyanott mozog a H alakban, csak attól függ, hogy a kapcsoló kar alsóban vagy felsőben van. A felező előváltasztó, ami fent van ez meg így működik: Tehát ha előválasztom hosszúból rövidbe, utána kuplungpedál benyomása után (kuplungozás), ha felengedem a kuplungot, akkor már kapcsolja is az előre kiválasztott sebességet. Jól írtam le? Ezért én jobban szeretem az automata váltósat. Mentem én mechanikus váltós Scaniával, ami ugyanígy működik csak ott 6 sebeségges váltó volt.
[ Szerkesztve ]
-
potyautas
tag
Azért tűnt nagyon magasnak, mert nagyon magas. Hosszú a raktér, nyilván meg kell lennie a megfelelő szögnek, hogy lecsússzon a rakomány. Aztán pedig be kell mozdulni, hogy a teljes mennyiség leürüljön. Rutinos sofőrök ezután meg se állnak. Majd lecsukódik menet közben. Régebben a plató közepét emelték, de aligha véletlenül tették előre a hidraulikát. Talán így jobban eloszlik az erőhatás, és nem nyomja be a közepét.
-
Fuxsanyi
csendes tag
válasz gumikacsa20 #76 üzenetére
Na ja, de hova emeli azt a billenőplatót! Mennyi lehet az méterben.
Nekem nagyon magasnak tűnt. Azután meg nekiállt a kinyitott platóval autózni. :-)
-
gamek!ller
őstag
válasz gumikacsa20 #78 üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy fateréban van polc.
-
gumikacsa20
csendes tag
válasz gamek!ller #77 üzenetére
Ezis nagyfülkés csak ebbe nincs polc. Sima gt fülkés volvo felső ágya felett is van polc ha úgy kéri a tulaj, én már ültem ilyenbe csak onnan tudom nem "parkolói pletykástól", igaz akkor elég szűkösek a fekhelyek.
-
Fuxsanyi
csendes tag
-
Fuxsanyi
csendes tag
válasz gamek!ller #69 üzenetére
Valami ilyesmi?
-
pompi194
csendes tag
Na én most nem mondom el azt amit már 70 en megtettek előttem van aki már túlzásba is vitte de jó volt na mostmár örülnének a havi 1 naplóhoz is nem olyan rég meg rimánkodtak a havi 2 ért XD
sztem felesleges írkálni h folytassa mert ha akarja úgyis fogja ha nem akkor meg ...nem
DE azért 22 részért[ Szerkesztve ]
-
SzalaiG
addikt
válasz gamek!ller #69 üzenetére
Egész jó. Rosszabbra számítottam. Majd tegyél fel belső képeket is!
-
007Sumi
csendes tag
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Én nem rég találtam rá erre a szerzeményre. Csak gratulálni tudok, és minden jót kívánok!
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Gradilaci
tag
Ma rakodtam Jaszberenyben, hetfon irany Marly la Ville-Franciaorszag. Ugy tunik, ujra Elektrolux-os lettem, ami nem olyan nagy baj. A kocsi jonak tunik, kora ellenere, 460-as, van benne kakao, 95-ot tud. Minden elektromos benne, a jobb ules is teljes erteku, a fulke xl-es, vagy fel meterrel magasabb, mint a tobbi uj Volvoke. A hosszat kicsit szokni kell, hisz ez bo harom meterrel nyulankabb, mint a nyerges. Roviden ennyi, majd lovok illetve Laci fiam lo kepeket, aztan azt is felrakjuk, most o lesz a tarsam ket-harom hetre. A folytatasrol...nem igerem, hogy mindjart, de lesz asszem. Lehet, nem ennyire terjedelmes, majd ahogy idom engedi. De lesz. Most kicsit szusszanok, meg megvarom, amig kialakulnak a dolgok, minden beindul. Majd azert idonkent jelentkezek. Sziasztok.
-
Fuxsanyi
csendes tag
Ha tehetek egy javaslatot, van egy klassz kis blogod. Oda lehet irkálni ki szösszeneteket menet közben, ha megvan a kedv hozzá...
-
kovacszolt
csendes tag
Ma beszéltem egy oktatóval, nem tudják hova tenni, hogy miért jelentkeznek ennyien C, E kategóriára, volt aki új járművet is beszerzett. Gondolom a naplód megtette a hatását. Kár a befejezésért, a könyvet meg szerkesszétek meg olyan igényesen, mint a naplót és garantáltan nem lesz gond az eladással. Üdv.
-
lesaux
veterán
Én se maradjak ki, ha már a napló összes részét végigolvastam. Köszönöm az eddigieket, bízom a folytatásban.
Kitartást kívánok Neked és a családodnak ehhez a hivatáshoz! -
r-chee
őstag
Köszönjük a kamionos életedből eddig ide leírt élményeidet . Jó volt őket olvasni, gondolatbeli utazásra hívták az olvasót. Azért időnként jöhetne pár rész, hiszen hiába értél úgymond körbe, mindig van új kaland .
Sok sikert és balesetmentes közlekedést a jövőben is!
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
SzalaiG
addikt
válasz gamek!ller #51 üzenetére
Úgy legyen.
Mondtam én, h nem véletlen, h hiányzik a pont... -
erdimke
újonc
Eddig még nem szóltam hozzá egyszer sem a naplóhoz, de most köszönetet szeretnék mondani! Természetesen az összeset elolvastam, megnéztem a képeket (többször is), és fantasztikus! Türelmetlenül vártam a folytatást, és szomorúan olvasom, hogy vége..
A kedvesem ex-wabis, most máshol nyomja a km-ket, néhány kisebb útjára én is eljuthattam...és tényleg nem könnyű munka. Nagyon megörültem, amikor rábukkantam erre a naplóra, hiszen a képeket nézve volt pár, számomra ismerős helyszín is,mondhatni újra ott lehettem, hála Gradilacinak (Meg persze a kis csapatának is )
Optimista vagyok, és remélem, lesz folytatás!!
A könyvnek pedig nagyon szurkolok!!![ Szerkesztve ]
Ajándék lónak ne nézd a gyomrát - mondták a bölcs trójaiak
-
gamek!ller
őstag
Hö.Höhö.HÖhöhö. Az előbb azt mondta kint, hogy nem mondta, hogy nem lesz folytatás, csak azt, hogy most pihi van egy darabig..
-
007Sumi
csendes tag
válasz Gradilaci #47 üzenetére
Én is megszeretném köszönni a sok fáradozást amit értünk tettetek, a mai világban ritkaság az ilyen a továbbiakhoz sok sikert kívánok és remélem, hogy a váltás is beválik. Jó egészséget kívánok és sok sok balesetmentes kilométert. Várom nagyon az első képet az új autóról az új kalandról.
KM
-
Gradilaci
tag
válasz gamek!ller #51 üzenetére
Lehet....majd...
[ Szerkesztve ]
-
Zozzant
addikt
Kedves Laci és kis csapatod, támogató családod ott a távolban! Köszönöm!
Bevallom, most értem a végére ennek a remek kis történetnek, 1 héttel
később mint ahogy rátaláltam. Közben voltak olyan éjszakáim, amikor -a
napközbeni 1-2 hosszabb rész olvasása után- azt álmodtam ahogy "síeled" a
hátsó kereket, ahogy főzöd a rántottát vagy ahogy éppen "bikázod" a vasat.
Forgolódtam, de a történet folytatódott, reggel viszont arra eszméltem
kávéznom kell... és indul a műszak.
Minden elismerésem, hogy ezt az embert próbáló hivatást ilyen szinten
űzöd, családtól, otthonodtól távol, kegyetlen körülmények között, hóban,
fagyban, kánikulában. Köszönöm az élményt amit a napló írásával felénk
sugároztál, fáradtságot nem ismerve.Köszönöm, hogy megismerhettelek! Neked és családodnak az életben nagyon
sok szépet, szeretetet és jót kívánok!Még csak annyit mondanék, hogy igen Laci, ÁTJÖTT...
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Mr.Csizmás
titán
és köszönöm a finomságokat mégegyszer, amit anno hoztatok
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
sompetike
aktív tag
válasz Gradilaci #47 üzenetére
Hát sajnálom,hogy véget ért a nagy mü.én bár már eljöttem a wabitol,de még mindig amikor olvastam a naplodat olyan lett volna mintha én is még mindig csinálnám.hiányzik a csavargás.igy jo volt legalább képzeletben ott lenni.RESPECT.
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
Vakegérke
félisten
Széttárom a karjaim: ennyi volt egy év? Elröppent, és ebben nagy szerepe volt Laci írásainak. Jó volt olvasgatni, "utazni", gyönyörködni a képekben.
Élmény volt, na, és köszönöm.Én látok egy halovány esélyt, hogy egy ekkora dumás nem tud meglenni anélkül, hogy megosztaná velünk élményeit...
-
ipavlidu!
tag
Csak egy párat olvastam, de azok jók voltak.
-
ClioRS
őstag
Csatlakoznék én is a többiekhez, köszönöm az írásokat, jó volt olvasni őket, remélem azért az új dologról is lesz majd valami szösszenet olykor-olykor
-
MaciG
addikt
Gratula az összes eddig cikkhez. Bár nem olvastam végig az összeset, de a képeket végignéztem. Csodálatos tájakon jártál és még gondolom fogsz is. Én is egy hasonló nagy vas volánja mögött tekerem a kormányt ,csak én a kedves utasokat szállítom, de egyszer lehet áttérek, és kipróbálom milyen az mikor az árú nem beszél vissza.
BANZAII
-
radamsky
senior tag
Köszönöm az eddigi olvasnivalót, elég szép irományok voltak, és olyan volt hogy a végén mindig vártam a következő részt.
Majd ha ujjászületek akkor kiprobálom ezt is
Ha lehetséges és lesz időd és föleg kedved, kedvetek szivesen elolvásnák majd fél év mulva egy ujabb részt hogy mik az uj tapasztalatok
nem kötelező, de én és szerintem sok ember örülne neki
Persze ha lesz kedvetek hozzáAddig is jo közlekedést és sok sikert, Picit nagyon sajnálom, de értem a problémát.
-
jerry311
nagyúr
Ámen.
-
Gradilaci
tag
Nem lesz, ez egeszen biztos. Ez veletlen volt, de mar igy marad. Talan, majd ket-harom honap mulva lesz egy kis osszefoglalo, de addig nem all szandekomban irni. Ezer meg egy mas dolgom, tervem van, de ezt mar leirtam. Most kicsit ugy erzem, egy "teher" leesett a vallamrol, remelem nem ertetek felre. Kicsit szusszanok, aztan ha mar minden beindult, ki tudja...
-
stavross
tag
Én is szeretném megköszöni a naplót, sok kellemes percet szerzett.
Szomorúan olvastam hogy vége, de titkon remélem hogy ha ritkán is (félév, negyedév), de még olvashatunk tőled beszámolótAddig is kívánok neked jó utat és, hogy megtaláld a számításod az új helyen.
Üdv
Stavross[ Szerkesztve ]
Boldogok, akik nem várnak semmit, mert ők nem csalódnak!
-
SzalaiG
addikt
Hiányzik a pont a 23 után.
"Egy kamionos naplója 23" - a többinél van pont a befejezőnél meg nincs, tehát lesz 24. rész? -
escape
aktív tag
válasz gradilacine #24 üzenetére
Köszönöm a választ mindenki nevében.
Remélem sikerül a napló kiadása.Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
zazahoho
őstag
Csak nagybetűkkel KÖSZÖNJÜK ,élvezet volt olvasni az összes írást.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
HARDVERAPRÓD
Köszönjük a sok csodálatos naplót és sok sikert az új kihívásokhoz.Sok kellemes percet okoztál nekem az írásaiddal..
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Gradilaci
tag
Köszönöm szépen mindenkinek!
-
JossZombie
tag
válasz gradilacine #25 üzenetére
SAJNÁLOM, hogy vége,, eme remek sorozatnak, köszönjük szépen ! ! !
Sok sikert a továbbiakhoz, „szart a kerék alá, jó gurit"Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van...
-
Pukkancs
aktív tag
Kár, hogy abbahagyod, mert nagyon tetszett az egész sorozat. Kicsit olyan érzésem van ezután, mint a Keresztapa vagy a Gyűrűk ura megnézése után, éreztem, hogy hozzá foghatót nem fogok máshol látni már soha.
-
paramedic
aktív tag
Kár, hogy vége lett ennek a remek sorozatnak! Sok sikert a továbbiakhoz!
-
CsodaPOK
senior tag
Szeretném én is megköszönni mindazt a munkát, amit belefektettetek a naplóba.
Sajnálom, hogy véget ért, de megértem és tiszteletben tartom a döntésed.
Bízom benne, hogy sikerül megjelentetni könyv formában. Nem vagyok az a könyv vásárlós fajta, de ebből biztos lenne egy a polconMilliárdnyi balesetmentes km-t kívánok!
-
SzalaiG
addikt
Köszönöm. Még találkozunk. Minden jót!
-
Lenry
félisten
nagyon köszönöm az eddigi részeket, nagyon jó volt olvasni őket, főleg mert merőben újat adtak a Logoutnak, ilyen még nem volt itt, talán máshol sem. segítségével egy olyan életmódot ismerhettünk meg, amit nagyon kevés kívülálló láthat vagy egyáltalán foghat föl, hisz' kívülről a kamionos csak A-ból B-be szállít. mi már tudjuk, hogy ennél azért sokkal több.
mindig is sejtettem, hogy egyszer vége lesz a sorozatnak, hisz ez nem a Barátok közt (aminek tízezernyi epizódja sem ér föl ezzel a 22 résszel), most mégis kicsit szomorú vagyok, hogy nem lesz több.
na sebaj, sok-sok baleset és problémamentes kilométert kívánok én is Lacinak és még egyszer köszönöm neki és családjának a naplót
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Pisztillus
senior tag
Köszönjük a sok szép írást, mindig vártam, hogy mikor jön a következő adag. Moldova György: A pénz szaga c. könyve alapján már valami rémlett a kamionos életről, de ezek a beszámolók (és képek) adtak valóban képet arról a nehéz, ám de szép munkáról, amelyet végzel. További sok-sok balesetmentes kilométert, jó egészséget, erőt és kitartást kívánok az elkövetkezendő évekhez!
Pisztillus
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
gradilacine
csendes tag
Ami eddig történt a napló kiadásával kapcsolatban.
Karácsony előtt pár nappal összeraktam egy word dokumentumba a napló részeit (228 oldal), és ékezetesített példányát elküldtem egy kiadónak, hogy olvassa el, alkosson róla véleményt.
Meg is kaptam a választ, hogy január 3-a után válaszolni fognak , és megkapták a naplót.
Azóta várakozó állásponton vagyunk.Természetesen ha sikerül kiadni a könyvet, akkor mindenkit értesíteni fogunk itt a blogban.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
Sajnálom, és gratulálok. Sajnálom, hogy végetért, de remélem, hogy lesznek még hasonló írások. Gratulálok, mert rengeteg munka egy ilyen sorozatot összehozni.
Mégmégmég -
escape
aktív tag
Szomorúan olvastam ezt a részt, de teljes mértékben megértelek.
Sajnálom, hogy ilyen "hamar" véget és a napló, szívesen olvastam volna még jó sok részt, ahogy az előzőeket is nagyon vártam, pedig csak a 18. rész környékén kapcsolódtam be.Sok-sok balesetmentes kilométert kívánok, és szebb jövőt.
Szerk.: Ha a napló kapható lesz papír formában, kérlek titeket, hogy mindenképpen írjatok róla, mert szeretnék beszerezni egyet itthonra
[ Szerkesztve ]
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
Grafiqs
őstag
Szeretném megköszönni azt sok kellemes percet, mit percet órát, amit a napló olvasása okozott. Komoly munka fekszik benne, és nagyon jól megírt történetek. Minden elismerésem.
Amennyiben a nyomtatott megjelenésen gondolkodsz, fordulj hozzám bizalommal! Szívesen segítek, amiben csak tudok...
G
gamek!ller: Pontosítok eddig bő 30 céggé szedték szét a nagy Wabit.
[ Szerkesztve ]
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
senior tag
válasz gamek!ller #17 üzenetére
Köszönöm az infót, akkor ezt félre értettem: Most megint nagy változás előtt állok, tulajdonképpen céget váltok, bár a színek maradnak. Uj autó, új kihívások jönnek.
Na majd kiderül idővel (remélem), hogy mi is történik valójában.
-
.bableWes
őstag
még több millio balesetmentem közlekedést kivánok! személy szerint köszönöm szépen a naplot. élvezet volt olvasni és nézegetni a gépeket. arra a 20-30 perce amig átnyálaztam kamionosnak éreztem magam.
minden jot kívánok neked Laci!töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
senior tag
Sajnálom hogy vége (biztos ez? ), de remélem valamikor/valamilyen formában lesz folytatása. Köszönöm az eddigieket is, szerintem stílusteremtő volt. Ezt a fajta "láttató" írásmódot tanítani kellene! A hivatásból írással foglalkozók nagyon nagy része, még csak meg sem közelíti ezt a szintű tudást/készséget. Az írásaidat mindig nagyon jó volt ovasni. Akármikor leültem a gép elé, folyton azt lestem, hogy mikor lesz már új rész. Sokszor a naplóhoz kötődő hozzászólásokból is sok minden kiderült, kiegészítve a részeket.
Láttam a hozzászólások között, hogy többek ennek hatására kezdtek bele ebbe a karrierbe, (vagy csak hirtelen fellángolásként felvágtak vele) és bevallom sokszor engem is magával ragadott az életmód "szabadsága". (Nem vagyok egy irodista beállítottságú...) De egy pillanatig nem állítom, hogy tudnám csinálni. Talán nem is a vezetéstechnika okozna gondot, hisz az tanulható/gyakorolható. Még a magány sem zavaró számomra, most is egyedül dolgozom. Viszont számomra sokkal fontosabb, hogy lássam felnőni/fejlődni a gyerekemet. Talán, ha 10 éve kaptam volna ilyen szellemi löketet, akkor másképp alakult volna a dolog. Most viszont már bele nem vágnék semmi pénzért sem. Épp ezért tisztelendő az a kitartás, amivel ezt mégis csinálod.
Azért ha már kialakult minden az új cégnél, akkor leírhatnád az ottani tapasztalataidat is és hogy mi vezetett erre a hirtelen váltásra. Vagy csak én voltam figyelmetlen, engem ért meglepetésként és voltak ennek előjelei? Nekem legalábbis többnyire elégedettnek tűntél az írásaid során a jelenlegi helyeddel.
Még egyszer köszönök mindent és sok sikert a továbbiakra.
Köszönettel: HummeRC
-
Kickass
őstag
Kar erte, jo volt olvasni, minden respect Lacinak es a csaladnak!
-
shadeofme
tag
Köszi szépen a sok izgalmas írást és további jó utat!
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
gamek!ller
őstag
És mivel akinek köze volt a naplóhoz itthon megköszönte így én sem maradhatok ki: Köszönöm azt a figyelmet amit ránk fordítottatok a napló fennállása során. Senki ne féljen mert szerintem nem fogtok sokáig hír nélkül maradni. Van is erre egy ötletem de mivel telefonról vagyok ezt most nem tudom megvalósítani. Ha hazaérek megbeszélem anyuval.
-
Tutu7030
veterán
Élmény volt olvasni minden egyes részt.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
hesszan
aktív tag
grat, jó volt, köszi.
Remélem azért párhavonta hallunk felőled Miattad jártam a logoutra.Sungdurung
-
kovy79
őstag
Én is köszönöm a sorozatot. Végigolvastam minden részt és hihetetlenül élveztem!
Csatlakoznék Lars kollégához, nagyon remélem, ha csak pár havonta is, de látunk még bejegyzést Tőled. Annyira megszoktuk már az információmorzsákat a családról, a munkáról, a hétköznapi életről, hogy kegyetlenség egyik napról a másikra mindezt teljesen megvonni tőlünk.
További sok sikert az életben és jó utat![ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
gabe_
őstag
Köszönjük a remek sorozatot, tényleg nagy élmény volt olvasni és továbbra is balesetmentes közlekedést neked Európa útjain!
Azért néha egy-egy érdekesebb eseményről ha történik, írhatnál...
Respect!Sovány szakácsban sose bízz!
-
JanFe
aktív tag
Koszonom a naplo sorozatot. Elmeny volt olvasni. Minden jot, sok sikert az uj cegnel
"There is nothing permanent except change"
-
Ugyan közel sem olvastam el az összes írást, de az a néhány, amit végiglapoztam, nagyon tetszett. Sajnálom, hogy vége, köszönjük szépen! 22 teljes útinaplót összehozni nem lehetett könnyű feladat.
-
őstag
válasz gradilacine #5 üzenetére
Szomorú vagyok, de megértem a döntést. Remélem hogy a cégváltás összejön. Minden jót kívánok nektek az életben, és azért ha néha néha kikívánkozik valami Laci bácsiból, egész nyugodtan vágja hozzánk egy naplóbejegyzésben
Mégegyszer minden tiszteletem a családnak -
gradilacine
csendes tag
Mindenkinek köszönjük az elismerést, a kritikákat, hálásak vagyunk nektek, hogy elolvastátok, és leírtátok a véleményeteket!
Sok barátot, ismerőst szereztünk és ha bármi kérdés van, azt bármelyik elérhetőségeink egyikén nyugodtan tegyétek fel .
Szívesen válaszolunk nektek.
Üdv:Ildikó
-
aktív tag
Szia/Sziasztok!
Köszönöm a naplót, nagyon élveztem minden karakterét! Minden jót kívánok neked/nektek az életben!
Üdv,
xTc -
veterán
Vissza! Vissza! [tapsvihar] -
rudi
nagyúr
Köszönjük
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Szekszi Srác
csendes tag
Köszönjük, Laci!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest