Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vakegérke

félisten

válasz gradilacine #157 üzenetére

Figyu, dumáld már rá az uracskádat, hogy ne csak fotózzon, hanem folytassa a sorozatot, jó?

Ha meglátok egy Wabis kamiont a dolgozóm udvarán, lesem, hogy ki ül benne. Ha meglátnám Lacit, biztos lejattolnánk, és szerintem még egy ölelés is beleférne. Természetesen megkérném, hogy adja át üdvözletemet családocskájának, kitüntetettképpen (meg ne sértődj,) Krisztiánnak.

Szerintem nem fújt ki a sorozat. Csúcson kell abbahagyni, meg ilyenek? De ki mondja meg, hogy hol a csúcs?

Mondok mást.
    Erre a "csúcson abbahagyni" dologra azok hivatkoznak, akiket az érdekel, hogy mások mit gondolnak róluk.
    Élvezi Laci a dumálást? Szerintem nagyon is. Akkor van valami akadálya, hogy saját örömére nyomassa élményeit bele az orcánkba?
    Nincs.

Szépen kérlek, beszéld már rá, hogy ossza meg velünk továbbra is hétköznapjait, a sebtében tákolt kajákat, a túl drága tankolásokat, ernyedt fáradtságait, mindent.
    Engedje szabadjára azt, ami benne van, és mondja, csak mondja saját, és a mi örömünkre.
    Szeretné, akarja mondani? Szerintem igen. Hát akkor?

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Új hozzászólás Aktív témák