Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- ASUS routerek
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz gradilacine #157 üzenetére
Figyu, dumáld már rá az uracskádat, hogy ne csak fotózzon, hanem folytassa a sorozatot, jó?
Ha meglátok egy Wabis kamiont a dolgozóm udvarán, lesem, hogy ki ül benne. Ha meglátnám Lacit, biztos lejattolnánk, és szerintem még egy ölelés is beleférne. Természetesen megkérném, hogy adja át üdvözletemet családocskájának, kitüntetettképpen (meg ne sértődj,) Krisztiánnak.
Szerintem nem fújt ki a sorozat. Csúcson kell abbahagyni, meg ilyenek? De ki mondja meg, hogy hol a csúcs?
Mondok mást.
Erre a "csúcson abbahagyni" dologra azok hivatkoznak, akiket az érdekel, hogy mások mit gondolnak róluk.
Élvezi Laci a dumálást? Szerintem nagyon is. Akkor van valami akadálya, hogy saját örömére nyomassa élményeit bele az orcánkba?
Nincs.Szépen kérlek, beszéld már rá, hogy ossza meg velünk továbbra is hétköznapjait, a sebtében tákolt kajákat, a túl drága tankolásokat, ernyedt fáradtságait, mindent.
Engedje szabadjára azt, ami benne van, és mondja, csak mondja saját, és a mi örömünkre.
Szeretné, akarja mondani? Szerintem igen. Hát akkor?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- ASUS routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest