- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Jelszókezelők
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WD My Cloud NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Direct One (műholdas és online TV)
- A francia akkumulátorgyártó szerint későn jött az EU-s segítség
- Arch Linux
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
Philips HX6064 fejek passzolnak hozza
https://www.aliexpress.com/item/4000756305506.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.41a24c4dWS9ieOde ez nem valami ismert amit linkeltél kevesen rendeltek eddig
-
Breki
veterán
Végre egy korrekt hozzászólás.
Nekem is Xiaomim van, de ezen elgondolkoztam.
Én az NFC-t még nem érzem annyira fontosnak magyar piacon, de tudom, hogy sokaknak prioritás.
Amoled képernyő, jelzőledsorok ilyen designosabb megvalósítása hívásnál, és a camera2api tetszik illetve amit szeretnék.
Az biztos, hogy a Xiaomim az első vonal ez még a második legalábbis jelenleg
pulutodurumo nem szoktam megsértődni, de neked nem volt véleményed csak unatkoztál és bejöttél lefikázni vakamit nem először. De zárnám.
-
-
-
Minstrel
senior tag
Ezt még nem tudom, egyelőre csak simán kapcsolgatom a gyári állapotában. Amúgy nem freeware, hanem firmware. [Tasmota firmware]
-
dugesz77
őstag
A kis halálfej az nem annyira mérvadó. A két átütési teszten a 2830 és 4242 Voltnál is átment a teszten tehát elég nagy volt a légrés hogy ne üssön át, bár szerinte az 5mm kicsit kevés ezért kapta meg (köztünk szólva a 5 KV átütési teszt amúgy is elég extrém mérés ). Ennél sokkal többet számít,hogy nagyon egyenletes , zavaroktól mentes az 5V-ja és a két porton egyszerre akár 5,6A is le tud adni. Nem sípol és nem melegszik nagyon. Rég óta használom én is 0-24-ben be van dugva , megbízom benne.
-
Breki
veterán
Fontosabb EU raktárak a GearBesten, amelyekből Magyarországra is szállítanak:
G-W-3 (később CN-027) új neve: Fast-27 (Egyesült Királyság)
G-W-4 (később CN-008) új neve: Fast-08 (Lengyelország)
G-W-5 (később CN-023) új neve: Fast-23 (Csehország)
G-W-6 (később CN-030) új neve: Fast-30 (Franciaország)
G-W-16 (később CN-029) új neve: Fast-29 (Spanyolország)Tehát nem vámolják, viszont ha jól tudom nem biztos, hogy szállítanak Magyarországra robotporszívót abból a raktárból
-
dugesz77
őstag
Persze bármelyik megfelelő. A rossmann-ost is próbáltuk az is jó. Kínai üzletekben szokott lenni 250 Ft-ért Safeguard annak is jó a flakonja. Az saját kevert szappanhoz az az alap folyékony szappan/tusfürdő vált be amelyik víztiszta ,mert azok jól keverednek vízzel ( színezék az nem számít) a sűrűbb krémes alapanyagú kiválik egy idő után a vízből és leülepedik külön az aljára, nem jó..
-
Degeczi
nagyúr
Igen, ez az.
Alapszintű, egyszerű, hülye kezelésű szoftverrel - de amit vállal, azt teljesíti, működik stabilan és fillérekért vehetsz hozzá további érzékelőket (akár más márkájút is, ezek ugyanolyan kommunikációt használnak)
Egy Domino kártya egy ezresért egy évre megoldja az alkalmi rácdsörgést, de Androidos appal is használható, ha van wifije. -
ztibor
senior tag
"A vámhatóság által kiszabott, illetve visszautalandó, jogcímenként kis összegű, tíz eurónál vagy az 51. § (1) bekezdése szerinti árfolyamon átszámított forintösszegnél kevesebb egyéb terhek összegét - kivéve a jövedéki termék után kiszabott egyéb terheket - nem kell megfizetni, illetve visszafizetni. Az így meg nem fizetett összeget a vámigazgatási eljárás lezárásával egyidejűleg törölni kell, a vissza nem térítendő összeget pedig bevételként köteles elszámolni a vámhatóság. Nem kell megfizetni, illetve visszafizetni azt a tíz euró alatti, egyéb teher különbözetet, valamint visszafizetni azt a tíz euró alatti vámtúlfizetést, amely az egy határozatban egy vagy több jogcímen kiszabott és megfizetett összeg különbségéből keletkezett. Az így keletkezett tartozást a vámhatóság utólag törli, a túlfizetést pedig köteles bevételként adónemenként belső bizonylattal előírni és elszámolni."
Összefoglaló második bekezdés.
-
Azért morcosak itt többen, mert tényleg hetente felmerül ez a kérdés, de senki se használja a keresőt, senki se olvas vissza, hanem újra és újra megkérdik ugyanazt a dolgot
Maga a megbízási nyomtatvány is be volt szkennelve többször, az is le volt már írva, hogy hova mit kell írni.
Elfogadjuk, hogy te nem vagy hajlandó keresni, visszaolvasni, de akkor te is fogadd el, hogy sokan nem hajlandók ugyanarra a kérdésre sokadszor is válaszolni
-
Degeczi
nagyúr
Ha durciskodsz, kiabálsz attól semmivel nem kerülsz előrébb - de legalább a kutyának se lesz kedve segíteni.
(egyébként az összefoglalóban is ott van a jogszabályrészlet amire hivatkozni lehet. Elvi lehetőség lenne a 3.5e beszedésére, de a gyakorlatban azt is el szokták engedni, nyugi) -
-
Beni2360
félisten
Képernyő mentés a vásárlásról, banki kivonat és papypap mentése és nem tömörítve az anyagot hanem egyenként csatolni vagy szkenneled vagy lefényképezed. És kérni a 10 € szabály figyelembe vételét. Én Zippeltem és nem tudták kinyitni még erre sincs engedélyük az alkalmazottaknak gépen.
-
-
dugesz77
őstag
Persze. Nálunk is az egész házban termosztátos csapok mindenhol, gondolván mindenki beállítja a számára megfelelőt.. Nehogy azt hidd. Sok lakásban jártam és mindenkinél fullra feltekerve ablak szellőztetőre
Nálam teljesen letekert radiátorokkal 24 fok körül van, fűtenek a szomszédok plusz az átmenőcső. Csak szar, érzés ,hogy a lekapcsolt radiátorokért ugyanannyit fizetek mint a szomszédok.. -
petipetya
nagyúr
Van rajta tekerő, ám elzárva is ugyanannyit fizetek a fűtésért télen, így ez nem számít. Egy családi házban szigorúan fogyasztás alapú mérés mellett persze másként állnék hozzá. A delfinek műanyagszennyezés okozta halálát még bevállalom, de a sarki jégsapkák olvasását azért ne kenjétek rám
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest