Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Programozás topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Windows 11
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
choco01 #63960 üzenetére
Szerintem tuti cat5e, legalábbis ha 8 ér van benne akkor az tuti cat5e csak a vékonysága miatt lehet nem lesz olyan izmos. Nézz szét itt a hardveraprón. Akadnak olcsón biztosan normális kábelek.
[link]
Na például itt 30 méter lenne 1500ft, az azért elég baráti. Ha van multimétered azzal is tudod a kábelt tesztelni, illetve, ha látszik, hogy mindegyik ér szépen teljesen be lett tolva ütközésik akkor 99%, hogy a kábel is jó.Itt van teszter 1000ft alatt ha mégis szeretnél. [link]
Krimpelő 1500ft körül, [link]
10db fej meg fillérekért. [link]
De egyébként meg az első hardveraprós link amit küdltem, ott még csatlakozót meg törésgátlót még tuid is rakni rá, gondolom baráti áron. Így szerintem a legolcsóbban ki lehetne hozni. Persze megértem, én is olyan, vagyok hogy szeretem magam készíteni, és azért is megveszem az szerszámot még ha nem is kell sokmindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest