- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Azért eröltetik, mert egységes felületet akartak az RT-vel meg a Windows Phone rendszerrel.
Azért jött asztalira ez a féle verzió, az appokkal együtt.
Igen, furcsa volt, mert olyan érzése lenne az embernek, mintha 2 rendszert használna egy időben. Engem is zavart és idegesített a végére, hogy hol asztalon dolgoztam, hol az appokkal, ami az egész képernyőt elfoglalta ha normálisan használni akartam.
Ezért is tértem vissza 7-re. Jó, volt más oka is, de az most mindegy.
Szóval jöhet update 23 is erre a rendszerre, de remélem ami jó lesz az a 9-es verzió lesz. Vagy takarítsák ki a start screent teljesen, vagy az asztalt kukázzák ki.
Bár amilyen a windows intéző, nem hiszem hogy az asztal menni fog. Ha csak nem metro stílusban valami használhatót nem alkotnak."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest