-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
Ez degáz. Huhh. De amúgy honnan szeded ezeket?
"amd es vidi kártyával kicsit máss a mükődése
nivideát ra tervezték" - Ja, ez így működik?"nincs magyar bios bemutato" - Pont az ilyen retardáltak miatt nincs magyar nyelvű uefi bemutató.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
törölt tag
válasz shteer #30996 üzenetére
Elcsúszott a matekod tesókám az a baj
A 30-as 70 a 70-es 20, de ha két raklap 30-ast vesző, 60-ért megkapod a 20-ast is...
-
Gyuri27
félisten
Helyi: redmi note 3 3/32. Töltö, doboz nyema. Egy csomó egyéb hibája van (pl kijelző). Az ár 20k.
Szerintetek monopoli pénzbe érti?Amd - Radeon - Ryzen
-
Chaser
legenda
most láttam, samsung s8 65k cégtől ( :
már kivette a szöveget_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
shteer
titán
tudja valamelyikőtök, hogy általam letiltott privi esetén mit mutat a fórum a letiltott személynek?
szerintem jónak tűnik..
-
válasz shteer #31011 üzenetére
Passz, de ha gondolod, irjunk egymasnak egy-egy asd-t, aztan nyomj ra a tiltasra, en meg megirom, hogy mit ir ki/ki ir-e egyaltalan valamit.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz shteer #31013 üzenetére
Semmi kulonos, elvileg siman elkuldte, mondjuk ez meg siman lehet sync problema.
Kivarom az 5 percet (privat osszefuzes hatarertek), es megprobalom ujra.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz shteer #31013 üzenetére
Ment uj, az en oldalamrol semmilyen differencia nincs, nem lehet tudni, hogy tiltva vagyok.
szerk:
Mailen kivul megkapod, tehat magat az uzenetet meg tudod nezni/elolvasni, csak nem jelenik meg a piros "1" a privatok mellett?szerk#2:
Na varj, zavar van az eroben. Latszania kene, ha valaki elolvas egy privat uzenetemet?[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz Gyuri27 #31019 üzenetére
átirányítom hozzád, küzdj vele te
más: honnan szalajtották ezt az AFOX gyártót?
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
patomi
őstag
Csalósban .. Nem "lópót" G3 ááááá nem..
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Killer01
őstag
Pavlicsek vett Asrock-ot is, nemcsak Asus-t: [link] 4-dik hozzászólás
-
Killer01
őstag
Minden szava arany: "nagy hő nél / 110 fok / le pereg a lakk réteg a hűtő bordák rol" Kiégtem
-
olle
senior tag
válasz seniman #31034 üzenetére
Segítek:
üzenem a fejlesztők nek win 10 et elkurtátok 9966 joo volt onnann kéne elindulni mai frissitések játékra alkalmatlanná teszik a gépet
15042 46 ujj játékok oké de a gta5 horza6 stb régire nem jo
belép a játék ba elinditsa 2 perc és hiba jelzés vagy valamilyen ürüggyel ki lép a játék bolEzt így a saját falán bele a nagyvilágba.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
Trailblazer
veterán
Nagy mágus ez a Pavlicsek. Új cuccot is átpasztáz, aztán kiss goodbye a garinak?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
seniman
veterán
válasz Trailblazer #31037 üzenetére
Ilyen szintű pasztázást szerintem már szórópisztollyal csinál.
(#31038) Speed(R)
Ha ide akarna regisztrálni,remélem tesztek róla,hogy épp bugos legyen a regisztrációs felület.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
seniman
veterán
Ajkai baromarcú 32ezerért árulja a hd6870-et az aprón .Ezek között élek,csoda hogy még nem lettem debil.
Megkértem csináljon képet a CF másik tagjáról is.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Killer01
őstag
válasz Trailblazer #31037 üzenetére
Az időrend alapján az Asrock volt először (5 hónapja) aztán jött a TaaT által linkelt Asus (1 hónapja).... Mondjuk szegény Asrock deszka a High-End technika csúcsa lehetett, hogy 4 hónapot kibírt Pavlicseknél
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Láncfűrész topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nyomtató topik
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Windows 11
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest