-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
-
-
kornel76
aktív tag
válasz #56573440 #18743 üzenetére
Nem kelt el ... feltette újra itt , de segítettem neki és belinkeltem az archivált apróját.
(#18749) TaaT jelentettem is, mert warez is van a hirdetésben
[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
föccer
nagyúr
válasz #56573440 #18757 üzenetére
Meg fogják venni. Gondolták a srácok, hogy lassan ideje lenni profitálni is a csatornából, kicsit nagyobb léptékben, mint amit a google fizet.
üdv, föccer
(#18759): no, a leírást nem néztem.
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Alg
veterán
-
KubanitoS
veterán
válasz #56573440 #21427 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy nem tudom sajnálni a kedves vásárlót. Beszopta, ez tény, nem is vitatom.
Azonban ha képes volt 160 ezer forintot átutalni egy használt termékre látatlanba, ráadásul amely újonnan is minimálisan kerül többe (arról nem is beszélve, hogy kb egy tízessel kevesebbért szintén megkaphatta volna más gyártótól ezt a kártyát újonnan boltból) akkor bizony ott komoly problémák vannak fejben.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
-
Ispy
veterán
válasz #56573440 #28892 üzenetére
Most is van olyan funkció ha-n, hogy a privát üzenetben meglátja az utalás szót, akkor megjelenik az üzenetben egy hosszú szöveg, hogy ne utalj előre.
Tudom, mert nekem is mindig előre utalnak
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
törölt tag
válasz #56573440 #29720 üzenetére
Kibaszott ocsmányak ezek a durrantott gumis, kembörös mittudoménmi izék. A szippantós Kamaz hátsó kerekei állnak így mikor üres a szarostartály.
Remélem repedfazék hang, antilag durrogás és turbó prüszkölés is jár hozzá.Nincs rajta szpojler, nem is értem ez még hogy létezhet így....
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz #56573440 #31437 üzenetére
Érdekes, mert azokat is ugyanaz a cég szervizeli mint pl Huaweit és Alcatelt. Huaweivel elképesztően pozitív tapasztalatom van többször is, de az ugyanott kezelt Alcatel meg egy vicc, egy hónap után fordult vissza a vízálló telefon, mert dzsuvás maradt belül.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
seniman
veterán
-
MK VII
veterán
válasz #56573440 #32807 üzenetére
Tudod miért nem ezt látod? Mert sok olyan ember van mint én... Aki, ha tehetné sem csinálná, mert rohadtul nem érdekeli és kisebb gondja is nagyobb annál, hogy megértse ezt az egész dolgot.... Ettől még jó kis zsebpénz van benne, már egy nem félmillás konfiggal is..
[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
válasz #56573440 #34904 üzenetére
Drágább is, mint anno a bolti ára volt!
Elküldtem neki az árazós topicban található összes hsz-t, amiben az általa árult fémdarab árát is belőtték. Így is 5 éve folyamatosan tartja az árát...
Mondjuk szíve joga hirdetgetni./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Weareus
addikt
válasz #56573440 #35012 üzenetére
Ennél sokkal durvább volt, amikor koleszban egy hallgató ismerősömet haverjai beregelték egy meleg portálra és jöttek a telefonok.
Szerencsére poénra vette, sz@rrá röhögtük magunkat.[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz #56573440 #39192 üzenetére
nekem ennyi volt negy feltengely csere az egyebkent nagyon szep allapotu volvomon... es majdnem ennyi volt ra a garnitura nyarigumi. es akkor C30rol es nem XC90rol beszelunk, igaz markaszervizben.
csak hogy legyen perspektiva, hogy mennyire filleresek a tetelek premium viszonylatban amit leir
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Facebook és Messenger
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest