- Henna Virkkunen szerint minden tech cégnek tisztelnie kell az EU-s törvényeket
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Synology NAS
-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
koby11h #120334 üzenetére
Amíg az én házamban laksz, amíg az én kenyeremet eszed...
Klasszikus gyerekelbaszós mondatokFrescho: pontosan. Én úgy vagyok vele hogy ha egyetem mellett lesz jövedelme, (és nem szórja el drogokra) az az övé. Addig támogatom én is. (Nyilván utána is.
Ahol elhangzik egy olyan vízválasztó beszélgetés 20évesen, hogy mész vagy maradsz, de akkor fizetsz,
és a gyerek nem érzi magától, (tehá nem egy folyamat részeként alakult az önállósodás vagy otthonlét), akkpr baj van.
Amúgy meg hiába fizet be a rezsibe, úgyis megtámogatjuk, ha önállósodni akar. Szóval feleslegesen venném el tőle. (Max. nevelési céllal, hogy ne szórja el, félreteszem neki)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Overwatch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest