- Milyen routert?
- Henna Virkkunen szerint minden tech cégnek tisztelnie kell az EU-s törvényeket
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Synology NAS
-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morcosharcos
őstag
válasz
envagyok #120222 üzenetére
"Amíg egy új autó beárazásának az az alapja, hogy a másik gyártó mennyiért kínálja, ne sírjanak" El is illant a Renault-féle Dákók iránt érzett össznépi rokonszenv, amikor felzárkóztak árban a többihez....... mondjuk azt hozzátenném, hogy pályakezdőként nekem is volt pl. first gen Sandero-m, nem sokat raktam bele, csak Pest-Miskolc távlatban vagy 30ezret (még Budára se mentem át soha vele akkoriban
) és sose költöttem rá olajcserén meg 1 szett fékbetéten kívül semmit, szal megbízhatóságban sztem hozta azért az elvárhatót.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- OLED TV topic
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Drón topik
- Megmentené a GPU-s PhysX-et a ZLUDA
- Whisky topik
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Update 04.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest