Új hozzászólás Aktív témák
-
dystopia
tag
Viszont még mindig az az érzésem, hogy nehezen tudom meggondolni magam ebben a kérdésben, úgyhogy lediktálom amit gondolok, aztán hagyom az egészet. Nekem még mindig van egy olyan érzésem, hogy valamelyest, icipicit, bolhafingnyit a szolgáltató felelős a szolgáltatott tartalomért, legyen az ftp site, website, vagy éppen pont videomegosztó, hívják Kiss Kft-nek Csajádröcsögéről, vagy Google-nek. Nem tud pontosan körvonalazódni az sem, hogy az olasz ítélet miért teremtene precedest. A Google maga ismerte el felelősségét a mások által publikált de általa szolgáltatott tartalommal szemben és teremtett precedenst, mióta keresője Kínában más találatokat szolgáltat, mint máshol. Pedig a leindexelt weblapok tartalmáért tényleg nehéz lenne őket hibáztatni ugye.
Ennyi, köszönöm Juli, hazamehet.
Lüke, én vagyok az APUd!
-
dystopia
tag
válasz julius666 #48 üzenetére
Köszi szépen, ezt tényleg nem tudtam, videomegosztót nem használok, sőt a pozstjaimat is a titkárnőm írja. Sajnos ezeket a dolgokat nem tanítják az egyetemen, meg mióta végeztem, már elfelejtettem volna rég amúgy is. De azért diktálok a fórumokra, mert sok okos dolgot hall itt az ember.
Lüke, én vagyok az APUd!
-
dystopia
tag
Hát igen. Ahány ország, annyi szabály lehet, és elsőre kicsit vad azt elvárni, hogy egy szolgáltató minden országban csak olyan tartalmat szolgáltasson, ami ott engedélyezett. Bár annyira nem vad, lásd Kina és a Google esete.
Viszont arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy ez valamennyire következménye annak a felfogásnak, hogy az USA jogrendszer magasról tesz az "idegenekre", teszem azt nektek ott semmi jogotok sincs.
Éppen ezért borítékolható, hogy a Google egy "bocsi"-t sem fog felböfögni a dolog hallatán, legfeljebb Róma helyett Párizsba mennek csapatépíteni.
Lüke, én vagyok az APUd!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játszós PC , i5 10500 , RX 5600 XT , 16GB DDR4 , 256B NVME , 500GB HDD
- ASUS DVD meghajtó DRW-2014L1
- Lenovo ThinkPad T460, I5-6300U, 8GB RAM, 512, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Apple Macbook Pro 16" 2019 i9-9880HK !!! 16G /1TB SSD Radeon RX5500M/8G , Garancia, üzletből
- Lenovo ThinkPad T460, I5-6300U, 8GB RAM, 512, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest