- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Disney+
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Proxmox VE
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz macilaci78 #94 üzenetére
Bringával már voltam és nem zavartak el. Gondoltam, akkor talán a motor is jáccik.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Motorral is ér jönni? Azt is lehet fikázni.
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz macilaci78 #90 üzenetére
tudom voltam már ,az hittem most lesz...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kelly416
veterán
válasz macilaci78 #89 üzenetére
Anyáméknál a németjuhász fiatal korában összeveszett a szőlőn egy darázzsal, azt egész életében tiszteletben tartotta. Sem fürtről sem földről, csak kézből. De kézből több kilót is akár.
Brutkó lehetett az a kutya. A pók egy dolog, de a darazsak… -
kk831228
addikt
Üdv, mikor is lenne kb ?
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Somatom
veterán
Jó, de én használom is és nem mindegy, hogy mennyi idő alatt és mennyi üzemanyagból érek ki Németországba.
Ami meg a kupét illeti, egy kétajtós legyen kicsi, kecses, könnyed. Mint, mondjuk egy 72 -es Buick Riviera. Ó, az a popsi, azzal a hátsó ablakkal![ Szerkesztve ]
-
-
kelly416
veterán
Nem biztos. Hét végén voltunk Lajosmizsén Cadillac ranch-en. A szürke mellé úgy állt be egy másik hasonlóan rövid darab, hogy halszállkában állnak, és a rossz oldalról közelített. Kb. 120 fokot fordult be a helyére, és ha nem lett volna baromi precíz a koma, egy ívből megcsinálja. De nem bírta ki, korrigált rajta még kb. 5cm-t, ezért tolatott picit és újra előre ment. Mindezt hasonló sorközökkel, mint a 2022-es talin. Ha tartották ezt a tendenciát, a Navigator simán befordul Neked bármelyik parkolóba. Igaz, hogy eleje hátulja kilóg és ajtót sem tudsz nyitni ha szabályosan melléd parkolnak, de ez azért van mert itthon alul vannak méretezve nagyon a parkolók. Főleg az ilyen Tesco, Lidl, Aldi és hasonló helyeken. A Lodgy is majdnem kilóg, túl széles, pedig nem egy Navigator.
-
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
Örök agglegény barátom is ilyennel szaladgál, csak második generációssal. Vannak, akiket ez vonz, mert valamilyen módon ki tudják használni a helykínálatot.
Én sokáig a kis városi cirkálókkal voltam el (1.3 Fiesta mk1, 1.6D Fiesta mk2, a már említett Clio, Proton Persona 315) aztán jöttek a nagyobbak (kombi 626 2.0 ditd, kombi Focus 2gen 2.0tdci, A Zafira 2.0td, Lodgy 1.33tce) a család miatt, és amikor rájöttem, hogy a Lodgy mindenre jó, akkor jött hobbinak a CV. -
Somatom
veterán
Basszus... Tényleg hibásan lehetek összerakva. Sosem voltam nős, gyerekem sincs és teljesen önszántamból vettem az Espace -t.
Mondjuk, Rob véleménye némileg megnyugtató, hogy annyira nem vagyok hibbant.[ Szerkesztve ]
-
-
kelly416
veterán
De mit? Nem akarok én Nektek autót eladni. Ha nagycsaládosok lennétek min. 3 gyerekkel, akkor talán másképp gondolná. Én sem vettem volna soha a magam feje után, ameddig nem lett 3 gyerek akikkel még csomagot is vinni kell.
Faterék ezt annak idején egy 207D-vel oldották meg, bár akkoriban ki is használták. Aztán, hogy azért használták ki mert volt, vagy azért vették, mert előre tudták, hogy ki fogják használni?! -
Somatom
veterán
Nyugdíjas. Ahha... Mit kell ezen beszélni? Beül az anyósra, aztán úgyis minden látható lesz az arcán, amikor kiszáll.
Egyébként Ulm » Bp. hét órán belül.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
-
-
-
Somatom
veterán
Mindenes. Utazó autó, detox,
panolárma mobil,
konferencia autó,
autómentő, stb.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Somatom
veterán
válasz Luck Dragon #62 üzenetére
Ha ebben vmi poén volt, akkor sorry, túl alacsony voltam hozzá, elrepült felettem.
-
-
Somatom
veterán
válasz Luck Dragon #60 üzenetére
A süti nem az én műfajom. Fincsi sajtot szoktam vinni. Sajnos, mostanság nem nagyon kapok francia címeket, de majd megpróbálok ebben az etapban átkummantani francia bótba és jól betárazni sajtból.
-
-
-
-
Szia!
Siófok Csanád utca 8. A gépées kordinátákat somatom már megadta. Belépő soha nem volt -vagy talán mégis - autóval kell jönni hogy legyen mit kibeszélni
Étellel szoktunk készülni aminek van előzetes regisztrációja és a kezdet előtt egy transfer kötelezettsége az anyagárnak.A program kötetlen, jellemzően műszaki kibeszélés, kisebb szerelgetés, egymás kocsijának fikázása majd egy körre kuncsorgása És most itt értsd jól - nem márkafüggő a dolog hanem őszintén és lazán be szoktuk ismerni ha sz@rba léptünk, cserében jönnek ötletek infók megoldásra és ha létezik alternatíva is. Reggel 11 körül szokott a nap kezdődni és este amíg bírja a nép egymás arczát - az eddigi tizen év tapasztalata hogy 19-20 óráig van mit szidni
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
KerteszB
aktív tag
Sziasztok!
Most találtam meg ezt a topicot, az autós tali 2023-ba is felettem ugyanezt a kérdést (azt találtam meg előbb), de itt lehet előbb kapok rá választ
Ez most mi is lenne pontosan és hogyan nézne ki, mert most találtam ide és láttam meg ezt a szervezkedést. Merrefelé lesz? A mikor, azt látom, hogy most alakul ki. Belépő lesz vagy nem? Regisztrálni kell rá? Hogy nézne ki a program?
A válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Tavaszi szél Slimet áraszt