- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- eBay
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
Hali.
Egy kis segítség kellene.
Ráálltunk nagyon a játékra, de az ellenfél (a gép) mindig megszívat. Az ördögös várral lévő játékos a csatamezőn mindig behívja azt a varázslatot, hogy az összes egysége pajzsot kap és kb. nem sebzek rá semennyit sem.
Egyrészt azt sem tudom, hogy ő, hogy tud olyan varázslatot kihívni, ami minden egységre érvényes lesz!? Másrészt pedig mit tudok így ez ellen kezdeni??"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
kraftxld
félisten
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
errorcode06
őstag
Köszönöm a választ!
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Xaels
félisten
válasz errorcode06 #77 üzenetére
Nexus 5-ön. Az Xperia már nincs meg csak elfelejtettem átírni
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Viktor77
titán
válasz errorcode06 #77 üzenetére
Én az F6-on nyomom. A sebességgel sehol nincs gond, néha kilép, de minden kör végén van autosave, nem veszik el semmi.
Nagy tömegben néha nehéz látni merre hány méter, de amúgy játszható még 4.5-ön is.
Bár tudtam mire számítsak, az Exagearrel is pont ekkora volt a játék, igaz, ott volt zoom.Mondjuk, az enyhén köcsögség, hogy Playen nekem nem elérhető. Hadd döntsem már el én, hogy nekem megéri-e így, kicsiben az árát.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Xaels
félisten
Egész tűrhető az irányítás bár a kétujjas térképmozgatást szokni kell, meg igazán megoldhatták volna a zoomolást.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Viktor77
titán
válasz errorcode06 #73 üzenetére
Nem hülyék, vinni fogják mint a cukrot. Androidon nincs több ilyen játék.
Emulátorokkal van, de az nem ugyanaz.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Xaels
félisten
válasz errorcode06 #73 üzenetére
Meg vannak lőve... Jó játék meg minden, de ennyiért minimum egy komplett verzió kellett volna. Gondolom a többi meg DLC lesz. Annyira nem másztam bele, de crossplazform is lehetett volna már akkor, vagy ha megveszed akkor az összes platformra megkaphatnád ennyiért.
-
Xaels
félisten
[link] megjelent. 10$ ~3200Huf :/
-
castiels
addikt
Rendben ès csak 4.4 es androidra vagy 4.2 re is?
-
castiels
addikt
Ha valaki olvassa mèg ezt, androidos telefonon játszható lesz mondjuk egy 5,2 es G2-őn?
-
wolfman
veterán
Ezzel még talán párom is játszani fog!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
zsirfecske
addikt
köll!
-
elistvan
őstag
Picit rókabőrnek érzem, zéró plusz kontent nélkül. A hd aknakereső mikor jön?
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Xaels
félisten
Mondjuk kíváncsi vagyok a DotEmu mit csinál vele. Nekem nincs pozitív tapasztalatom a Supportjuk terén.
-
Steve1207
veterán
-
törölt tag
Dikk, ezzel még én is játszottam. Utolsó ilyen felülnézetes kicsi egérrel pakolászós játékom volt. miaz na? stratégiai ?
-
Chp
őstag
Rég örültem így hírnek!
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
3D modellt csináltak, lerenderelték, aztán még ráfirkáltak egyet és mást (pl. a titán kezébe a villámot), esetleg kicsit szépítettek rajta még egyet és mást. Hogy az utóbbi ráfirkálásos fázis mekkora felbontás lehetett, nem tudom, de simán lehetett már a végleges alacsonyban. Nyilván sokkal jobb eredményt kaptak volna ha ugyan ezt a folyamatot csinálják végig (meg nem veszített volna a "művészeti" értékből, mint pl .a Titán), csak nagyobb felbontásban renderelet 3D-vel. Azt se hiszem, hogy több munka lett volna mint ez a kivágós-szőrözés, szóval igen, ezért is gyanítom, hogy elveszett már a régi.
Amúgy itt az eredeti: http://www.spriters-resource.com/fullview/42197/
[ Szerkesztve ]
-
kapeti07
senior tag
Az biztos, hogy a legtöbb játékórám A HMM3 ban van. Nagyon várom a megjelenést!
Nem is tudom, ha jó lesz droidra akkor beszerzek hozzá egy tabletet.
Persze nem csak a játék miatt...
Xbox: kapeti
-
wolfman
veterán
Ezt mondom, hogy alapból nem úg készül, hogy csinálnak egy nyers fájlt, képet vagy 3D modellt, majd azt butítják le a kor gépigényeinek megfelelően? Mert ha igen, akkor nem kéne rajzolgatni, hanem csak elővenni a nyers fájlt és most nem 800x600-ba tömöríteni hanem 1920x1080-ba vagy mittudomén.
De lehet hogy az eredeti fájlok már elvesztek a nehéz gazdasági helyzetben.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
ja, látszik hogy gyúrt a titan az elmúlt bő 15 évben kicsit meg kékebben világít a villámja
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Frigo
őstag
-
ddekany
veterán
Mondom, ezek 3D-s modellek voltak, tehát, újrarendelhetőek más méretben mint a végleges sprite amit a videón átrajzolnak. Az is nyilvánvaló, hogy eredetileg nem vágdosták ki egy kész képből a részeket, hogy aztán mozgassák őket. Ha pixel art lenne, akkor is külön layer-ekben volnának meg a lények alkatrészei, de ezek amúgy 3D-s animációk voltak. De csak hangosan gondolkodtam, hogy vajon miért így...
-
Televan74
nagyúr
Jöhet.Sokat játszottam vele régen.Legalább most már megvehetem eredetiben is.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Nunder
őstag
AxBattler + orichalcos + xsanyi77: Céges eszemiszom (inkább iszom) után értem haza, és ez fogad a Gamepodon. Nézzétek el a szövegértési problémáimat, csoda, hogy gépelni tudok Annyira izgatott lettem, hogy muszáj volt megosztanom
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
szami777
addikt
-
Nunder
őstag
Édes Istenem! Szerintem ez az a játék, amivel a legtöbb időt töltöttem a pályafutásom során, így mindenképp beszerzem
Steam-re gondolom esélytelen, vagy nem?
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz Meteorhead #28 üzenetére
A WP még mindig nem tudott kitörni az ördögi körből: kevés a felhasználó, ezért nem fejlesztenek rá, és mivel nem fejlesztenek rá, így kevés a user meg ilyenek...
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Csapoati
nagyúr
válasz #79621120 #23 üzenetére
800x600-as monitorral, ugye? Mert ezeknek a HD-változatoknak ez a fő előnye, hogy legalább szarabbul nem néznek ki az eredetihez képest a magasabb felbontású monitorokon.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ddekany
veterán
Na, most ezzel a kézi újrarajzolással vagy csak szopatnak minket, vagy elkeveredtek már az eredeti modellek... Utóbbit mondjuk simán el tudom képzelni, de milyen kár már.
Edit: Bár, most hogy nézem, ezek 3D render után meg lettek kézimunkázva eredetileg is... szólva talán nem lett volna egyszerű úgy sem.
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz Meteorhead #28 üzenetére
és hol a WP??
Ugyanezt kerdezik a fejlesztok, amikor raneznek a mobil os-ek piaci reszesedeseire. Amibol egyenesen kovetkezik, hogy jelenleg valszeg tenyleg nem erne meg 2 fejlesztot sem az egesz
-
Meteorhead
aktív tag
Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni: Android, iOS, és hol a WP?? Ezek a nagy cégek tényleg nem tudnak 2(!!!) programozót etetni, akik a Windows platformra lennének szakosodva, és képesek wrappelni egy ilyen buta engine-t és megírni ezt a sprite batch renderert DX-ben? (Ami hozzáteszem példakódként az SDK-ban van is)
-
KubanitoS
veterán
Kövezzetek meg, de én inkább maradok pl egy gog-os heroes 3 complete-nál. Az tutira megy win7-en is és legalább benne van minden tartalom (shadow of death, armageddons blade stb..). Ez csak a sima alapjáték valamivel jobb grafikával, más néven az ubitól.
Mit mondjak, nem vagyok elragadtatva az ötlettől, de majd elválik...
szerk: Legemlékezetesebb gém egy 0-24 órás hot seat volt haverommal kb tíz éve. Aznap a napot nem láttuk.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
wolfman
veterán
Fúú! Ezeket a grafikai elemeket újra rajzolják? Azt hittem, hogy előveszik az alap poligonokat, rányomnak egy programot, az kiszámolja, kidolgozza nagyobb felbontásra (felkonvertálja), aztán szupi. Nem hittem volna, hogy ezen még így manuálban kell dolgozni.
Azért a HD-sító csapatnak köszönjük!
-
Areturus
tag
Instant vétel lesz számomra.
-
törölt tag
Maradok az eredetinél .
-
[CsuCsu]
őstag
Gyááá imádom. Még a csaló AI is hiányzik
Egyébként kövezzetek meg, de el tudnék képzelni egy HMM3 alapú F2P játékot (persze nem ehelyett!) bázisépítéssel, terjeszkedéssel, klasszik harcrendszerrel stb. Ha nem pénzéhes, akkor óriási sikere lehetne hosszú távon. Nem bűn az, ha beletolsz havi 15-20 órát egy ilyenbe és havi 1-2 ezer forintból megvan a fizetős része, amiből tényleges értéket/élményt kapsz. Mozijegy ára manapság, és ha biztosítja a folyamatos tartalomfrissítéseket és supportot én egyből benne lennék. De sajnos esélytelen, hogy jól kivitelezzék.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Bizony, kötelező beszerzés PC-re! A többit meglátjuk, mert most nincs tablet a családban, telefonra pedig nem tervezik egyelőre.
Elvileg ugyanaz lesz androidon és iOS-en, de csak tableten mind a kettőnél, mert lesz hozzá tablet-re szabott irányító felület is, ahogy írják.
PC-n pedig marad az offline játék, a pályaszerkesztő, a lan mód és lesz egy új közösségi tér is, feltételezem online multival.
-
szami777
addikt
Majd kiugrottam a bőrömből, amikor reggel olvastam a hírt. Top1 játék nálam és a steamworks rátesz egy lapáttal. Nincs már messze január
A topikja be fog indulni az biztos, aztán jöhetnek majd a multis csaták is.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
leslieke
Jómunkásember
A sorozat legjobb része. Végre igényes megjelenést kap.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
mephi666
nagyúr
legyen hozzá sod is!!! ...habár anélkül is nagy kedvenc
ui: mondjuk érdekes, hogy nem "heroes of might and magic 3 hd"-ként, hanem az új név alapján említik
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
edari
őstag
Én még a 2-t is kérném
-
KINKY_007
aktív tag
Azt hiszem erre mondják, hogy
instant get.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
satz18
őstag
Remakenek még így sosem örültem. Remélem a PC set is fogják érintôkijelzôrw optimálni, hogy ne kelljen a touchpaddal szarakodni
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
saelin
veterán
Mint egy fűrdős kurva, olyat visítottam örömömben! Mindig ezért sírt sokak szája az android játék topicban - köztük az enyém is -, és most végre eljött a mobil HMM ideje. Ennek tiszteletére keresek egy jó háttérképet a témáról!
Csak nehogy kiderüljön, hogy mobilra nem azt kapjuk, mint pc-re, hanem egy Clash of Clans klónt...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Steve1207
veterán
A 2-nél nincs jobb Jónak persze jó, főleg, hogy végre lesz hivatalos kiadás.
Azzal már egy éve tolom mobilon, mert van rendes port, magyarítás meg minden hozzá. Gyakran van, hogy nem is akarok játszani (nem is játszok manapság semmivel), aztán a "na jó, egy pályán kicsit bohóckodjunk mobilon" és 3-4 órát lazán játszok vele alvás előtt
.
-
Eretnek módon nekem a 4. rész a kedvencem, de ehhez is rengeteg emlék köt, főleg a hot seat partik a tesómmal
A Slime draws near! Command?
-
MageRG
addikt
Wow! Ezt biztos nagyon sokan várták!
Nem akarom nagyon köpködni az Ubit (kapnak elég hideget-meleget), de azt hittem amikor megveszik a jogokat egy ilyen ikonikus sorozathoz, mint a M & M, akkor megkapják az összes asset-et is.
Na most, a Heroes 3-ban már egyértelműen renderelt grafikák vannak, nem rajzolt.
Nem lett volna tisztességesebb előtúrni a modelleket és újrarenderelni nagyobb felbontásban?"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
EczkE
veterán
Azonnali vetel lesz Androidra.
Asszem mindenféleképpen!
-
iOS-re tuti megveszem, mondjuk 4,7"-on lehet nem fogja a legnagyobb élményt nyújtani, de a semminél biztosan jobb lesz. Nagy játék volt.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
=WiNTeR=
senior tag
Kövezzetek meg, de nekem a HOMM4 jött be a legjobban. A zene, az aktív harcos hősök, a grafika, az egés atmoszféra, mai napig szoktam játszani vele Surface-en. Igazából a 6-ot kivéve mindegyik jó imho.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
rodrigez
senior tag
Háháááá, pont tegnap toltam egy pályát! Minden kiegészítője megvan, imádom még most is. Mind a grafikája, mind a zenéje mai napig elbűvöl. Bár gondolom a felújítást csak az alapjáték kapja meg, az Armageddon's Blade és a Shadow of Death nem. De ne legyen igazam. Nálam is tuti vétel, főleg, hogy a régi sajnos Win7 alatt randomisztikusan crash-el.
-
félisten
Instaget!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Thodeus
aktív tag
Na ez igazán jó hír. Az első 3 résszel anno elég sokat játszottam, de főleg a 3-mal. Kiváncsi leszek a végeredményre.
-
dgabor80
tag
Igen!!! Csatlakozom, a 3 lett a legjobb!!!!
Néha előveszem...de ha nincs épp dedikált VGA-m...vagy céges notival kényszerülök valahová...újra napokig leköt!!
Mobilra tuti megveszem!!!
„Nem kell megtenned, a túlélés nem kötelező.” W. E. Deming
-
Nojbee
tag
Tuti megveszem. Azóta sem jött ki olyan rész, ami annyira lekötne mint a HoMM 3
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Politika
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4