Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
3D modellt csináltak, lerenderelték, aztán még ráfirkáltak egyet és mást (pl. a titán kezébe a villámot), esetleg kicsit szépítettek rajta még egyet és mást. Hogy az utóbbi ráfirkálásos fázis mekkora felbontás lehetett, nem tudom, de simán lehetett már a végleges alacsonyban. Nyilván sokkal jobb eredményt kaptak volna ha ugyan ezt a folyamatot csinálják végig (meg nem veszített volna a "művészeti" értékből, mint pl .a Titán), csak nagyobb felbontásban renderelet 3D-vel. Azt se hiszem, hogy több munka lett volna mint ez a kivágós-szőrözés, szóval igen, ezért is gyanítom, hogy elveszett már a régi.
Amúgy itt az eredeti: http://www.spriters-resource.com/fullview/42197/
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
Mondom, ezek 3D-s modellek voltak, tehát, újrarendelhetőek más méretben mint a végleges sprite amit a videón átrajzolnak. Az is nyilvánvaló, hogy eredetileg nem vágdosták ki egy kész képből a részeket, hogy aztán mozgassák őket. Ha pixel art lenne, akkor is külön layer-ekben volnának meg a lények alkatrészei, de ezek amúgy 3D-s animációk voltak. De csak hangosan gondolkodtam, hogy vajon miért így...
-
ddekany
veterán
Na, most ezzel a kézi újrarajzolással vagy csak szopatnak minket, vagy elkeveredtek már az eredeti modellek... Utóbbit mondjuk simán el tudom képzelni, de milyen kár már.
Edit: Bár, most hogy nézem, ezek 3D render után meg lettek kézimunkázva eredetileg is... szólva talán nem lett volna egyszerű úgy sem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla