Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasa
senior tag
Hurrá, hogy a pár könyvem miatt elő kell fizessek, ha nem akarok kábelezni. Tavaly, amikor a Kindle Store-t átvette az Amazon Store, semmi ilyesmiről nem volt szó. Jól kitalálták.
[ Szerkesztve ]
-
akva
tag
Így van, a Kindle usereket visszavarázsolta a kábeles korszakba ez az "apróság".
A Google Drive szinkronizálóját használom évek óta több gépen, de vannak rendszerek, amelyeken katasztrofálisan működik: 100%-on pörgeti a CPU-t, ill. nem szinkronizál mindent (többezer file esetén előfordul, hogy az egyik csak az egyik gépen jelenik meg, a másikon nem, stb). És ezek nem egyedi problémák, többezer találat van rá a - LOL - Google-n...
Usbridge -> iFi Nano -> Tabla -> Metrum Octave DAC / Chord Mojo -> Pointe 672SE / tmp Ant -> Vandersteen 2ci / Amiron Home / RHA T20 / AudioQuest kábelek, iFi tápok
-
leeate
senior tag
Korrekt, bár én személyes anyagokat csak titkos felhőbe tennék (pl. Tresorit vagy Mega)
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
ABal
őstag
Aki erre nem figyel oda, az fizet, mert három hónap után a rendszer automatikusan a fizetős ügyfelek közé rakja. Már ez sem túl szimpatikus, de az, hogy ezzel együtt megszűnik az eddigi 5GB ingyenes tárhely, még annyira sem.
Ez számomra Kindle használóként azért problémás, mert jelenleg nem látom, hogy bizonyos szolgáltatásokat hogyan old meg az Amazon a jövőben.
[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
pzstm
titán
O365 korlátlan tárhelyet ad tavaly év vége óta, ami 10TBként jelenik meg
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
rt06
veterán
szeretnem megkoszonni a direkt linkeket a trialhoz, mar be is kapcsoltam az egyiket
egy figyelmeztetes azert lehetne ott, hogy "hulyegyerek, ha be vagy jelentkezve aws-be, kattintasnal azonnal feliratkozol a trial-ra"[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest