Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Nem tudom... szerintem az okmányokkal kapcsolatos online ügyintézés itthon igencsak gyerekcipőben jár, vagy valaki nagyon el van tévedve az online fogalmát illetően. Legutóbb belefutottam például az online (akarom mondani elektronikus) diákigazolvány igénylésbe, ami (bocs a sok szóismétlésért) olyan online volt, hogy először az önkormányzathoz kellett bemenni személyesen, aztán meg az iskolába. Modtam is magamban, hogy milyen szerencse, hogy nem a hagyományos módon kellett mindezt intézni, akkor vajh mennyit kellett volna futkosni hozzá?
-
vjozsef
senior tag
válasz sing1ep1ayer #1 üzenetére
Igen. Ugyanez a jogositvany hosszabbitasaval is.
Egyebkent a cikkrol annyit hogy kit erdekel hogy EUban mik a statisztikak? Engem kizarolag Mo. erdekelne...nem?
-
addikt
sokan a jövőre tekintve inkább érdekeltek a külföldi helyzetben
amúgy ott is összefonódik a kettő, hogy ha ne-adj-isten készülne egy közös eu-szinten egységes (amennyire az egyes országok szabályozása ezt megengedi, bár ugye erre is lenne ott a joharmonizáció) rendszer, akkor olcsóbban lehetne nálunk is pont olyan jó, mint nyugatabbra (vagy pont ugyanolyan rossz, de akkor meg egyszerre lenne lecserélve is egy jobbra).
az se lenne utolsó, hogy ha rutinosan tudnád ugyanúgy csinálni külföldön, mint ahogy itthon már megszoktad...[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest