Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordovravens
tag
-
lordovravens
tag
válasz Realradical #105 üzenetére
ezt juttattad eszembe:
[link]Halhatatlan lélek acél testben. Ez vagyok én, a Cseléd Srác.
-
lordovravens
tag
válasz #32839680 #79 üzenetére
"A magyar helyzet megérne egy misét még. Nemrég olvastam róla egy cikket, hogy valamiért ha egy nő kicsit kihívóbban öltözködik, valamiért a társadalom részéről teljesen megengedett az, hogy olyan megjegyzéseket tegyenek rá, hogy "fúú de megb*sználak" és tsai. Ahelyett hogy valaki jól elküldené az anyjába az ilyen tapló parasztot."
mi az, hogy a társadalom részéről megengedett? te nem vagy a társadalom része? hány olyan ismerősöd van, aki szerint az ilyen viselkedés elfogadható? ha van ilyen ismerősöd, mi a véleménye a többi embernek a környezetedben erről az illetőről?
látod? mégsem elfogadott.
ne ülj fel ilyen baromságoknak. rablógyilkosságok is történnek, mégsem érzem azt, hogy az elkövetőknek annyira jó lenne a megítélése a társadalom részéről.Halhatatlan lélek acél testben. Ez vagyok én, a Cseléd Srác.
-
lordovravens
tag
válasz Realradical #65 üzenetére
akinek egy banda háborúban késelik meg a barátját és akinek azért bombázzák az országát, hogy megdöntsék annak a vezetőnek az uralmát, aki elől a családja elmenekült.
akkor a te logikád szerint, ha pl. nekem valaki bántja egy barátomat, akkor teljesen érthető, ha véletlenszerűen embereket ölök halomra?
meg ha már a NATO bombázza/ta az országaikat, szerinted okos ötlet NATO tagoknak szűretlenül tömegesen beengedni őket?
akár könnyű, akár nehéz volt radikalizálni, radikális iszlamista lett. valamiért nem a radikális my little pony fanok szoktak tömegeket lemészárolni, azoknak nem igérgetnek fűt-fát a túlvilágon, ha megölnek egy halom embert, aki nem szereti a pónikat. mellesleg a mártírok minden korábbi bűnük alól feloldozást nyernek, szóval nem számít, hogy ivott-e.
Halhatatlan lélek acél testben. Ez vagyok én, a Cseléd Srác.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest