- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
"...hogy a jogászok ugyan szét tudnák szedni"
"...és azt érti alatta, amit valójában takar a teljes szöveg"
Ha a jogászok szét tudják szedni, akkor a rövidített szöveg nem azt tartalmazza, mint a teljes szöveg. Szerintem ez triviális. Akkor miről is beszélsz?
Az 1000 oldalas szöveg meg legfeljebb 8-10, és nem véletlenül annyi. Akinek már volt peres ügye, az érti, hogy miről beszélek.
...de írják már le mellé közérthetően, hogy mi van.
Miért a cégek felelőssége az, ha te nem tudsz értelmezni egy közepes nehézségű hivatalos szöveget? Persze, lehet azt az elvet követni, hogy a leghülyébbekhez lőjük be a szintet, csak akkor tényleg 1000 oldal lesz az iromány, hiszen minden szót meg kell magyarázni.
Egyébként én még olyan webes szolgáltatással nem találkoztam, ahol kötelező lett volna megadni azokat az adatokat, amelyek nem feltétlenül szükségesek. Nyilván egy webáruháznál kell az e-mail címem, telefonszámom, meg a számlázási adataim. Vagy mire ez a nagy sírás?
Új hozzászólás Aktív témák
it Egy friss felmérés szerint az európaiak megosztják adataikat az interneten, de a magánélet védelmével kapcsolatos aggályaik továbbra is fennállnak.
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- LED világítás a lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest