Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
"...hogy a jogászok ugyan szét tudnák szedni"
"...és azt érti alatta, amit valójában takar a teljes szöveg"
Ha a jogászok szét tudják szedni, akkor a rövidített szöveg nem azt tartalmazza, mint a teljes szöveg. Szerintem ez triviális. Akkor miről is beszélsz?
Az 1000 oldalas szöveg meg legfeljebb 8-10, és nem véletlenül annyi. Akinek már volt peres ügye, az érti, hogy miről beszélek.
...de írják már le mellé közérthetően, hogy mi van.
Miért a cégek felelőssége az, ha te nem tudsz értelmezni egy közepes nehézségű hivatalos szöveget? Persze, lehet azt az elvet követni, hogy a leghülyébbekhez lőjük be a szintet, csak akkor tényleg 1000 oldal lesz az iromány, hiszen minden szót meg kell magyarázni.
Egyébként én még olyan webes szolgáltatással nem találkoztam, ahol kötelező lett volna megadni azokat az adatokat, amelyek nem feltétlenül szükségesek. Nyilván egy webáruháznál kell az e-mail címem, telefonszámom, meg a számlázási adataim. Vagy mire ez a nagy sírás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GeForce GTX 550 Ti 1Gb
- Új Magneplanar 1.7i hangsugárzó-pár. Csak kibontva volt. Gyári csomagolással! Végállomás is lehet!
- Apple iPad 9 gen. 10.2 2021 Wi/fi 64 GB Space Grey üvegfóliával és tokkal
- 1013 Eladó Dell Latitude 5590 15" i7-8650U/16GB/256GB Gyári Magyar bill patika állapotban
- Corsair 16GB KIT DDR4 2800MHz CL14
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest