Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
válasz MiniXD55 #2098 üzenetére
Pár hozzászólást visszaolvastam én is a tokkal kapcsolatban.
Egyik fórum tag ecsetelte hogy mennyivel előnyösebb egyszer megvenni egy Pitaka tokot. Pár oldallal visszább megtalálható a bejegyzése.[ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
MiniXD55
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, ki milyen tokkal védi a telefonját, főleg itt a bumszlibb tokokra gondolok.
Mit érdemes vásárolni?
Phonerebel és Otterbox illetve UAG van eddig terítéken, de lehet hogy ti tudtok mégjobb alternatívákat.13 Pro lenne az alany, és nem max, de gondoltam nagyjából ugyanazok a tokok a mérvadóak.
[ Szerkesztve ]
"Hard work, dedication. I'm a one man army."- Floyd Mayweather
-
-
Blue meth
senior tag
Na megvan a telo 13 pro, 128gb-os. Kijelzot meg szokni kell, annyira gyorsan tunik de azert egy 400 ezres telefonnal a mikrolaggok oriasiak 😂😂 app store-ban vettem eszre gorgetesnel tobbszor is, illetve fokepernyonel hangero sav kicsit szaggatva jott meg… es akkor 1-2 foto exponalasi idejerol nem is beszelve. De mar megszoktam ezt, az ios se a regi mar. Osszessegeben viszont nagyon patika telefon, a kijelzo meret is eleg lesz.
-
LosBlancosRM
senior tag
Felmerült bennem egy kérdés. Appkönyvtár alatt lehet csinálni saját mappát? 🤔
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
huan
őstag
Sziasztok,
2 hónap 13ProMax használat után azt vettem észre, hogy jobban fogy a mobilnetem. Minden valamire való "nagyfogyasztót" lekapcsoltam a mobilnetről (fényképszinkronizáció, háttérben futtatás, nem youtube-ozok), de valahogy mégis jóval korábban elfogy a havi keretem, mint a korábbi iPhone X-el. Nincs 5G a közelemben.
Mi okozhatja? -
joey04
titán
válasz LosBlancosRM #2087 üzenetére
nekem ilyenek nem voltak, bár az fb appok néha hülyülnek, de droidon is. szóval ez pont nem jó példa, de még ez a szar is jobb ios-en. opera passzal ilyeneket nem használok.
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz bbendre #2086 üzenetére
Amiket én használok, azok funkcionalitásban kevesebbet nyújtanak, mint droidon. Ott van pl a Messenger, Facebook kombó. Csak belső böngészőjüket lehet használni, ami egy IE szintjén van. Billentyűzet appok a csillivilli betűtípusokon és témákon kívül nem tudnak mást. Böngészőből se találtam még olyat ami normálisan működik. Messengerben elindul a videó, majd megáll, semmire nem reagál. Témázás tényleg kissé kaotikus, de szerintem nem néz ki rosszul se a Gmail, se a YT. Na a gesztus... Attól is falra mászok ios-en. Van app ami vissza tud menni oldalra húzással, van ami csak a bal fölső sarokból, ami a pro max esetében nem a legoptimálisabb. Vannak beállítások amik az appon belül érhetők el, mások a beállításokon belül.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz kakuk.tamas #2085 üzenetére
Aláírom, hogy van akinek ez így tök jó. Én jobban örülnék annak, ha nem csak egyszer értesítene a telefon, hogy történt valami, hanem mondjuk a mikrofon zöld pöttye ott villogna, ahelyett, hogy minden Apple eszközre elküldi. Nekem úgy tűnik, hogy sokan feladják a legjobb termék vásárlását azért, mert nem Apple, nem illeszthető be az ökoszisztémába. Hol van ennek a határa? Kijönne egy hűtő, mosógép, esetleg autó, azokat is megvennéd, csak azért mert Apple, holott a bejáratott márkák jobban tudják a dolgukat? Nem hiába nem engedi az , hogy a többi gyártó teljes funkcionalitással fusson a termékeiken. Aztán lehet, hogy egy év múlva én is úgy gondolom, mint Te, de jelenleg még az Android nyitottsága jobban bejön, de annyira nem hiányzik, hogy eldobjam ezt az üzemidőt, hardveres stabilitást.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
bbendre
őstag
válasz LosBlancosRM #2081 üzenetére
"ios appok sokkal minőségibbek, mint a droidosok"
Erre egy csomó példa van szerintem :
Instagram, Revolut, reddit, weather pl Dark Sky, trading212, chat, podcast, etc
Nekem itt most egy Pixel és egy I13PM és a reddit szenvedés az Androidon, a trading is lassú, A béka aranyos a weatherben ezt aláíromÉs a Google appok 3 év után sem használnak közös design language-t. Minden appban minden máshol van. Van ami full fekete van ami szürke. Néha appon belül is. Van amiben van system color van amiben nincs. Pedig már 2 éve van lassan Material you design
És ott van a youtube music ami meg úgy lett lefejlesztve mint egy logikai játék az IOS-re.
balról jobb, kétszer le, balról jobbra, lentről fel. kb ilyen kombók kellenek a navigáláshoz.
Ha nem lenne prémiumom tuti már felgyújtottam volna.Szerintem azért a fejlesztők kezei közül sokkal stabilabb appok jönnek ki IOS-re.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
kakuk.tamas
addikt
Pl az, hogy ha valamelyik eszközömön Fókuszt állítom, akkor az az összesen beállítódik. Hogy az iPad-emre is megkapom az sms-eket/iMessagest, és írni is tudok róla (nem, nem celluraros). Hogy az okosotthonos cuccokkal nem kell tökölni, hanem mennek, ahogy menniük kell. És minden eszközről elérem őket. (A GoogleHome egy kalap szar konkrétan…)
Amikor kibontottam másfél éve az első iPhone-om, nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz nálam. De engem megvett az Apple kilóra azzal, amit szoftveresen (is) tudnak.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
joey04
titán
Az a vicc amikor az f1 tv baszik elindulni droidon vagy befagy ha beletekerek, amiert fizettem, ios-en meg gond nelkul megy. Tele is volt vele a play ertekeles. Ez csak 1. De millio hasonlo problemam volt hogy droidon szarabbul ment az azonos app.
-
bostone
addikt
Terveim közt szerepel a jövőben a 13 pro max. A tesztek szerint jelenleg ez a legerősebb, leghosszabb üzemidővel rendelkező mobil.
Amit most használok is hosszú üzemidőt tud, mégsem indulok el sehová 60%-os töltöttséggel, bár ezt fél óra alatt feltöltöm 0-100-ra.
Bár sokat használom, néha akkor is megy, amikor nem feltétlen szükséges. Én úgy vagyok vele, hogy a mobil van értem, nem én a mobilért. -
LosBlancosRM
senior tag
válasz kakuk.tamas #2080 üzenetére
Kérdés, hogy kinek mi az ökoszisztéma. Pont ezért nem estem hasra az ios-től. Samsung kommunikál a Samsung órával ugyan úgy, mint az iPhone az AW-al. Fülessel se volt soha problémám. Mi az ami ott nem volt Neked, de itt van? Nekem az ökoszisztémához az is hozzátartozik, hogy az appok nincsenek lebutítva. Másik véleményem, ami bicskát nyit, hogy az "ios appok sokkal minőségibbek, mint a droidosok" - egy vicc.
Note7-tel én már felhagytam a custom romokkal is.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
kakuk.tamas
addikt
válasz LosBlancosRM #2078 üzenetére
Létezik olyan, hogy droidos ökoszisztéma?! Komolyan kérdezem. Én valahogy tizenpár év droidozás után se leltem nyomát. (Pedig ROM-olgattam is, kitcheneztem… Mindent csináltam amit egy nem normális…)
Apple vonalon meg kb az első bekapcsolás alkalmával…[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
joey04
titán
válasz LosBlancosRM #2078 üzenetére
ki akarja hozzá hasonlítani? annak van előnye ha mindened apple, nem pedig samu óra, xy füles, apple telefon. ne terelj.
-
joey04
titán
válasz LosBlancosRM #2073 üzenetére
ne csűrd csavard, tagadhatatlan előnyei vannak, max neked nem fontos.
-
LosBlancosRM
senior tag
Amire én használom, azt tudja ios-en is. Nyilván van aki az összes funkciôját használja, vagy csak beírja, mert tudja, hogy más gyártók óráival nem megy minden. Apple watch-on se telefonálnék, nem beszélgetnék Sirivel, de elgondolkoztam a váltáson, mert ökoszisztéma hú meg há, közben nem nyújtana nekem többet, mint most a GW. Füles még kevesebbet is. Egyébként nem hiába írtam, hogy szerintem. Nem hiszem, hogy egyedül lennék akiknek megfelel így is egy droidos óra/füles, viszont sokan vannak, akik csak azért vesznek airpods-ot/aw-t mert orrba szájba nyomva van, hogy csak ökoszisztémában szabad gondolkozni.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
bostone
addikt
Ezt sosem értettem, hogy miért kell 2-3 napot kibírni a mobilnak.
Olyan messze van a töltő vagy a konnektor? -
f3rdzs0
senior tag
válasz Blue meth #2066 üzenetére
szvsz nem a legjobb ötlet a kijelzőméreteket összehasonlítani mert az elnyújtott kijelzők miatt most már nagyon csalókának tűnnek. a mostani telefonok nagyjából ugyanakkorák mint pár éve az 5.5-ösök voltak. pl a Pro Max ugyanakkora mint a régi Plus telefonok szélességben és magasságban is. szvsz a szélesség az ami döntő, amiből számomra a 75mm lenne ideális, minimális bezel mellett.
f3rdzs0
-
pepetech
őstag
válasz Joachim21 #2063 üzenetére
én huawei mate 40 pro-ról mentem vissza 11 pro-ra és úgy 13 pro-ra. na a mate 40 pro pont nem egy kicsi telefon volt. csak hát igen a komolyabb dolgok elfutottak de a sok apróság ami a google hiánya okozott már nem volt kompromisszum mentes számomra.
én személy szerint örültem a kisebb telefonnak.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
pepetech
őstag
válasz Adee_91 #2060 üzenetére
nekem a 11 pro épp hogy hazament 17 órakkor 20%-al. volt hogy napközben is kellett töltő. a 13 pro-t is ütöm vágom. eddig a legrosszabb napon is 45%-al mentem haza de akkor unalmas napom volt és kb egész nap ment a játék
Szóval igen én érzem a különbséget. Mondjuk nekem a 11 pro már 83%-os akuval volt.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Blue meth
senior tag
Nem volt még nagy telefonom. Vagyis egyszer 2 éve megpróbáltam újra az androidot (Xiaomi Mi Note 10), az egy 6.4-es teló volt, de már az is kényelmetlenül nagy volt nekem.
Ez a 6.1 még vállalható. Az 5.8-as XS-em néha már kicsinek érződik, de a 6.1-es új iphone pont ideális lesz. Nem vagyok egy nagy tartalomfogyasztó mobilról, csak fb, insta, messenger, youtube-ozni ritkán szoktam. És azért a sima 13 pro-nak sem kicsi a kijelzője egyáltalán. Végül az ár (meg a havi törlesztő) miatt döntöttem a sima mellett, Telekommal 474 ezer lett volna a mostani csomagommal, míg a sima Pro 413 ezer lett ugyanezekkel a feltételekkel. Nekem a jobb üzemidő nem ért meg 60 ezret, és lehet meg is bántam volna a hatalmas méret meg súly miatt.[ Szerkesztve ]
-
f3rdzs0
senior tag
ők tuti nem használtak Huawei Ascend Mate-t anno megváltás volt "kissebb" telefonra váltani róla. viszont Pro Max esetén az is egy jó tapasztalat volt, hogy azzal is együtt tudtam élni, szóval úgy voltam vele, hogy a Max se lesz probléma
közben megjött az Airpods Pro és nem vágtam magam hanyatt tőle, de tetszeni tetszik.
viszont barátnőm közbe leadott rendelést iPad-re, szóval kb egy hónap alatt berendelünk minden Apple terméket az ég alatt úgy néz ki (úgy, hogy előtte pár évtizedig kibírtuk, hogy semmit ne vegyünk tőlük )[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
Blue meth
senior tag
Végül sima 13 pro mellett döntöttem, kényelmesebb lesz a mindennapokban. Meg hát a pénz se utolsó szempont, Telekomtól 56 ezerrel olcsóbb fogom elhozni a Pro Maxhoz képest, azért az nem a 20 ezres kategória. Alig várom.
[ Szerkesztve ]
-
pepetech
őstag
válasz Blue meth #2057 üzenetére
Ha az XS elvisz 1 napot neked akkor a sima Pro 2 napot kényelmesen letud adni neked.
Én a Max méretétől rettentem el nagyon. iphone 11 pro-ról váltottam 13 pro-ra és még ez is nagy volt nekem az első hetekben. szóval a max ilyen téren erősen kompromisszumos. az meg hogy 2 vagy 3 napot bír az aksi már nem oszt nem szoroz. én akkor is feldurrantom a régi töltőre este a telefont ha 60%-on van. nekem az jelent biztonságot ha reggel egy 100%-os telefon van a kezemben mert volt már nap hogy az irodát a 13 pro látta el nettel mert korlátlan a netem na 10 óra hotspot adott a szájának de kibírtaIPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
joey04
titán
válasz f3rdzs0 #2056 üzenetére
Ez ugye attól függ mire használod.
Ebben teljesen egyetértünk.
Én az "apple ökoszisztémás maszlag" kifejezésre reagáltam. Rengeteg funkció van, amit csak az aw iphone kombó tud, más óra és iphone együtt nem. Szóval nagyon nem maszlag, mert más órával csak korlátozott szolgáltatáskínálat érhető el. Ha valakinek szerencséje van és ez pont elég, akkor persze semmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
Köszönöm mindenkinek.
Igazából az ilyen hétköznapi dolgokat se át figyelembe venni, amit az alattam szóló is írt, hogy baromi nehéz telefon. Ágyban telózni pl necces. De az autó telefontartó se akarnám lecserélni, ezt meg nem biztos hogy elbírja Plusz zsebbe is férjen el kényelmesen...viszont az az akksi idő annyira csábít, hogy na. Kb 5 éve szenvedek ezzel, hogy hamar merülök, még ez az XS úgy ahogy elvisz egy napot, de itt se mindig. Szóval facom, ez nehezebb mint gondoltam.
-
f3rdzs0
senior tag
Ez ugye attól függ mire használod. Amit te felsoroltál azok közül pl nekem egyik se igényem. Számomra csak az kell, hogy írja ki az idő(járás)t, mérje a szívverésemet meg az alvásomat és ne kelljen naponta tölteni (az Amazfit X 4 napos üzemideje így is kikészít). Plusz ha valami újat vennék akkor legyen benne Qi charging (Xiaomi S1-el szemezek). Ezeket az igényeket kb bármi kielégíti oprendszertől függetlenül
#2053 Blue meth
Nincs jó választás. Azon gondolkodtam, hogy kicsit bánom, hogy Maxot vettem, de ha a simát veszem azt is pontosan ugyanígy bánnám. A Max nagyobb kijelzőjén jobb contentet fogyasztani és írni, cserébe nem tudod egy kézben használni. Amit viszont érdemes megjegyezni, hogy a Max még rohadt nehéz is, szóval este fekvés közben meg tud fájdulni tőle a kezed.A másik oldalon viszont a Pro nem biztos hogy garantáltan egy kezes telefon. Oneplus 8 Pro mellett próbálgattam, és nagyjából ugyanakkora a két telefon, és az OP8P nem volt egy kézben egyszerűen használható. Szóval az se garancia a kényelmes használatra, ha a kisebb verzió felé hajlasz.
f3rdzs0
-
Blue meth
senior tag
Sziasztok!
First World problem 5 perc következik. Szóval ideje nyugdíjba küldenem az XS-emet, ami bár egyébként egy fasza telefon, egyre furább dolgokat csinál, lehet a 82%-os akksi miatt. Egyébként ehhez a számhoz képest az üzemidő még mindig korrekt.Szóval venni szeretnék helyette új iPhone-t, 13 pro szériát, csak egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy a simát vagy a Max-ot vegyem.
Igazából a Maxot elsősorban a brutális akksi és üzemidő miatt venném, azzal tuti évekig semmi bajom nem lenne, de gondolom a sima Proé is elég fasza. Viszont teszteken azért azt is rommá veri a Pro Max. És hát mégiscsak tepsi. Hatalmas, igaz nagy kezem van, de nem tudom hogy meg tudnám e szokni ezt a hatalmas telefont a mindennapokban. A sima Pro még pont az a méret, ami aránylag kényelmes, viszont olyan kicsinek tűnik már a kijelzője még az XS után is, ami pedig ugye kisebb.
Ki mit ajánl, melyiket vegyem? Ha jól emlékszem a kijelző méreten és az akksiidőn kívül full ugyanaz a két telefon, szóval másban nem szenvednék hátrányt. Viszont ezt nem 2 évre tervezem venni ennyi pénzért, hanem inkább a duplájára, szóval az is kérdéses, hogy hosszabb távra a nagyobb akksi jobban megérné-e.
-
joey04
titán
válasz kakuk.tamas #2050 üzenetére
igen nekem eddig is ez volt a véleményem, csak itt páran most felhozták hogy jó az iphone más órával is, én nem kell apple ökoszsiztéma. azt hittem változott valami, de akkor számomra ez félrevezető volt.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz pajorgergo #2048 üzenetére
Én nem mertem ezt mutatni, azt hittem, hogy ezt mindenki ismeri.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
Még a 12-esmhez volt egy Galaxy Watch Active 2, az elég jól dolgozott a telóval, csak jobban merült, mint egy búvár. Igazából csak értesítésekhez használtam, semmi extra.
(Egyébként a Watch3-ig van iOS támogatás, ha nem frissítesz WearOS-re).
Ha akarsz fizetgetni az órával, (néha egy EKG-t), és picit nagyobb kényelmet akarsz, akkor az Apple Watch alá nem adod.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
joey04
titán
Tehát akkor jól gondoltam, számomra így használhatatlan a többi óra.
-
_ak_
addikt
-
pajorgergo
aktív tag
Watch GT2 Pro-nál van NFC, de ázsiában lehet csak a Huawei pay-t használni, sim kártya nincs benne de a kihangosítás a mai napig gond nélkül megy IOS-al is.
Üzenetekre ha válaszolni nem lehet, fitnesz-ben a "díjak" a Huaweinél kicsit máshogy voltak.
ha nincsenek a szankciók 100% hogy nem Apple-re váltok.Ami legjobban felhúz a 13 Pro Max-ban hogy nincs külön egy gomb, hogy a led-et felkapcsoljam akkor amikor én akarom fótózáshoz vagy ha valaki tudja hova rejtették írja már meg
-
joey04
titán
válasz LosBlancosRM #2042 üzenetére
Akkor a samu meg egyeb orakkal ezek nem megoldott dolgok iphone-t hasznalva?
-
pepetech
őstag
Beállítások/Zene/ és itt van bent a hangszínszabályzás is. bármilyen fülessel elérhető. ahogy írtam bt füles esetén nincs hátránya az embernek semmiben sem.
Én Huawei Freebuds Pro-val használom gond nélkül. bár én inkább nem buheráltam bele alapméretezetten maradt a hangszín szabályzó.
Az asszony pedig egy meg nem mondom milyen JBL tws-t használ az olyan 20-30K körül volt újonnan azzal sincs sok gond. (csak néha nehezen akar csatlakozni mind a 2 füles egyidőben )
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Ezekkel a nem apple orakkal megy a fizetes, telefonalas, a valaszolas uzenetekre foleg diktalassal magyar nyelven meg vezeti a fitneszben a dijakat stb?
[ Szerkesztve ]
-
cH1
aktív tag
válasz pajorgergo #2036 üzenetére
Én P40 Pro-ról váltottam, én is tele voltam Huawei cuccokkal, de nagyon úgy fest hogy kénytelen leszek mindtől megválni. Nekem egy Watch 3 Pro órám van, egy hétig szenvedtem vele az iPhoneon, aztán beraktam a fiókba. Folyton ledobja a kapcsolatot, sok alkalmazás nem fut rajta mert iOS eszközzel van párosítva, értésítéseket nem kapom meg, telefonkönyv szarul van szinkronizálva, és biztos vannak még más problémák amikbe az egy hét alatt bele se futottam. AW nagyon nem opció, se a formája se az anyaghasználat miatt. Itt adtak 200ért zafírkristály üveget titanium kerettel meg szíjjal, Apple meg 300+ a rozsdamentes acél...
De legjobban a fülhallgató mérgelt fel. Eléggé felháborító hogy hangszínszabájozó csak márkán belül érhető el. De valaki esetleg cáfoljon meg, vagy segítsen alternatív megoldásokkal, mert van egy elég jó felsőközép kategóriás bt fülesem ami ezzel a telefonnal elég rosszul szól. Alig vannak mélyek, de legalább a magasak is elég tompák. -
pepetech
őstag
Dettó nekem is ez volt a huawei watch esetében sőt nekem az időjárás sem szinkronizálódott az órán ott nem jelent meg nálam semmi bármit is állítottam. Samsung watch-nál a pulzus mérés zavart engem volt hogy napokig nem is mérte illetve ha nagyon felmegy a pulzusom a samsung/huawei nem is figyelmeztetett engem. én ezek az apróságok miatt váltottam csak AW-re. Füles-t én egy Huawei freebuds pro-t használok előtte samsung buds volt az ment a háztól mert a zajszűrést nem tudtam állítani sehogy sem. A huawei esetében ez nem jelent problémát így nem is érzem a hiányát egy gyári apple füles használatához.
-
bbendre
őstag
Szerintem ha nem jön a Huawei elleni szabályozás most a Huawei lenne az Apple. Mindenkinek Huawei cuccai lennének. A telefonok, az órák az ötletek egyszerűen zseniálisak voltak. A telefon kamerák valami brutális... és amikor már jobban mentek mint az Apple akkor jött Trump
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
pajorgergo
aktív tag
Én személy szerint egy Huawei Mate 20 Pro-ról váltottam 13 Pro Max-ra.
Így volt korábban Huawei Watch GT 2 Pro, Honor Magic Earbuds, Huawei Scale stb.
Autós töltő, telefon töltő, vezeték nélküli töltő amiket eladtam a telefonnal együtt, mert ugye a 13 Pro Max Power Delivery szabványt használ.A GT 2 Pro, mostanában egyedül az alvási adatokat nem hajlandó szinkronizálni a Huawei Health-el, ezen kívül minden más működik.
Számomra az Apple Watch valahogy nem jön be, ha lenne kör alakú óra formájú órája az Apple-nek akkor elgondolkoznék a váltáson.
Habár biztos vagyok benne, hogy amit egy Apple Watch tud a felét se használnám ki, és azokért a plusz dolgokért nem adnám fel a GT2 Pro üzemidejét és strapabíróságát.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz despitz #2034 üzenetére
Írtam az Apple fórumába, kíváncsi vagyok mit írnak. Nem nagy probléma a dolog, de érdekel mitől lehet, és van-e rá valami megoldás…
-
despitz
csendes tag
válasz kakuk.tamas #2033 üzenetére
nálam jó
-
kakuk.tamas
addikt
válasz kakuk.tamas #2032 üzenetére
Update: a linkelt zene egész albumánál csinálja.
közben le lett tesztelve egy XS-en, azon se csinálja a dolgot.
Az AM törölve lett, majd újra telepítve. Ha másnál jó 13 Pro-n, akkor feldobom az Apple-nek. Kíváncsi vagyok mit mondanak.[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz kakuk.tamas #2014 üzenetére
Nos, eddig ennél a zenénél volt ez.
[link] Ha lezár a kijelző, zene megáll (fülesen jó). Más előadó zenéjénél nincs ilyen gond.Csak a 13 Pro produkálja a jelenséget. Egyszerűen nem értem.
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz bbendre #2028 üzenetére
Mindenkinek más a fontos. Ezért is írtam, hogy szerintem. Nekem többet ér a nyitottság, mint a... Nem is tudom. Alkalmazásoknál se érzem azt, hogy jobbak lennének(funkcionalitásban még rosszabbak is). Aksi, kijelző, fluidság tényleg csúcs, bár itt is döccent már meg a rendszer.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz kakuk.tamas #2025 üzenetére
Ez komoly? Nekem még Tizen van rajta, nem érzem a hátrányát.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
bbendre
őstag
válasz LosBlancosRM #2019 üzenetére
"Szvsz marketing bullshit ez az ökoszisztéma ajnározás"
Nekem van Windows (11), Android 13 b1, Android 12.1 (Pixelek) és Samsung Tizen Wear os tapasztalatom is ami elég friss. Ebből csak az óra nincs meg már.
A mostani setup pedig Iphone 13 Pro Max, Apple watch 7 és MacBook pro.Meglepő mennyire más az Apple környezet. Nagyon kényelmes az Apple "öko" szisztéma.
Na mondj, hogy bullshit ameddig nem próbáltad ki .
Az apple watch teljesen más mint a Samsung. Sok mindenben sokkal jobb és sok mindenben rosszabb, de ősszeségében sokkal jobb számomra. Leginkább az apróságok amik tetszenek.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
joey04
titán
apple füles helyett valóban nem nagy érvágás mást használni. de AW helyett?! hát az butaság.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Adee_91 #2015 üzenetére
AM-ot használok. És csak a 13 Pro szenved ebben. Se a 12, se az Air5 nem. Szóval nem értem...
-
kakuk.tamas
addikt
Mióta az új WearOS van a Sa,sumgokon, nem támogatottnaz iOS. Vagy lemaradtam valamiről?
-
Adee_91
aktív tag
Szerintem meg nagyon jól működik az ökoszisztéma,az ahogy ezek az eszközök összedolgoznak. Én nagyon sok olyan funkciót használok,amiről már nem szívesen mondanék le,és ezt semelyik másik gyártó sem tudja. Nyilván okosan úgy van felépítve,hogy minél több almás kütyüd van,annál jobban működjön.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz Menslee #2018 üzenetére
köszi utána fogok nézni ezeknek. meglepő módon az agybadugós fülesekkel eddig nem volt gondom a közepes szilikont hordva (ami azért fura mert minden létező eszközömmel van valami bajom )
#2019 LosBlancosRM
ez most ilyen honeymoon phase, hogy akkor most gyorsan mindent ki akarok próbálni, de van rá esély, hogy ha az Android összeszedi magát 3-5 éven belül akkor arra váltok vissza.
Xiaomi-nak úgy igazából nincs zárt ökoszisztémája, az összes Android telefon ugyanúgy kezeli őket, ugyanaz az app ment az én Oneplus-omon mint bnőm Xiaomi-ján és semmi gond nem volt velük (van itthon minden a Xiaomi csavarhúzótól kezdve a monitoron és fogkeféken át a porszívóig ).az Airpods az mindig izgatta a fantáziámat, szóval most ezért váltok, de vannak olyan termékek amik esetén egyáltalán nem látom a vonzerőt, hogy beleugorjak velük is a walled gardenbe. pl Apple Watch esetén nem jön be, hogy csak másfél napot bír azért, hogy tudjon notification-t és hívásokat kezelni. szerintem az Amazfit (Xiaomi ) jó úton jár az okoskarkötők képességeivel bíró órákkal, amik kibírnak egy-két hetet egy töltésen (nekem az órán csak az kell, hogy mérje az aktivitásom és mutassa az idő(járás)t at a glance)
f3rdzs0
-
szkuvi
tag
Sziasztok,
Ha jól tudom, az Emag is hivatalos Apple viszonteladó, a garis ügyintézés így gondolom "hivatalos" Mo-i Apple szervízben is történik adott esetben. Kérdés, hogy vajon a 2-3. évben is így van, oda küldik? Vagy ilyenkor hol/hogyan történik a garis szervíz?
Köszi! -
Menslee
tag
válasz icecave #2020 üzenetére
Én is néztem azokat, de nem akartam elhnni hogy memóriahab és memóriahab között ekkora eltérés lehet ami indokolja a Comply árát.
A basszust én is szeretem bár EQ-t nem használok.
Amit majd egyszer ki akarok próbálni az ez.
Bár nem tudom mennyire érné meg.
Minimalism is a scam invented by big small to sell more less.
-
nagyúr
válasz Menslee #2018 üzenetére
Én Comply 2.0-t vettem hozzá, szkeptikus voltam, hogy megéri-e az árát, de szerencsére megérte. Jobb zajszűrés, jobb basszus. Ami amúgy is kell, sőt, a Spotify-é is nekem, mert pl. Apple music kínálta pár előre gyártott EQ beállítás sem hoz elegendő mélyet. Nyilván ehhez szoktam, világ életemben trance és egyebeket hallgattam.
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz f3rdzs0 #2017 üzenetére
Eleinte én is így voltam. Legyen airpods pro, apple watch... De aztán rájöttem, hogy csak az ökoszisztémás maszlag miatt gondolkodtam rajtuk. Így vettem egy Sennheiser Momentum Wireless 2-t, ès várom az új Galaxy Watch-t(jelenleg az első generáciôt használom a telóval). Semmi hátrányát nem látom, hogy egyik sem apple. Szvsz marketing bullshit ez az ökoszisztéma ajnározás, amit beleégettek az emberek tudatába. Legalábbis ezen a szinten, mert pl az Apple tv irányítása jó dolog, de az is inkább egy elvárható alap. Nem tudom, hogy pl a Xiaomi tv okosítóját lehet e vezérelni a telefonjaikkal, de gyanítom, hogy igen. Machez nem volt még szerencsém, de nem is akarom, hogy legyen, akármennyire is f*s a Win.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Menslee
tag
válasz f3rdzs0 #2017 üzenetére
Jajj ez nálam is így volt.
"Oké akkor csak a telefon....oké akkor próbáljuk ki az órát is.....oké akkor egy airpods."
Airpods Pro-hoz egy tippem van ha érdekel esetleg, memóriahabos harang a gyári szilikon helyett.
Illetve én még rendeltem hozzá egy ilyen porvédő csodát mert láttam hogy hugom 2 éves Airpods-za hogy megkopott, de ez már csak hab az almán.
Az én füleim általában kivételt képeznek a "one size fits all" cuccok alól, de miután lecseréltem rengeteget fejlődött a felhasználói élmény.
[ Szerkesztve ]
-
f3rdzs0
senior tag
válasz Menslee #2011 üzenetére
saját gyors kutakodásom alapján feleslegesek, de a kijelzővédőkről alkotott véleményemet is sikerült megváltoztatni ezzel a cuccal, szóval gondoltam hátha a topiknak van valami konszezusa
#2012λµαπ
ahogy Tewe013 kolléga írja, a párás fürdő megfogja a port a levegőben. így se sikerült mindig az applikálás, de ez segít valamennyit. a mostani volt kb az első teljesen pozitív élményemamúgy így, hogy beneveztem a telefonra, úgy döntöttem ideje kipróbálni egy Airpods Pro-t is és eladom az eddigi zajszűrős fejhallgatómat. szóval kezdődik a saját magam bezárása az ökoszisztémába
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
sfdrakex
nagyúr
Deezerrel és Youtube musiccal is működik jól.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Adee_91
aktív tag
Szia!
Nálam nem áll le.(13 pro).AM-al legalább is. -
kakuk.tamas
addikt
Sziasztok!
Sry, de nem kerestem vissza…
Másnál is leáll a zenelejátszás ha lezár a kijelző, és a teló hangszóróján szól a zene (bluetoothon jó)? 13 Pro az alany, a tizenkettesemen nincs ilyen probléma…
-
Menslee
tag
válasz f3rdzs0 #2010 üzenetére
Örülök hogy így/úgy de azért bevált.
Kamera védő üveget én próbáltam feltenni, nem találtam jót 3000 Ft-ig.
Lecsúszkáltak, vastagabb volt a kamera mint a tokból kiálló rész és hasonló jóságok...Ha te találsz jót akkor viszont mindenképp oszd majd meg a tapasztalataidat
-
f3rdzs0
senior tag
Most már mindegy, annyira nem zavar hogy megint kiadják ezért 5ezret plusz a pozitív oldala hogy így a felső része a telefonnak taktilis így tudom hogy most a control center vagy a notification shadet fogom lehúzni.
de jó magyar módra ha felhasználom mindkét üveget amit kaptam akkor majd egy hangszórós üveget próbálok majd belerakni a műanyag applikatorba újrahasznosítva azt (tudom lehet kapni csak üveget ehhez külön but that’s not the way)
szerk Ti javasoltok kamera lencse védő üveget is vagy a tok védelme + az azon levő keményebb üveg elég?
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
beci
őstag
Sziasztok. Olyan töltő állványt tudtok, amibe bele tudom tenni a gyári magsafe töltőket órához és telóhoz? Iphone 13 pro, és AW7.
És ahol nem gond a telo nagy kamera szigete? Tehát minimális keret van a magsafe töltő körül.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
f3rdzs0
senior tag
válasz Menslee #1993 üzenetére
meglepően gyorsan megérkezett az EZ Fit screenrpotector. egyből mentem is be fürdőbe, párát csinálni és kb 3 perc alatt meg is voltam. nagyon durván jó cucc ez. az egyetlen baja, hogy a notch körül ki van vágva, nem megy fel a hangszóróig, így kicsit zavaróbb.
köszönöm az ajánlást
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
gabyhun
csendes tag
Sziasztok! 13PM -et használva szoktam a mobilnetem a laptopommal megosztani amikor vonaton utazok és dolgozom. Van valaki másnak is olyan tapasztalata, hogy folyamatosan eldobja a kapcsolatot és néha alig lehet megtalálni? Néha csak a megosztás újraindítása után látja újra a gép... A gépet kizárnám, előző telefonommal gond nélkül végig ültem 2 órát egy net eldobás nélkül... Valami tipp?
-
f3rdzs0
senior tag
szintén zenész (8 Pro amit DC Dimming nélkül nem tudok használni). én az alzáról rendeltem, mert a céges bónuszomat oda tudtam beváltani kedvezményre, azóta kb 15 ezerrel mindenhol máshol olcsóbb lett nem volt velük gond, konkrétan vasárnap kihozták (nem tudtam, hogy működik akkor is a futárszolgálatuk, csak poénból jelöltem be)
igazából elsőre én is szívtam a fogam, hogy ez talán egy csöppet sok telefonért, de aztán megnéztem, hogy most már az összes Android flagship is ezen az áron operál, úgy meg már könnyebb volt lenyelni ezt a pirulát a 4-5 év szoftveres támogatás reményében
f3rdzs0
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest