Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0rnad0
addikt
válasz ForRedGlory #297 üzenetére
"Nincs az a szolgáltató, aki sötétben felejti a munkatársait és nem zavarja, hogy emiatt egymásnak ellentmondó információkat adnak az ügyfeleknek."
Vodánál is csak azt mondták, hogy valószínűleg függő. Kipróbáltam, az. -
vzsryl
nagyúr
válasz ForRedGlory #297 üzenetére
Telenornál dolgozik, és most tényleg van baj náluk, viszont nekem rohadt gyorsan elpostázták az előrendelést, szóval nagyon pozitívan csalódtam.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
ForRedGlory
félisten
válasz Viktor0610 #296 üzenetére
Ezt mégis honnan veszed, hogy nincs hivatalos álláspont? Remélem, hogy csak vicc, bár annak annyira nem jó.
Nincs az a szolgáltató, aki sötétben felejti a munkatársait és nem zavarja, hogy emiatt egymásnak ellentmondó információkat adnak az ügyfeleknek.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Viktor0610 #292 üzenetére
Nekem szó szerint azt mondta az "agytröszt", hogy azért olcsóbb náluk a telefon, mert függők.
Kérdezem, hogy biztos? Igen - vágta rá. -
T0rnad0
addikt
válasz ForRedGlory #277 üzenetére
Igen, erre sajnos figyelni kell, hogy ilyen ne forduljon elő, de sokszor elég kicsit más szögből fényképezni és úgy nem gond. ( tartsd máshogy vagy vegyél rá tokot antennaprobléma )
Más: valaki használja a HDR-videó (nagy hatékonyságú) beállítást? A felső a HDR, az alsó anélkül. Nekem jobban tetszik anélkül (5kplayer screenshot), de biztos van aki meg tudja mondani, miért jobb a HDR.
-
MODERÁTOR
-
ChoppR
tag
Próbálta már valaki a ProRest? Tapasztalatok? 4K 30 FPS-nél 200 Gb szabad hely mellett 27 perc felvételt engedélyez.
iPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro
-
Gubu0101
veterán
válasz TheBikerider #288 üzenetére
Van min csiszolni az biztos.Vegul is csak az iphoneok voltak fuggok,minden mas fuggetlen.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
veterán
-
Gubu0101
veterán
válasz TheBikerider #286 üzenetére
13-as szeria,most ugy nezki a telenornal is fuggetlen,joparan irtak mar.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
veterán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akkor sorry srácok, nem tudtam, hogy ilyen hülyék gyülekezete a társaság.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz anderledani #267 üzenetére
Nem független a telenornál!
-
kengyel
nagyúr
Jó reggelt !
A éjszaka a Siri 100%-pörgött, csak nem tudom mitől. Hogy tudom teljesen kikapcsolni ?kengyel
-
T0rnad0
addikt
válasz ForRedGlory #275 üzenetére
A lens flare? Teljesen normális jelenség.
-
Sordoran
addikt
válasz petya2012 #272 üzenetére
iOS-en nem lehet bluetooth-t fájlküldésre használni, viszont bluetooth eszközzel össze lehet párosítani és lejátszani zenét, hívást kihangosítani stb.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
petya2012
őstag
Sziasztok
Még azt szeretném kérdezni,hogy androidos cucchoz lehet bluetoth-on csatlakozni-kűldeni bármit ezzel a telóval?Igazából csak a kocsiban lévő androidos multimédiához kellene ....
köszi a választ
-
-
anderledani
őstag
Majd írd meg hogy kártyafüggetlenül kaptad-e
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
narobik
tag
válasz anderledani #267 üzenetére
Igen
-
anderledani
őstag
Az parádés hogy a Telenornál kártyásra is 25 ezer ft kedvezmény van, amit azonnal függetleníthetsz 😁😁 de elvileg már független alapból is
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Gergőke88
addikt
Tudja esetleg valaki, hogy 128Gb-os modell van e keszleten valahol?
mm, istyle és társai jatszanak csak.
koszi! -
Sordoran
addikt
Más topikokban látottak alapján iPhone-oknál a Pitaka tokok nagyon jónak számítanak. Feliratkoztam az új MagEZ Case Pro tokra, amiről tegnap jött értesítés hogy rendelhető már 13 PM-re is. Első 72 órában 10%-os kupon is aktiválható rá, akit érdekel (elvileg ma és holnap él akkor még a kupon, rendelés gomb fölött írja). LINK Remélem hamar megjön, kíváncsi vagyok rá milyen a Spigan Mag Armor-hoz képest.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
petya2012
őstag
válasz anderledani #257 üzenetére
Sajnos elég tudatlan vagyok ehhez,mit jelent az a PD szabvány?Esetleg linkelnél egy olcsóbbat ami jó hozzá?
köszi
-
anderledani
őstag
válasz petya2012 #256 üzenetére
Igen, de nem kell ilyen töltő, bármilyen PD szabványú töltő megfelel
-
petya2012
őstag
válasz anderledani #255 üzenetére
köszi a választ
hát elvileg kábel ugye van a dobozban
de az apple-nak van gyári töltője amivel lehet a pro max-ot 27 w-al tölteni?pl ez? [link]
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz petya2012 #253 üzenetére
Nem tartja vissza a frissítést a Telekom, ilyen bohóckodás csak Androidon van.
Bármilyen töltő jó hozzá amihez van lightning végű kábeled.
Nagyon jó a szoftvertámogatottság, minimum 5 évig van teljes szoftvertámogatás, utána még biztonsági frissítések.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
pergabb
senior tag
válasz juhaszroli #247 üzenetére
Nem tudom mit csinálsz, én első nap kézbe kaptam a telefont, de csak 2 és fél hete kezdtem el használni. Azóta kb 2,5 naponta töltöm úgy, hogy 35% alá még sosem ment be és max 85%-ra töltöm fel, este pedig rendre bedarálok 2 óra sorozatot az ágyban, eddig 7 töltési ciklus van benne.
Amit utálok, hogy mint minden új iphone, az első 1% 3-4 óra mire megmozdul, utána már megy lefele rendesen
Nálam mondjuk offolva van minden hülyeség, nem küldök az apple-nek statit, nem kell pontos idő, hisz nem ingázom más országok között, nem kell a háttérben frissítenie, éjszaka automatikusan repülőre kapcsol éjfélkor és kilő mindent, 10-120hz-et pedig 10-60-ra limitáltam.
Feltolnám 100%-ra és lemennék akár 10%-ig is, nem menne non-stop a bluetooth és a spotify, leszoknék a minimál krisály tologatós játékokról, akkor lazán kijönne 4 napos töltés is, persze akku is hamarabb amortizálódna, életemben először álltam be erre a 35%-85% közötti töltésre. -
petya2012
őstag
válasz Sordoran #252 üzenetére
köszi a választ
a képernyőidő tényleg annyira jó,ahogy olvasom?
ezeknek a iphone-oknak milyen a szoftvertámogatottsága?
telekomtól szándékozok majd venni,van-e valakinek tapasztalata,hogy itt is visszatartja-e a frissítést a telekom,hogy később adják ki?
milyen töltőt kell venni hozzá?esetleg link-köszi[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz petya2012 #251 üzenetére
Ezekre válaszolni nem egyszerű, nagyon egyén függő kinek mi mennyire számít jónak. Nálam:
- kamera jó, de fotózni továbbra is céleszközzel fogok
- wifi megfelelő
- beszélgetési hangerő lehetne jobb, de eddig nem volt gondom vele, a minősége megfelelőDouble rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
petya2012
őstag
Sziasztok
Ha megkérnék valakit leírná nekem nagyvonalakban,hogy milyen ez a teló?Fénykép,wifi,beszélgetési hangerő,minőség,stb téren
Sose volt még ilyen telóm,csak android és erősen gondolkodom ki kellene próbálniköszi az infót
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Már két hete megvan a PM. Ma vettem észre, ha a kamerát megnyitom, elsőnek homályos kép fogad. Ez eddig nem volt meg. Mitől lehet ez a jelenség ?kengyel
-
nagyúr
válasz ForRedGlory #244 üzenetére
Érdekes ez, ugye az 5-ös széria volt ilyen "széles", lapos szélű, és ez hiányott az embereknek, csak szerintem akkor még keskenyebb volt, emiatt jobb fogása volt.
Ez a 13-as sorozat elég vastag és nehéz tud lenni egy keskeny tokban is, a Samu S20+-nak valóban kényelmesebb a fogása, de ez megszokás kérdése is szerintem.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-Ben-
veterán
válasz ForRedGlory #244 üzenetére
Háát.. Igen. Így összehasonlítva azért tényleg eléggé "bunkó" az iPhone... Az S21 Ultra szép nagy tégla, de még az is keskenyebb.
-
ForRedGlory
félisten
Kb az összes csúcstelefon, amiben legalább 6.7-es kijelző van, pl OnePlus 9 Pro, S21 Ultra. Jellemzően keskenyebb, kisebb kávával rendelkeznek, ergonómikusabb a fogásuk. Kétlem, hogy van a 13 Pro Max "bumszliságú" egyéb adroidos telefon a piacon. Engem speciel nem zavar, mert nagy a kezem, de érezhetően nehezebb kezelni egy kézzel.
Itt lehet nézegetni, összehasonlítgatni őket: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz ForRedGlory #242 üzenetére
Mely telefonokra gondolsz?
-
Navaren
aktív tag
válasz juhaszroli #237 üzenetére
Hát figyelj, ilyen használattal (3-4 óra hotspot, jézusom xD) csodára nem lehet számítani, ez azért meredek.
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
Navaren
aktív tag
Én arra gondoltam igen.
De ha Neked még nincs frissítve, akkor nem ez gond.Én mindenképp frissíteném egyébként (15.1 konkrétan funkciókat engedélyez 13 Pro-n/Pro Max-on) és utána gyalulnám le majd raknám vissza vagy mentésből, vagy állítanám be újként (ha lehet, hogy valamelyik app-od ragad be. Akku stat-nál mit jelez, mi szívja legjobban?).
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
Iván_78
csendes tag
Hogy lehet a tesztben hátrány a méret? Ezt a rész nem értem....
Hát ez a mostani sorozat legnagyobb tagja, ha valakinek nagy, akkor tud választani kisebb méretet.
Egy toronydaru is nagy, otthonra sem kellene de na...Iván
-
GoldhandRent
őstag
-
juhaszroli
tag
-
Navaren
aktív tag
válasz juhaszroli #234 üzenetére
Amiket itt leírtál, az mind elég telep zabáló fícsör/körülmény.
így mennyit megy Neked?iBalu // Ordo Ab Chao //
-
juhaszroli
tag
-
T0rnad0
addikt
válasz ForRedGlory #231 üzenetére
-
Navaren
aktív tag
Olvasni külföldi topikokban, hogy egyeseknék a 15.1-es iOS okoz szokatlan merülést az újabb szériáknál.
Lehet, hogy Neked is valami ilyesmi ragadhatott be, ezesetben vagy lesz frissítés, vagy 'beáll' a rendszer.
Ha türelmetlenebb vagy, talán érdemes lehet legyalulni (én ezekkel nem szoktam sokat tökölni, ha úgy érzem, valami 'teker', de nem látszik mi az, kb. 5 perc alatt újrahúzza magát, majd 10-15 perc alatt kb. lejön minden app is).4,5-5 óra SOT 13 Pro Max-on kb. a fele annak, amit tudnia kellene, de maximum 2/3-ada, és nem csak az online tesztek, de itt több topikból a tapasztalatok alapján is kényelmesen összejön 8-9 óra.
[ Szerkesztve ]
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
general
addikt
Igazad lehet a képfrissítést illetőleg!
Hm, akkor nálam valami gubanc van, nekem tényleg nem bír 2 napnál többet, pedig egyáltalán függök rajta, nem játszom, csak simán netezek, zene megy, FB, Messenger, meg YT és tvgo, de utóbbi kettő nem olyan sokat. Sztem olyan 4-5 óra képernyőidőm lehet egy-egy feltöltéssel, ha 95-100%ról indul. 15% alá sztem még nem engedtem, és így a max nap, vagy bő két nap. Használom folyamatosan, de nem stresszelem, átlagosnál kicsit erősebb használatnak mondanám. Bluetooth, wifi, airdrop folyamatosan be van kapcsolva.
syryus NAPI 6óra kijelző idő 2,5 napig??? Összesen 6óra, nem?
-
Mr.Silkó
veterán
Iszonyatosan tetszik, eddig a sima Pro vonalban gondolkoztam iPhone-ból, de lehet jövőre benevezek egy ilyenbe, a többi mellett a brutális üzemideje miatt is.
-
Norby021
csendes tag
Aki váltott 13prora, neki szemmel láthatóan jobb a 120hz a 7köznapokba?
Érezni a külömbséget? -
w333
félisten
Nah átjöttem én is ebbe a topikba gyors
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Norby021
csendes tag
Helló! Érdeklődnék h szerintetek megéri még a 12pro-t megvenni?
A 13pro nagyon tetszene a 120hz miatt,de szolgáltatónál sajnos készlet hiányos, 12pro még lenne, és ezért kérdezem h érdemes e még azt
Általános dolgokra használom a telót, játszani nem szoktam.
Köszi. -
Drp81
aktív tag
"magyarázat az, hogy a ProMotion épp, hogy alacsonyabb frekvencián megy teszem azt statikus tartalomnál."
Így van, plusz, a másik magyarázat szerintem a memória mérete, hogy a 13 Pro-ban nagyobb. Nekem a 4GB RAM-os 11PM az iOS 15 óta, ha egy korábban megnyitott safari oldalra visszamegyek, akkor azt sokszor újratölti. Más appokban is észrevettem már. Mert az is eszi az akksit, ha mindig újra be kell töltenie.
Nem tudom, hogy a sima 13 tulajoknál is így van-e, mert ugye abban is 4GB van.[ Szerkesztve ]
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
syryus
tag
Egy hónap használat után a következő észrevételeim vannak:
Töltő, az meg mi? De tényleg, napi 6 óra kijelző idővel, ami főleg Netflix YouTube és game a telo lazán eldöcög 2.5 napot úgy h nem hagyom 20 % alá esni.
A kijelző smooth és a tűző őszi napfényben is pompásan olvasható..
A képek egytől egyig pompásak akar éjszaka akar nappal készítem őket. (A sok pixelfetisisztanak… ez továbbra sem dslr, nem kellene ahhoz hasonlítani)
És végezetül a készülék baromi nagy, iszonyatosan nagy. Imádom! Végre egy kijelző amin hiba nélkül tudok pötyögni.
Egyebkent nem értem a tisztelt szerzőt… ki használ a mai világban USB kábelt file mozgatása? Az air drop gyors és egyszerű. Őszintén csodálkozom h egyáltalán van csatlakozó a telefonon, számomra teljesen felesleges.11 pro maxrol váltottam és ég és föld a különbség. Nálam megkapja a kifejezetten ajánlott plecsnit és a 10/10-et.
Technology will rise when humanity falls
-
Navaren
aktív tag
Nem vagyok benne biztos, hogy ez így van.
Sima 13-ban fix 60Hz-es panel van, miközben a telefon akkumulátora vicces módon nagyobb, mint ami a Pro-ban van (3095 vs 3227). Ennek ellenére az összes online teszt szerint a Pro jobban bírja, erre pedig az egyetlen magyarázat az, hogy a ProMotion épp, hogy alacsonyabb frekvencián megy teszem azt statikus tartalomnál.Egyébként a 11 Pro-k tényleg jól bírták új korukban, de a saját benyomásaim szerint is a 13-mak erősebbek.
Nem tudom, mi megy Nálad egész nap, amitől gyengébb lenne a teljesítmény úgy, hogy az új Pro Max szériában nagyobb az akku (3969 vs 4352 mAh) és takarékosabb a SoC is.iBalu // Ordo Ab Chao //
-
GoldhandRent
őstag
válasz weberzolee #200 üzenetére
közben rájöttem, hogy félreértettem amit írtál.
fura, nálam csináltakövinél javasolnám, hogy ne éjszakára, hanem akkor rakd fel, amikor még le tudod majd venni, ha feltöltött. másfél-két óra alatt feltölt kb bárhonnan.
mostani androidom 2 éves, egész éjjel töltőn szokott lenni, és érezhetően gyengült az akku ezidő alatt.[ Szerkesztve ]
-
-
aprokaroka87
nagyúr
Akku időben akkor nyersz többet, ha nem érsz a képernyőhöz :)
Mondjuk érdekes ez az 1-120 hz dolog.
Nyilván van haszna, csak kérdés hogy mennyire, mert ha pl alkalmazás szinten lehetne állítani a minimum és maximum dolgot, azzal lehet többet nyerne a felhasználó.
De nem tudom.
-
veterán
válasz juhaszroli #211 üzenetére
Ismerős, de nekem eszembe sem jutott levenni, mert ez volt a legnagyobb key future ami miatt váltottam a többi már csak hatalmas gratis.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Az eredeti tokból nem lóg ki egyáltalán.
Nálam a 11PM sosem bírt 3 napot, de még a 2 is necces volt, ezzel viszont simán meglehetne a kettő. Az érzés pedig a forma miatt más, mert papíron nagyon hasonló.
A 120 Hz-et le tudod korlátozni 60-ra, ha zavar.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
general
addikt
iPhone 13 pro maxnál gyári tokból is kilóg a kamera kis szigete? Amikor vettem, gyorsan vettem hozzá egy XY tokot, hogy ne csupaszon legyen, de ebből kilóg, félek, hamar szanaszét karcolódik a kamera-rész.
Más, kicsit bánom a 11 PM-ot, esküszöm etalon teló, akksiban nálam egyértelműen jobb volt. Új korában 3 napot bírt, a 13 PM 2-t jó ha kibír. Hiába a nagy felhajtás, hogy az újnak most jóval jobb az akksi ideje, mint a tizenkettőé, ha egyszer a 11 sokkal jobb.
A 120Hz-t nehezen szokom, még mindig szedulok kicsit, de tényleg gyönyörű. A kamera viszont tényleg jobb lett, főleg az ultranagylátó. És persze érezhetően nagyobb a zsebben a 13.[ Szerkesztve ]
-
pergabb
senior tag
válasz weberzolee #200 üzenetére
biztonsági beállításokban nem kapcsoltad ki a fontos helyeket? csak mert az off, akkor nem működik.
Én offoltam, töltöm ahogy én akarom, plussz eleve majd nem mindent kilőttem, háttér képem is full fekete, mindent az akku időért
Utoljára hétfő reggel töltöttem, napi gps, messenger, kis játék, böngészés, blablabla.. most van szerda este 9-kor 46%-on, ráadás nem is 100-ra töltöm, csak 85-re.
oké, én a 120hz-et is 10-60-ra állítottam, ez is benne van. -
bostone
addikt
Ha most valaki pro max készüléket igyekszik beszerezni, melyik az ajánlott a 11, 12 és a 13 közül?
Használt készülék is képbe kerülhet.
Azok válaszára vagyok leginkább kíváncsi, akik gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, tehát tartósan napi mindenes volt náluk a készülék. -
vzsryl
nagyúr
válasz weberzolee #195 üzenetére
Nekem kábeles töltővel tökéletesen működik 13P-n és előtte 11-en is, de a 11-nél amikor qi-val nyomtam, akkor nem működött.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest