Új hozzászólás Aktív témák
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Morgenstern #5088 üzenetére
Vinteden nézz körbe, szoktak lenni bontatlan eredeti tokok is. Ha kínai feliratú címke van a hátulján akkor 100% hogy hamis, de tapasztalat alapján jobb minőségű 😄
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Jefedrin #5047 üzenetére
Mert már lehet olyan biztonsági kockázatokat is javítottak az elmúlt 2,5 évben amit már bármilyen áron, de rá akarnak az emberre erőszakolni.
Hozzátenném nekem a 18.1.1-el hibátlanul működik a telefon.
Sose értettem ezt, hogy miért nem akarnak az emberek frissíteni, a 18.1-el jobb lett nekem még a képernyőidő a korábbi 17.XX verzióhoz képest, 86%-os (valóságban 82,88% 744 töltési ciklussal)
17.XX-el ilyen 5,5 nagyon max 6 órát tudott képernyőidőben, most 7 óra felett van, és nem változott a használati szokásaim és az aksi is csak romlott azóta.[ Szerkesztve ]
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
telefon6310 #5016 üzenetére
Ugyanez nálam is, az anyagiak nem lenne gond, Pro Max-ot megbántam, túl nagy egyszerűen már feleslegesen.
15Pro-t terveztem, de gondoltam majd 16 Pro úgyis megkapja a 15PM kamera rendszerét... De az a gomb...meg hogy nagyobb is lett.... jó most más azt mondja világ nagy gondjai...de ha egyszer szempont az embernek ezek isezen a szinten már ezek számítanak... másik fájó pont, hogy bőr gyári tokot nem gyártanak csak ezeket a szilikonokat, FineWoven meg hagyjuk 🤢
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
telefon6310 #5014 üzenetére
Én is ugyan ezt érzem....13PM annyira bomba volt hogy én az ős Huawei-es amint lehetett rendeltem is be, a Mate 20 Pro meg el is ment másnap.
128-as tárhellyel volt eddig gondom, de vettem 2TB cloud-ot így nálam maradt a 13 PM asszonynàl a 14 PM.
16-os szériára viszont tényleg váltok, addigra szerintem az akksi megadja magát, minimum 256 lesz amit veszek...
13 PM-hez is annyit dolgot vettem hogy most elkezdtem kicsit kiárusítani 😂[ Szerkesztve ]
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
pajorgergo #4974 üzenetére
Gyaaaa félre értettem azt hittem IOS 18-ra mert előtte arról ment itt a sírás
Elgondolkoztam a cserén de végül elvetettem és inkább elő fizettem 2 TB icloud-ra a képek miatt -
pajorgergo
aktív tag
Srácok....Telekom webshop
13 Pro gyári bőr tok (akáclila, aranybarna 2690)
13 Pro gyári szilikon tok (fekete, kék 2990)
Már próbáltuk lefosztani de még mindig van, szóval aki kapja vigye.
Foxpostba 950, 10e felett free![ Szerkesztve ]
-
pajorgergo
aktív tag
Valakinek nincs a fiók alján egy nem használt eredeti bőr tokja?
Pitaka is érdekelhet 😁 -
pajorgergo
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #4446 üzenetére
Nincs véletlenül apple watch-od?
Ha van lehet az oldja fel nem ő és a faceID -
pajorgergo
aktív tag
válasz
telefon6310 #4427 üzenetére
Én elgondolkoztam, mert asszonynak betelt a 14 PM 128GB
ő kap egy 15-öt én meg az övét, de aztán elvetettük a dolgot
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
icecave #4272 üzenetére
Mondjuk hozzátenném, hogy aki emlékszik rá az tudja, hogy azért nem volt olyan egyszerű hozzájutni az első hónapokban a 14PM-hez
Emlékszem megjött neki, gondoltam lehet kéne egy csere nekem is aztán mondták hogy hát ide hozzájuk csak ez az egy 14PM érkezett, aztán láttam hogy 6-8 hét szállítást írt az apple.com is ha az ember rendelni szeretne
Haverom is hetekig vadászott 14Pro Max után végül egy 256GB-os Pro-t tudott csak beszerezni
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Phobion #4266 üzenetére
Szerintem érdemes ha találsz egy jó akkuállapotút.
Asszonynak 14PM van nekem 13PM és annyira egetrengető különbséget én nem látok laikusként a kép kamera között.
Szerintem bőven megállja a helyét most is a 13PM
Egyedül az bosszant engem, hogy előrendeltük 630ért, most meg 530 sincs újonnan az induló ára a 14PM-nek. -
pajorgergo
aktív tag
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
mayacska #4227 üzenetére
Amióta beolvadt első körben a Budapest Bank az MKB-ba, azóta nem jön Push értesítés hiába van beállítva, most gondoltam hátha a nagy bankfúziónál kijavítják, de továbbra is szar...szerencsére ha online rendelek jópár helyen már van apple pay ami mögé fel van rakva a kártya és a kétfaktoros így ki van kerülve.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #4166 üzenetére
Így van szégyeljék magukat, minden máshol drágább, mint náluk az eredeti epico márkanév helyett alza mall.hu
Én tavaly vettem egy ilyen töltőt, istyle-nál korábban meg lehetett adni születésnapot, küldtek emailben kupont születésnapon, -30%-al az istyle cuccokra, akkor 11'900Ft volt az alapára, abból jött le 30%, így kb. 8e-ért nekem bőven megérte.
USB-C keresztül 45W a max, USB-A-n 18W, és amikor 2 eszközt dugsz rá nem veszi vissza a töltési teljesítményt a másik készüléken sem.
Én személy szerint az istyle utángyárott töltő-kábel kombóját használom (iSTYLE – 20 Wattos töltő adapter és töltő kábel csomag) , az is azt hiszem epico bérgyártás, és hasonló akcióban rendeltem azt is tőlük, jobban bírja a kábel, mint a gyári amit a telefonhoz adtak, mondjuk az durva hogy tavalyhoz képest 4000-el többbe kerül. -
pajorgergo
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #4163 üzenetére
Az általád linkelt Baseussal csak az a gond, hogy én nem látom hogy támogatná a Power Delivery (PD) szabványt.
Amit linkeltem, lehet hogy drága, de egyszerre ténylegesen tud 2 Pro Max-ot gyorstöltéssel tölteni, nem olyan mjnt a többi hogx fogja és elfelezi a két eszköz között a töltést. -
pajorgergo
aktív tag
válasz
kmisi99 #4103 üzenetére
Akkut nehéz megbecsülni, én ész nélkül töltöm, most a legutóbbi frissítéssel 90%-on áll az akkumulátor a telefon szerint.
2021. januári vásárlás.
Ha kijelzőt már cserélték benne akkor az eredeti legyen. akkumulátor csere 25-42 ezer Ft között van, attól függ hol csináltatod. -
pajorgergo
aktív tag
válasz
martin1369 #4034 üzenetére
Születésnapi kuponnal (-30%) én ilyet vettem: iSTYLE - 45W PD autós töltő ránézésre Epico márka által gyártott.
Amit linkeltél az is jó lehet.[ Szerkesztve ]
-
pajorgergo
aktív tag
Huawei GT2 Pro... masszív építés, 50 korul néha van használt.
Értesítések, hívás fogadás hibátlan.
Ami gond és manuálisan kell az az óráról a telefonra a szinkronizálás, be kell lépni az appba és akkor tud az óra adatot küldeni a telefonra (pl alvás) valamint ekkor tudja ismét szinkronizálni az időjárást...ha nem záród be a Health appot akkor ez a gond sincs... -
pajorgergo
aktív tag
Aki az esrgearről rendelne elég jó minőségű autós tartót, magsafe töltőt, magsafe tokot annak szólok hogy a HOTMINUTE kuponkóddal -20% lejön.
10500ft felett pedig ingyen szállítás van.[ Szerkesztve ]
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Dr_Senkihazi #3475 üzenetére
istyle-ra regisztrálj, add meg a születési napodat (pár nappal későbbre) küldenek 25%-os kupont aztán mehet a sajátmárkás töltőre a rendelés.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
pajorgergo #3219 üzenetére
HaloLock™ Dashboard Wireless Car Charger
Ha valaki magsafe-es autós telefontartón gondolkodik én csak ajánlani tudom.
Rendeléstől számítva 2 héten belül megjött, vámon se akadt fenn, végül az ExpressOne hozta ki.
Szerintem kb. bármilyen műszerfalon is megtapad
13 PM és 14 PM-el is tesztelve, magsafe-es tokokkal, szépen megtartja és tölti is.
Sima tokkal (pl.Spigen Rugged Armor) nem tartja meg, annyira azért nem erős a mágnes. [kép] -
pajorgergo
aktív tag
ESR hivatalos oldaláról rendelt már valaki innen a fórumról?
EU-n belülről jön? (szóval a posta felszámol még érte plusz költséget meg vámot, vagy ez így ennyi mint a linkelt képen)
[kép]Ahogy nézem most valami nagy SALE van bizonyos tokokra, meg a tartó is jó áron van.
[ Szerkesztve ]
-
pajorgergo
aktív tag
Tudnátok olyan autós tartót ajánlani ami MagSafe-es, szélvédőre rögzíthető tapadókoronggal és adott esetben akár tölteni is lehet vele a 13 Pro Max-ot?
Spigen Onetap Pro-t néztem, de egy netes videó alapján annyira nem túl meggyőző -
pajorgergo
aktív tag
válasz
JamesHolden #3059 üzenetére
Mediamarkt-ban még nem korrigálták az árat, de az alzánál már 507 egy 13 Pro Max 128GB
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Dr_Senkihazi #2870 üzenetére
A felhelyező keret és a peremén, hogy az egyik fekete a másik meg átlátszó, valamint az átlátszó nem fedi az előlapi kameraszenzor szigetet.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Homeopatia #2119 üzenetére
Minden névjegynél be tudod állítani egyesével melyikről menjen az illető felé a hívás a neve alatt.
-
pajorgergo
aktív tag
Watch GT2 Pro-nál van NFC, de ázsiában lehet csak a Huawei pay-t használni, sim kártya nincs benne de a kihangosítás a mai napig gond nélkül megy IOS-al is.
Üzenetekre ha válaszolni nem lehet, fitnesz-ben a "díjak" a Huaweinél kicsit máshogy voltak.
ha nincsenek a szankciók 100% hogy nem Apple-re váltok.Ami legjobban felhúz a 13 Pro Max-ban hogy nincs külön egy gomb, hogy a led-et felkapcsoljam akkor amikor én akarom fótózáshoz
vagy ha valaki tudja hova rejtették írja már meg
-
pajorgergo
aktív tag
Én személy szerint egy Huawei Mate 20 Pro-ról váltottam 13 Pro Max-ra.
Így volt korábban Huawei Watch GT 2 Pro, Honor Magic Earbuds, Huawei Scale stb.
Autós töltő, telefon töltő, vezeték nélküli töltő amiket eladtam a telefonnal együtt, mert ugye a 13 Pro Max Power Delivery szabványt használ.A GT 2 Pro, mostanában egyedül az alvási adatokat nem hajlandó szinkronizálni a Huawei Health-el, ezen kívül minden más működik.
Számomra az Apple Watch valahogy nem jön be, ha lenne kör alakú óra formájú órája az Apple-nek akkor elgondolkoznék a váltáson.
Habár biztos vagyok benne, hogy amit egy Apple Watch tud a felét se használnám ki, és azokért a plusz dolgokért nem adnám fel a GT2 Pro üzemidejét és strapabíróságát.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Luck Dragon #1824 üzenetére
Huawei Healt esetén nem mondanám, néha ha olyan kedve van a 13PM-nek simán nem kapcsolódik a GT2 Pro órához, és akkor jön az hogy Health app-ba belép, eszközök, csatlakozás, vissza előre frissítés...ekkor szinkronizál és kb még 2 percig kommunimálnak aztán helo, van olyan nap amikor elvannak együtt, de gyakrabban nem kommunikálnak.
Azt hozzá tenném, értesítések jönnek, hívást fogad az óra, de a telefon felé nincs adatkommunikáció, meg az időjárást se frissíti az órán...de mindenképp érdemes váltani és Huawei Mate 20 Pro-ról váltottam és egyántalán nem bánom. -
pajorgergo
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy a 13 Pro Max-hoz talált már valaki teljesen vízálló tokot? (tenger alatti fotózáshoz stb. összeg nem számít
)
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Redchucky #1516 üzenetére
Azért az nem mondanám hogy azonnal jönnek, néha van egy fél másodperc késés
Ami nem működik, zene vezérlés, zene küldés (habár ez most Samsunggal se megy)
Ugye Huawei telefonokkal működik a távoli kioldó a fényképezésnél.
Egyedül az automatikus szinkronizálás ami idegesítő, hogy nem működik, egyszerűen bármit állít be az ember az iOS kilővi a Health app háttérben futását. -
pajorgergo
aktív tag
válasz
martin1369 #1449 üzenetére
Ugyan ezt a fajta Spigen Rugger Armot tokot használtam a mostani 13PM-en és a korábbi telefonjaimon is.
-
pajorgergo
aktív tag
Ha valaki venne pár dolgot az iSTYLE-hoz van pár felhasználható kuponom.
iPhone modellek 1,5% kedvezménnyel Kuponkódod:
HM-IPH-UUU-Q6C (érvényes február 17.)
Apple kiegészítők 10% kedvezménnyel Kuponkódod:
HM-ACC-IDS-EEU (érvényes február 17.)
iSTYLE kiegészítők 20% kedvezménnyel Kuponkódod:
HM-PLB-ORY-6AY (érvényes február 17.)
új MacBook 5% kedvezménnyel Kuponkódod:
HBMBHU-2IU-AIL-2022 (évrényes február 28-ig) -
pajorgergo
aktív tag
A Telekom-os eSIM-ről... a másikon nincs / le is van tiltva.
[ Szerkesztve ]
-
pajorgergo
aktív tag
Sziasztok,
kérdésem lenne, 13 Pro Max természetesen, viszont olyan érdekes anomáliám van, hogy dual SIM-ben megy a telefon, Telekom eSIM+ Telenor SIM, amikor hívnak a Telekom-os számon telefonhívás alatt nincs Mobilnetem 5G és 4G hálózaton sem.
Androidról váltottam, ott ez nem volt probléma ezért kérdezem, hogy "ez ilyen" vagy valami hiba lehet egy 5 napos készüléknél? -
pajorgergo
aktív tag
Sziasztok,
Használ valaki ilyen [link] Nillkin CamShield Pro tokot?
(Gyártóüzemben dolgozom és jó lenne picit jobban védeni a telefont)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legdrágább, legnagyobb, legtöbbet tudó iPhone bizonyos szempontból túlzás, de akinek nem kell egy ekkora batár, annak a Pro verzió is pont meg fog felelni.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest